Hjemmebiograf i kælderen
Aktivitetsrum med opbevaring
Betjening af bolig
Hjemmebiograf i Typehus
Hjemmebiograf Sidepladser

DEN RIGTIGE HJEMMEBIOGRAF

Med et selvstændigt rum i boligen indrettet til en rigtig hjemmebiograf, kan du få en filmoplevelse de kommercielle biografer ikke kan matche. Hjemmebiografer designet af CSO kan inkluderer luksuriøse biografstole, de allerbedste projektorer, højttalere, elektronik og akustiske forbedringer som sikre dig knivskarpe naturtro billeder og en overvældende lydoplevelse.

Når vi skaber en rigtig hjemmebiograf, er den fuldstændig skræddersyet og designet til dit rum, din familie og hvordan du ønsker at bruge rummet. Vi tilbyder løsninger tilpasset dig, uanset om det er en komplet løsning med visuelt og akustisk design, projektledelse, konstruktion, dekoration, AV installation og kalibrering. Eller blot udvælgelse af de optimale produkter og efterfølgende installation, om nødvendigt i samarbejde med dine eksisterende håndværkere.

Uanset i hvilket omfang du ønsker vores service, har vi kun et enkelt mål – at leverer den bedst mulige biografoplevelse tilpasset dit budget.

KOMPLET HJEMMEBIOGRAF | LØSSALG

Er du interesseret i en komplet hjemmebiograf. Er du velkommen til at sende nogle billeder og mål af lokalet på mail info@cso.dk, med en kort beskrivelse af design, funktionalitet og budget. Husk at sende kontaktoplysninger inkl. telefonnr. Vi vender tilbage, i løbet af et par dage, med en optimale løsning tilpasset indretning, ønsker og budget.

Ved køb sender vi en tegning med produktplacering og en samlet tilslutningsvejledning. Ved køb af en komplet hjemmebiograf løsning, til gør det selv montering. Kan man tilkøbe kalibrering og diverse betjeningsløsninger. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for komplet montering.

Der er hjemmebiografer – OG SÅ ER DER HJEMMEBIOGRAFER

Den ene slags kan sammenlignes med frosne fiskefingre fra supermarkedet. Den anden slags svarer til et måltid på Noma i København. I hvert fald er der langt fra ugens tilbud i elektronikforretningerne til de custom made hjemmebiografer, som firmaet CSO har specialiseret sig i.
– Søren Flott, Berlingske Nyhedsmagasin

HJEMMEBIOGRAF BELYSNING

Belysningen er ofte et overset element i en rigtig hjemmebiograf. Vi sikre at biografen har en el-installation egnet til formålet, hvilket ikke blot forbedrer udseendet af rummet, men også systemets ydelse. Med en kombination af diskret effektbelysning og elegante lamper, skaber vi en perfekt stemning og atmosfære velegnet til Tv, en afslappende film eller sågar styring af belysningen på vejen til badeværelset under pausen. Alt samme med ét enkelt tryk på fjernbetjeningen.

BIOGRAFSTOLE

Komfort og afslapning er et vigtigt element i en hjemmebiograf, da man sidder i en forholdsvis fastlåst position i op til 3 timer. Skal hjemmebiografen udstråle stemningen fra de kommercielle biografer, hører det til med flere rækker af biografstole. Denne opbygning sikre yderligere at alle personer for optimalt udbytte af filmoplevelsen.

Vi tilbyder mange eksklusive og specielle biografstole fra de allerbedste producenter i branchen, lige fra standard modellerne til de skræddersyede løsninger der perfekt matcher dig, antallet af pladser og indretningen af rummet.

Mange af vores kunder installerer selv alt fra Popcorn maskiner, chokolade automater og køleskabe i nærheden af hjemmebiografen.

Rigtig Hjemmebiograf - Red Carpet
Rigtig Hjemmebiograf - CSO old Showroom
Rigtig Hjemmebiograf - Bismarck

PRISER
Priserne starter fra ca. 75.000 kr. for en komplet løsning. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.