En rigtig hjemmebiograf
Hjemmebiograf Showroom
New Yorker Style Hjemmebiograf
Teknik i luksus hjemmebiograf
Lille luksus Hjemmebiograf
Komplet Hjemmebiograf
Hjemmebiograf i Typehus
Boston Biografstole fra Moovia
Vi bygger din hjemmebiograf!

RIGTIG HJEMMEBIOGRAF

TIL LANDS, VANDS OG I LUFTEN

Et selvstændigt rum i boligen indrettet til en rigtig hjemmebiograf, med filmoplevelser de kommercielle biografer ikke kan matche. En hjemmebiograf designet af CSO, kan inkluderer luksuriøse biografstole og snedkeropbygget inventar i alle træsorter. Elegant lysstyring og én enkelt betjening! Professionel akustisk optimering og optimalt udvalgt AV-udstyr. En komplet oplevelse der kombinere stemning, hygge, knivskarpe billeder og en overvældende lydoplevelse.

Uanset i hvilket omfang du ønsker vores service, har vi kun et enkelt mål – at leverer den bedst mulige biografoplevelse tilpasset dit budget.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

HJEMMEBIOGRAF

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. En surround oplevelse tilpasset dit behov og som bringer dig til en fjern galaxe. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dit biograf udstyr.

…FILM SKAL SES DERHJEMME

Klik. Billedet og lyden forsvinder og jeg er tilbage i mere jordnære omgivelser i showroom’et hos firmaet CSO, der har specialiseret sig i hjemmebiografer. Men det vi taler om her, har absolut intet at gøre med en fladskærm med surroundhøjttalere, som du køber på udsalg i den lokale Fona eller Merlin. At sammenligne de to er som at sammenligne en trehjulet cykel med en Ferrari.
– Sole Bugge Møller, Bolig Eksklusiv

En rigtig Hjemmebiograf

Hos CSO elsker vi film og det bedste sted at opleve dem – er ikke i kommercielle biografer. I mere end 21 år har vi specialiseret os i at skabe de bedste biografoplevelser i privatboligen. Vi har designet og installeret dedikerede hjemmebiografer i hele Scandinavian og helt ned i Sydeuropa.

Ønsker du den ultimative biografoplevelse, kan vi indrette et rum i din bolig til en dedikeret biograf. Classic, Hollywood Glam, Art Deco, Space Age, Funky eller designet over et tema: vi skaber det udtryk du ønsker i din hjemmebiograf. En rum med ”wow factor”, uspoleret af synligt udstyr og kabler. Vi benytter akustisk transparente materialer og gemmer højttalerne i vægge og lofter.

Vores løsninger er skabt til at se film som instruktørerne ønskede, uden du behøver at forlade din bolig. Vi kan give dig de samme filmoplevelser, som du finder i studierne hos Universal, 20th Century Fox, Paramount, Dolby, DTS, Lucasfilm, THX, HBO, Sony Pictures, Skywalker Sound, Disney, Pixar and DreamWorks. Vi er certificeret af THX og ingen i Danmark har vores ekspertise mht. komplette hjemmebiograf installationer.

Bedste teknologi og håndværkere

Vi finder de optimale produkter og udstyr, tilpasset dit lokale og budget. Alt fra den bedste 4K projektor og filmlærred, surround sound, betjening og eksklusive biografstole. Vi kan levere en komplet hjemmebiografløsning, hvor det håndværksmæssige er udført af vores dygtige møbelsnedkere og møbelpolstrer. Vi arbejder i alle træsorter og benytter udelukkende eksklusive møbelstoffer og lædertyper. Vi benytter ikke standard AV-møbler, men fabrikerer alt inventar på vores snedkeri. I forbindelse med hjemmebiografen, kan vi bygge en eksklusiv lounge, foyer eller bar som matcher designet.

Showroom

Vi har ét af Danmarks bedste showroom, hvor man kan opleve det ypperste inden for hjemmebiografer og Smart Home teknologi. Besøg KUN efter aftale!!

Hjemmebiograf Højttalere

Det kræver noget specielt at tryllebinde enhver filmfanatiker, set med instruktørens øjne eller genskabe oplevelsen fra 20. række i Hollywoods mest anerkendte biograf ”Grauman’s Chinese Theater”. Vores hjemmebiograf højttalere benyttes i alt fra filmstudier til dedikerede hjemmebiografer og stueløsninger.

Hjemmebiograf belysning

Belysningen er ofte et overset element i en rigtig hjemmebiograf. Vi sikrer at hjemmebiografen har en el-installation egnet til formålet, hvilket ikke blot forbedrer udseendet af rummet, men også systemets ydelse. Med en kombination af diskret effektbelysning og elegante lamper, skaber vi en perfekt stemning og atmosfære velegnet til film, TV eller gaming.

Biografstole

Komfort og afslapning er et vigtigt element i en hjemmebiograf, da man sidder i en forholdsvis fastlåst position i op til 3 timer. Skal hjemmebiografen udstråle stemningen fra de kommercielle biografer, hører det til med flere rækker af biografstole eller sofaer. Denne opbygning sikrer yderligere at alle personer for optimalt udbytte af filmoplevelsen. Vi tilbyder mange eksklusive og specielle biografstole fra de allerbedste producenter i verden, lige fra standardversionerne til de ypperste modeller. Mange af vores kunder installerer selv alt fra Popcorn maskiner, chokolade automater og køleskabe i nærheden af hjemmebiografen.

Fjernbetjening til Hjemmebiograf

Uanset om du ønsker en dedikeret hjemmebiograf eller en elegant hjemmebiograf i stuen, vil du med et betjeningssystem flytte oplevelsen til nye højder. Tryk ”tænd” på din fjernbetjening og åben posen med slik. Dit betjeningssystem tænder alle dine produkter og vælger de rette indstillinger automatisk. Hvis du ønsker det, kan lyset dæmpes så du ikke behøver at trykke på afbryderen på vægen og famle dig tilbage til sofaen. Alt udstyr kan gemmes væk i et skab og styres nemt fra fjernbetjeningen.

Biografstole
Hjemmebiograf Projekotr
Surround Sound

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRIS PÅ EN RIGTIG HJEMMEBIOGRAF
Priserne starter fra ca. 100.000 kr. for AV udstyr alene til en komplet hjemmebiograf. Skal vi bygge inventar og lave lofter og vægge, afhænger prisen af behovet. For en komplet løsning med snedkerindretning, møbelpolstrer, elektriker, maler, udstyr mv. starter priserne fra ca. 250.000 kr.