Betjening og lysstyring i bolig
Betjening af bolig
Betjening af Motorgardiner fra Ipad

Betjenings af bolig og hjemmebiograf

Måske har du opdaget, at mange af de centrale rum i din bolig har en bred vifte af afbrydere ved døren. På væggen sidder måske betjening til inde og ude belysning, alarm, samtaleanlæg, varme og garageport. Derudover ligger der fjernbetjeninger til både Tv, parabol og musikanlæg på bordet. En masse kontakter og betjeninger i forskellige stilarter, former, størrelser og virkemåde. Den elegante indretning falmer i mængden af grim betjening. Det ser forfærdeligt ud og er sjældent andet end forvirrende at betjene.

Skræddersyet fjernbetjening

Du undgår ovenstående ved at bestille en skræddersyet betjeningsløsning, som kan kontrollere alle ovennævnte funktioner i din bolig. En løsning fra CSO giver dig mulighed for at erstatte alt, med én elegant touch skærm. Vi skræddersyer det grafiske layout og garanterer en nem betjening, der passer til din familie og bolig. Med vore prisvindende betjeningsløsninger, bliver alt teknologi i den moderne bolig nemt at betjente. Løsningerne smelter logik og intelligens sammen til en helhed, betjent fra små touch skærme på væggen, iPad’s, iPhone’s til mange forskellige typer fjernbetjeninger og designs.

I den moderne bolig er problemfri integration en kunstform som kræver en god installatører. Vi har detaljeret kendskab til alle komponenter og ved hvordan disse integrerer med hinanden. At designe betjening til alt boligens teknologi, kræver både brugerforståelse og høj teknisk viden. Vi står for programmering, uanset om det er, en fjernbetjening til sofabordet eller komplekse intelligente systemer.

RTI Fjernbetjening
RTI Vægpaneler
iPhone Betjening

Fjernbetjening og App priser

Priserne for en fjernbetjening starter ved ca. 3.495 kr. ekskl. programmering. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.

Mærker vi benytter