Smart Home Moderne Bolig
Indbygningshøjttalere
Ladestand iPad
Surround-anlæg stue
Fjernbetjening og Betjening

BETJENING

SMART HOME, STUE OG HJEMMEBIOGRAF

I en bolig med mange lyd, billede og Smart Home produkter, bliver oplevelsen først brugervenlig, når alle enheder spiller sammen som et orkester. Ville du ikke elske, hvis du kunne erstatte alle fjernbetjeningerne på sofabordet, med én enkel let betjent touchskærm fjernbetjening? Vi tilbyder en stilren brugergrænseflade, via håndholdte fjernbetjeninger, smartphones, tablets eller vægpaneler – uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Vi har i 20 år. designet betjeningsløsninger som kan styre alt, uanset om du er i stuen, hjemmebiografen eller på ferien ved verdens ende.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

WEBSHOP

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design og produktrådgivning. En lyd eller hjemmebiograf oplevelse tilpasset den moderne bolig, behov og pengepung. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dit udstyr.

KUNDEFEEDBACK

Det er skønt! Vi kan problemfrit betjene alle fladskærme og musikanlæg fra enten vores telefoner eller de sexede fjernbetjeninger. Det har gjort vores liv så meget lettere og min hustru synes huset er mere indbydende uden teknik alle vegne – René Johansen, Vedbæk

Komplet kontrol med ét enkelt tryk

I et stadig voksende marked af AV-produkter og gadgets, er betjeningen langt fra intuitiv. Hvert produkt leveres med en ny fjernbetjening eller én app til dit smart device. Med et betjeningssystem fra CSO, tilbyder vi uovertruffen kontrol af dit Smart Home, din stue løsning eller hjemmebiograf. Vi kan kombinere alle tænkelige produkter fra forskellige producenter, til én samlet løsning.

Mere end en universal fjernbetjening

Traditionelle universelle fjernbetjeninger, er designet til at styrer komponenterne i dit Tv-møbel. Har du først vænnet dig til én fjernbetjening, ved du hvor genialt det er at slippe af med rodet og styre alt fra én enkelt enhed. Med vores betjening kan vi også kontrollere alt uden for dit Tv-møbel. Når familien samles til en filmaften, kan du udover dit AV-udstyr også styrer gardinerne, dæmpe lyset, låse døren og meget mere direkte fra sofaen.

Skræddersyet betjening

Alle vores løsninger bliver individuelt tilpasset kunde og bolig. Funktionaliteten og det grafiske layout er tilpasset installationen og alt unødvendig funktionalitet bliver fjernet for maksimal brugervenlighed.

Har du en stor bolig kan betjeningsløsningerne kombineres med Intercom på både fjernbetjeninger og vægpaneler. Så er det spisetid, eller en hurtig besked til nogle i den anden ende af boligen, i værkstedet eller i gæstehuset ved vandet. Vi kan integrere stemmestyring til din betjening, så du nemt kan starte dine favorit funktionalitet. Uanset om det drejer sig om lys, aktivering af hjemmebiograf eller sluk alt inden du forlader boligen.

Problemfri integration

I den moderne bolig er problemfri integration en kunstform, som kræver en god installatør. Vi har detaljeret kendskab til alle AV-komponenter og ved hvordan disse integrerer med hinanden. At designe betjening til alt boligens teknologi, kræver både brugerforståelse og høj teknisk viden. Vi står for programmering, uanset om det er én fjernbetjening til sofabordet eller komplekse Smart Home systemer. De avancerede løsninger kræver, at vi har været med fra starten af byggeprocessen.

Betjening Smart Home
Smart betjening af bolig
Betjening Hjemmebiograf

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER
Priserne for en betjeningsløsning starter ved ca. 8.000,- for en fjernbetjening og kontrolprocessor, ekskl. programmering.

MÆRKER VI BENYTTER