Projektor Hjemmebiograf
Hjemmebiograf Projektor Loft
Projektorbeslag med quicklås
Hjemmebiograf Projektor

PROJEKTOR HJEMMEBIOGRAF

Med en projektor fås den ultimative hjemmebiograf, intet andet kommer i nærheden mht. at genskabe oplevelsen fra biografen. Selvom en travl hverdag ikke giver meget tid til hyppige biografbesøg, behøver lysten til store filmoplevelser og intense computerspil ikke være forsvundet. Film sprængfyldt med detaljer, leveret på et lærred mål i meter og ikke antallet af tommer.

Projektor | Teknik

Hvis man ønsker en projektor løsning med optimal billedkvalitet, er de 4 vigtigste parametre; lysforhold i lokalet, størrelsen af lærredet, ønsker til placering og tekniske behov. Den normale lærredstørrelse er mellem 2,5 og 6 meter i bredden, hvis det skal passe til danske forhold.

Vores omfattende projektor program, er for dem som ønsker god kvalitet og driftsikkerhed. Mange af projektor mærkerne har dybe rødder i Hollywood og benyttes af mange filmstudier til screening af film. Nogle modeller er bygget til 24/7-drift, mens andre modeller giver høj valuta for pengene.

Projektorer leverer ikke kun det største billede og den bedste billedkvalitet. De er ofte langt billigere end fladskærme hvis prisen udregnes pr. tomme skærm. Da billedet vises på et lærred, er der ikke tale om glas med irriterende genskin.

Projektor | Webshop

Er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” løsning med en projektor eller noget andet udstyr.
Er du velkommen til at besøge vores webshop: BilligAV

Ved køb af en komplet hjemmebiograf løsning, til gør det selv montering. Kan man tilkøbe kalibrering og diverse betjenings løsninger.
Husk at CSO selvfølgelig kan stå for komplet montering.

ET LILLE SMIL PÅ LÆBERNE

Har du først sat fod i en rigtig dedikeret hjemmebiograf og mærket adrenalinsuset dunke og blodet bruse i din krop, så vil du aldrig se film på samme måde igen. Der er i hvert fald ikke længere noget imponerende ved naboens 65 tommers fladskærm…
– Sole Bugge Møller, Bolig Eksklusiv

Projektor oplevelsen fra biografen

Oplevelserne fra biograferne kan integreres i privatboligen, uanset om det er 3D eller det bredde CinemaScope billede. Fordelen i boligen er at oplevelserne typisk skal tilpasses 5 til 10 personer og ikke 500 mennesker i biografsalen.

Installation af projektor

I hjemmebiografer hvor det er muligt at placerer projektoren skjult eller i et operatørrum, fokuserer vi udelukkende på kvalitet og driftsikkerhed. I stueløsninger hvor projektoren konstant er synlig, stilles både krav til et stilrent udseende, men også til beslag og kabelføring. I stueløsninger hvor projektoren kan skjules i loftet via motorstyring, er kravende til designet mindre afgørende.

Er en projektor noget for dig?

Man skal tænke over hvor hyppigt projektoren bruges, da pæren typisk kun holder 2.500 – 3.500 timer, LED projektorer dog op til 30.000 timer. Pærerne kan ikke købes i normale forretninger og koster typisk omkring 3.000 kr. Personer som primært bruger projektoren til film og store Tv transmissioner, har et gennemsnitsforbrug på 8 timer om ugen, svarende til lampeskift hvert femte år. Bruges projektoren som det primære Tv ca. 4 timer pr. dag, er levetiden nede på 1,5 år. Vi oplever ofte kunder som kraftigt undervurderer deres forventninger til forbruget. Men rummet bliver hurtigt et afslapningsområde og samlingspunkt for familien. Alle forhold vedr. valg af projektor, lærred og tilbehør er kompliceret hvis man ønsker et optimalt resultat.

Projektor skjult i loft
Projektor motorbeslag
Projektor indbygget i loft

PRISER PÅ PROJEKTOR

Priserne starter fra ca. 15.000 kr. for en udmærket projektor. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.