Kasse til projektor
Projektor Glas Operatørrum
Sony VPL XW7000es
Indbygningshøjttalere og projektor

Text Layer

Hjemmebiograf Projektor Loft
Projektor Hjemmebiograf
Wolf-Cinema Projektor
Projektorbeslag med quicklås
Hjemmebiograf Projektor

HJEMMEBIOGRAF PROJEKTOR

HOLLYWOOD FLYTER IND

Med en projektor fås den ultimative hjemmebiograf, intet andet kommer nær mht. at genskabe oplevelsen fra biografen. Selvom en travl hverdag ikke giver tid til hyppige biografbesøg, behøver lysten til store filmoplevelser og intense konsolspil ikke være forsvundet. Film sprængfyldt med detaljer, leveret på et lærred målt i meter og ikke antallet af tommer.

CSO benytter primært projektorer fra Sony, Wolf Cinema og Barco. Skal projektoren skjules fås avancerede motorbeslag til integration i loftet, specialglas til operatørrum eller en Hush Box til lyddæmpning.

Projektor - BilligAV.dk

PROJEKTOR

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. En surround oplevelse tilpasset dit behov og som bringer dig til en fjern galaxe. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dit biograf udstyr.

ET SMIL PÅ LÆBERNE

Har du først sat fod i en rigtig dedikeret hjemmebiograf og mærket adrenalinsuset dunke og blodet bruse i din krop, så vil du aldrig se film på samme måde igen. Der er i hvert fald ikke længere noget imponerende ved naboens 75 tommers fladskærm.
– Sole Bugge Møller, Bolig Eksklusiv

Projektor Hjemmebiograf

Hvis man ønsker en projektor løsning med optimal billedkvalitet, er de 4 vigtigste parametre; lysforhold i lokalet, størrelsen af lærredet, ønsker til placering og tekniske behov. Den normale lærredstørrelse er mellem 2,5 og 6 meter i bredden, hvis det skal passe til danske boligforhold.

Vores omfattende projektor program, er for dem som ønsker god kvalitet og driftsikkerhed. Mange af projektor mærkerne har dybe rødder i Hollywood og benyttes af mange filmstudier til screening af film. Nogle modeller er bygget til 24/7-drift, mens andre modeller giver høj valuta for pengene.

Projektorer leverer ikke kun det største billede og den bedste billedkvalitet. De er ofte langt billigere end fladskærme hvis prisen udregnes pr. tomme skærm. Da billedet vises på et lærred, er der ikke tale om glas med genskin og man kan placere højttalere og subwoofere i korrekt billedhøjde bagved det akustiske transparente lærred.

Projektor oplevelsen fra biografen

Oplevelserne fra biograferne kan integreres i privatboligen, uanset om det er 3D eller det bredde CinemaScope billede. Fordelen i boligen er at oplevelserne typisk skal tilpasses 5 til 10 personer og ikke 500 mennesker i biografsalen.

Installation af projektor

I en hjemmebiograf hvor det er muligt at placerer projektoren skjult eller i et operatørrum, fokuserer vi udelukkende på kvalitet og driftsikkerhed. I stueløsninger hvor projektoren konstant er synlig, stilles både krav til et stilrent udseende, men også til beslag og kabelføring. I stueløsninger hvor projektoren kan skjules i loftet via motorstyring, er kravene til designet mindre afgørende.

Er en projektor noget for dig?

Man skal tænke over hvor hyppigt projektoren bruges, da pæren typisk kun holder 2.500 – 3.500 timer, laser projektorer dog op til 30.000 timer. Pærerne kan ikke købes i normale forretninger og koster typisk omkring 3.000 kr. Personer som primært bruger projektoren til film og store Tv-transmissioner, har et gennemsnitsforbrug på 8 timer om ugen, svarende til lampeskift hvert femte år. Bruges projektoren som det primære Tv ca. 4 timer pr. dag, er levetiden nede på 1,5 år. Vi oplever ofte kunder som kraftigt undervurderer deres forventninger til forbruget. Rummet bliver hurtigt et afslapningsområde og samlingspunkt for hele familien og venner. Alle forhold vedr. valg af projektor, lærred og tilbehør er kompliceret hvis man ønsker det optimale resultat.

Motor lærred Hjemmebiograf
Cinemascope Projektor Hjemmebiograf
Projektor lift indbygget i loftet

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER PÅ PROJEKTOR
Priserne starter fra ca. 15.000 kr. for en udmærket projektor, men vi anbefaler typisk projektorer fra 40.000 kr. til 250.000 afhængig af behov i vores løsninger.