MULTIRUM LYD – LYD I ALLE RUM

Med et veldesignet musik multirum system i boligen, vil alle familiemedlemmerne have mulighed for at søge, vælge og lytte til musik i alle rum. Med harddisklagring af din eksisterende musiksamling, streaming, iPod docks, iTunes, DAB, TV lyd, film, dørklokke mv. alt sammen via de samme højttalere. Et multirum lyd system giver dig yderligere mulighed for at lytte til Internet tjenester som Spotify, Rhapsody, Wimp, YouTube og Deezer, dvs. ubegrænset adgang til hele verdens musiksamling. Afhængig af kvalitetskrav, lageringsmedie og hvordan du ønsker adgang til musikken, findes en løsning som passer til dig. Dette kan være et selvstændigt system eller en del af et mere avanceret system med HD multirum video, sikkerhed, lysstyring osv.

BETJENING FRA HÅNDEN, VÆG ELLER TV
Uanset om din musiksamlingen ligger gemt på en cloud server eller din iPhone, findes der et utal af muligheder for søgning og valg af musik. Fra en simpel intuitiv App på din iPhone eller iPad, til en vægmonteret touchskærm med et skræddersyet brugerinterface. Muligheden for at vælge musik fra dine venners musikservere eller kontrol over et imponerende film & musik system direkte på fladskærmen, bogstaveligt talt alt er muligt.

HIGH-END LYD
Idéen til CSO blev skabt for mere end 15 år siden, på baggrund af forkærlighed for film og musik. Passionen er stadig intakt og vi stræber efter at levere, de bedst lydende og smukkeste løsninger indenfor dit budget. Vi prioriterer typisk lydkvalitet og funktionalitet lavt i bryggers, fitnessrum og børneværelser. Hvorimod kvaliteten stiger i køkken / spisestue og topper i stuen hvor du virkelig kan slappe af og nyde musikken, som den skal lyde. Indledningsvis tror vores kunder ofte, at de ikke kan høre forskel på et basis system og et High-End system. En kort demonstration af din ynglings musik på et par standard indbygningshøjttalere, kontra de samme numre på sæt kvalitetshøjttalere er næsten altid overbevisende.

INDIVIDUEL MUSIKSAMLING & PARTY MODE
Multirum musik systemer giver dig adgang til musikken i hele boligen. Du kan vælge at lytte til musikken separat i hvert enkelt rum, hvilket betyder at ingen i familien behøver at hører det samme som de andre. Ved festlige lejligheder kan du vælge Party Mode, som giver dig mulighed for at spille den samme musik i alle rum efter dit eget valg. Du kan hører høj musik på herreværelset, mens lyden er svag og afdæmpet i stuen. Det er muligt at låse alle betjeningspaneler undtagen din ”iPhone”, derved bliver børn og gæster forhindret i at ændre musikken eller skrue for højt op for lyden.

VIGTIG INFORMATION
I forbindelse med nybyggeri og renovering af boligen, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Elementerne og mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma allerede i planlægningsfasen.

Multirum lyd i haven
Lyd i alle rum
Usynlige højttalere

PRISER
Priserne starter ved ca. 6.000 kr. pr. rum / zone for højttalere og et professionelt multirum system. Det er vigtig at huske på, at der ved renovering og nybyggeri er andre vigtigere elementer hvis man ønsker at fremtidssikre sin bolig.