Kabelplan Smart Home

MULTIRUM LYD – LYD I ALLE RUM

Lyd i hele boligen, med alt fra usynlige højttalere til indbygningshøjttalere i loft og væg. Musikken fra Spotify dæmpes når det ringer på døren. Fuldstændig frihed til at kombinere mange forskellige produkter i samme system, som f.eks. Sonos, Apple, CD, TV Lyd, streaming eller en pladespiller. Mulighederne er ubegrænsede, stor fleksibilitet og du er ikke bundet til produktmærker. Et multirum lyd system giver dig yderligere mulighed for at lytte til Internet tjenester som Spotify, Rhapsody, Wimp, YouTube og Deezer, dvs. ubegrænset adgang til hele verdens musiksamling. Afhængig af kvalitetskrav, lageringsmedie og hvordan du ønsker adgang til musikken, findes en løsning som passer til dig. Dette kan være et selvstændigt system eller en del af et mere avanceret system med HD multirum video, sikkerhed, lysstyring osv.

Multirum lyd i hele boligen | Webshop

Er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” multirumsløsning eller noget andet nyt udstyr.
Er du velkommen til at besøge vores webshop: BoligAV

Vi kan lave en komplet kabelplan til dig, men samtlige placeringer af udstyr, samt forslag til udvidelses muligheder med multirum video.
Husk at CSO selvfølgelig kan stå for komplet montering.

BETJENING FRA HÅNDEN, VÆG ELLER TV

Uanset om din musiksamlingen ligger gemt på en cloud server eller din iPhone, findes der et utal af muligheder for søgning og valg af musik. Fra en simpel intuitiv App på din iPhone eller iPad, til en vægmonteret touchskærm med et skræddersyet brugerinterface. Muligheden for at vælge musik fra dine venners musikservere eller kontrol over et imponerende film & musik system direkte på fladskærmen, bogstaveligt talt alt er muligt.

HIGH-END LYD

Idéen til CSO blev skabt for mere end 15 år siden, på baggrund af forkærlighed for film og musik. Passionen er stadig intakt og vi stræber efter at levere, de bedst lydende og smukkeste løsninger indenfor dit budget. Vi prioriterer typisk lydkvalitet og funktionalitet lavt i bryggers, fitnessrum og børneværelser. Hvorimod kvaliteten stiger i køkken / spisestue og topper i stuen hvor du virkelig kan slappe af og nyde musikken, som den skal lyde. Indledningsvis tror vores kunder ofte, at de ikke kan høre forskel på et basis system og et High-End system. En kort demonstration af din ynglings musik på et par standard indbygningshøjttalere, kontra de samme numre på sæt kvalitetshøjttalere er næsten altid overbevisende.

INDIVIDUEL MUSIKSAMLING & PARTY MODE

Multirum musik systemer giver dig adgang til musikken i hele boligen. Du kan vælge at lytte til musikken separat i hvert enkelt rum, hvilket betyder at ingen i familien behøver at hører det samme som de andre. Ved festlige lejligheder kan du vælge Party Mode, som giver dig mulighed for at spille den samme musik i alle rum efter dit eget valg. Du kan hører høj musik på herreværelset, mens lyden er svag og afdæmpet i stuen. Det er muligt at låse alle betjeningspaneler undtagen din ”iPhone”, derved bliver børn og gæster forhindret i at ændre musikken eller skrue for højt op for lyden.

NYBYG & RENOVERING

I forbindelse med nybyggeri og renovering af boligen, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Elementerne og mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma allerede i planlægningsfasen.

Multirum lyd med højttalere i haven
Multirum Lyd på badeværelset
Multirum Lyd med usynlige Højttalere

PRISER

Priserne starter ved ca. 6.000 kr. pr. rum / zone for højttalere og et professionelt multirum system. Det er vigtig at huske på, at der ved renovering og nybyggeri er andre vigtigere elementer hvis man ønsker at fremtidssikre sin bolig.