BEDSTE SMART HOME

CSO kåret blandt de bedste i verden!
… I både Smart Home teknologi og hjemmebiografer i privatboligen.

21 år med eksklusive løsninger!

Bedste Smart Home

ALT ER KUN ET KLIK VÆK

Uanset om du er hjemme eller på farten!

Smart Home

DESIGN OG KABELPLAN

I forbindelse med nybyggeri og renovering, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømligner byggeprocessen for alle.

Smart Home Kabelplan

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

HØJE KRAV TIL ÆSTETIK OG FUNKTIONALITET

Carsten Overgaard er indehaver af CSO, som fokuserer på hjemmebiografer og Smart Home. Han kan betragtes som en slags digital indretningsarkitekt og det er tydeligt at høre, at han foretrækker helhedsløsninger frem for ‘lapperier’.
– Kathrine Engberg, Jyllands-Posten

Moderne Bolig

MODERNE BOLIG

Integreret teknologi vil hjælpe med at sikre, at din tid i hjemmet opleves behagelig, praktisk, komfortabel og tryg. Betjeningen af din belysning, film, lyd, overvågning mv. er samlet i ét system.

Multirumslyd

MULTIRUM LYD

Diskrete eller usynlige højttalere, med imponerende lydkvalitet i hele boligen. Højttalerne placeres i lofter og vægge og kan benyttes til alt fra musik, film, tv, dørklokken og til samtaleanlægget.

Multirum Billede

MULTIRUM BILLEDE

Med 4K multirum billede, kan du se Tv bokse, overvågning, Blu-ray afspiller, mediestreamer, spillekonsol mv. Uanset i hvilket rum du befinder dig i og uden synlige bokse ved fladskærmene.

Netværk - WiFi - IoT - Smart Home

NETVÆRK | WIFI | IOT

Driftssikre IT-netværk til den moderne bolig! Skal du bygge nyt eller renovere, sikre vi at boligen er gearet til fremtiden mht. kabling, WiFi, underholdning og IoT. Et skalerbart netværk med høj funktionalitet og sikkerhed.

>> NETVÆRK <<

Smart belysning

SMART BELYSNING

Vi benytter smart belysning til at fremhæve projektets kvaliteter og skabe de rette stemninger i forhold til rummets funktion og omgivelser. Start med at etablere smart belysning i stue, køkken eller hjemmebiograf.

Kabelplan til Smart Home

SMART HOME PLAN

Med vores Smart Home plan er du fremtidssikret. Vi integrerer lyd, billede, netværk mv. Vi sikre at teknologien i boligen kan skaleres efter ønske og vi designer funktionelle løsninger, med nem betjening og høj komfort.

Kreativ montering Smart Home

KREATIV MONTERING

Innovative løsninger der flot integrerer teknologi i boligen. Produkter designet til kreativ montering sideløbende med, at kombinere nem funktionalitet med høj kvalitet og eksklusivt design.

Spejl Tv Smart Home

SPEJL TV

Spejl Tv er velegnede i badeværelser ved håndvask og Jacuzzi, men kan sagtens bruges i andre sammenhænge, f.eks. i køkkenskabe, i stuen eller ved kosmetikbordet i soveværelset.

>> SPEJL TV <<

Betjening Smart Home

BETJENING

Vi har detaljeret kendskab til Smart Home produkter og ved hvordan disse påvirker hinanden. Nem betjening og et grafisk  layout der passer til din familie, bolig og behov.

>> BETJENING <<