MULTIRUM BILLEDE

4K, film og adgang til kameraovervågning i alle rum

Et 4K multirum video system giver simpel og nem adgang til flere TV bokse, overvågningskameraer, filmsamlinger i både UHD, Blu-Ray, DVD, Apple TV, computer, NetFlix, spillekonsol mv. Uanset i hvilket rum du befinder dig, kan du se den ønskede kilde i fuld 4K/1080p High Definition.

Med et 4K multirum video system vil alt videoudstyr være placeret i et teknikskab centralt i boligen og med vores infrastruktur af kabler vil alle HD videokilder derefter blive distribueret ud til alle Tv skærmene. En enhed kendt som en videomatrix gør det muligt at se de centralt placerede kilder uafhængige af hinanden. Eksempelvis vil man kunne se satellit boks 1 i stuen, satellit boks 2 i køkkenet, Blu-Ray fra filmserveren i biografen, mens børnene ser en Disney film fra mediecenteret på deres værelse.

Med en brugervenlig fjernbetjening i hvert rum, vælger du hvad du vil se med ét tryk på en knap. Vores system foretager de nødvendige ændringer og dit valg af overvågningskamera eller satellit boks mv. vil straks blive vist på Tv skærmen og du skal blot vælge hvilken kanal du ønsker at se.

Fleksibel satellit adgang

Har du en større ejendom eller en stor familie og ønsker at kunne se forskellige satellit kanaler i forskellige rum, er det normalt med et multirum satellit abonnement. Der hvor vores system adskiller sig fra de gængse abonnementer er, at når vi kender antallet af personer i boligen, der ønsker at se forskellige programmer på samme tid. Kender vi antallet af satellit bokse som skal placeres i det centrale teknikskab, f.eks. fars satellit boks, mors satellit boks og børnenes satellit boks. En løsning som er langt mere økonomisk og fleksibel.

Med dette HD Multirum video system kan du uanset hvor i boligen du befinder dig, vælge din egen satellit boks med dine gemte optagelser og programmer. Pause en udsendelse i et rum og gå ind i et andet værelse og fortsætte uden at en anden ved et uheld har skiftet kanal. Dette giver et meget mere fleksibelt system og reducerer udgiften til abonnementet og antallet af bokse.

Se din fotosamling på ethvert tv

Digitalbilleder har en tendens til at blive forvist til ens PC, hvor de næsten aldrig bliver set. Ved at installere en Apple Tv boks eller en computer på dit HD multirum video system, vil du nu være i stand til at se dine digitalbilleder på alle Tv skærmene i boligen. En simpel funktion til fester, er at afspille et diasshow med billeder på dine Tv skærme, mens musikken spiller i baggrunden.

Film og musik system

Det er muligt at gemme hele sin samling af DVD, Blu-Ray, fotos og musik på et centralt system, der giver dig mulighed for at gennemse alt via fladskærmene i boligen. Det er også muligt at se alle de film man har liggende på sit system via mobil i sommerhuset og på ferien. Der findes utallige systemer på markedet, men efter årevis af tests og gennemprøvning af produkter, har vi flere løsninger vi uden tøven kan anbefale vore kunder.

Multirum video | Webshop

Er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” løsning med multirum video eller noget andet nyt udstyr.
Er du velkommen til at besøge vores webshop: BilligAV

Husk at CSO selvfølgelig kan stå for komplet montering.

Hjemmebiograf i moderne stue
Kabelplan til bolig
Fastramme lærred

PRISER

Priserne for en komplet mediecenter løsning starter ved ca. 10.000 kr. og kan derefter udvides for 5.000,- pr. rum ekskl. installation. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.