KONTAKTOPLYSNINGER

Overvejer du hel eller delvis integration af teknik i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at ringe eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil med glæde diskutere dit kommende projekt og aftale et møde. Hvis dit projekt er en del af et nybyggeri eller en renovering, er det en fordel hvis du kontakter os tidligt i processen. Så systemet kan interagere med alle aspekter i den endelige løsning. Det er vigtigt at fremtidssikre sin bolig, da det langtfra er ligetil at åbne væggene hvis man mangler kabler mv. Vores ekspertise vil fra starten sikre en perfekt integration og styring af projektet. Vi gør det rigtigt første gang.

CSO udfører installationer overalt i Danmark og har 20 års erfaring i at samarbejde med både arkitekter og håndværkere.

MALLORCA:
Efter flere års arbejde på Mallorca, tilbyder vi nu vores service til flere danske kunder. Vi har et omfattende netværk af arkitekter og samarbejdspartnere. Vi kan varetage projektet med AV løsningerne fra første spadestik. Kontakt Carsten Overgaard for yderligere information.

CSO | BilligAV ApS
Granvænget 6
4060 Kirke Såby

Virksomhedsadressen er kun kontor, både snedkeri, serviceværksted og lager er lokaliseret i Store Karleby, Kirke Hyllinge.

Besøg kun efter aftale.

+45 4344 0101