KONTAKTOPLYSNINGER

Overvejer du hel eller delvis integration af teknik i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at ringe eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil med glæde diskutere dit kommende projekt og aftale et møde. Hvis dit projekt er en del af et nybyggeri eller en renovering, er det en fordel hvis du kontakter os tidligt i processen. Så systemet kan interagere med alle aspekter i den endelige løsning. Det er vigtigt at fremtidssikre sin bolig, da det langtfra er ligetil at åbne væggene hvis man mangler kabler mv. Vores ekspertise vil fra starten sikre en perfekt integration og styring af projektet. Vi gør det rigtigt første gang.

CSO udfører installationer overalt i Danmark og vi har ved flere lejligheder deltaget i projekter i udlandet. Vi har mange års erfaring i at samarbejde med både arkitekter og håndværkere.

MALLORCA:
Efter mere end to års arbejde på Mallorca, er vi nu klar til at tilbyde vores service til Danske kunder. Vi har et omfattende netværk af arkitekter, installatører mv. Vi kan varetage projektet med AV løsningerne fra første spadestik. Kontakt Carsten Overgaard for yderligere information.

+45 4344 0101