Origin Aacoustics Udendørshøjttalere
C-SEED højttalere med motor
Udendørshøjttalere til alt slags vejr
Architettura Sonora Udendørshøjttalere
Udendørs væghøjttalere
Komplet højttaler udendørs
Udendørshøjttalere

UDENDØRS HØJTTALERE

DESIGNET TIL DET DANSKE VEJR

Børnene har sommerferie, græsplænen er under kontrol og grillen står klar til at fodre en uendelig strøm af uventede venner og slægtninge. Måske skulle du skrue lidt op for blusset og installere nogle udendørshøjttalere på terrassen eller i haven. Din sommer, dit soundtrack, den bedste måde at drukne tante Odas underholdning om dine akavede barndomsminder.

Man kan bruge transportable højttalere fra Sonos, Soundboks eller Lebratone, men er du til æstetik og havefest har du brug for noget mere potent. Alle højttalerne er resistente overfor naturens elementer.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

HØJTTALERE

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. En lydoplevelse tilpasset dit behov og som kan bringe dig til en fjern galaxe. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering.

HAVEARKITEKT OG ANLÆGSGARTNER

Ønsker du en rigtig god oplevelse med lyd på terrassen eller i haven, er det en stor fordel at etablerer det i forbindelse med større omlægninger af haven og CSO samarbejder gerne med din havearkitekt, landskabsarkitekt eller anlægsgartner. Som med indendørslyd er målet at integrere højttalerne i omgivelserne og give brugerne den maksimal lydoplevelse med fokus på æstetikken.

Lyd i haven og på terrassen

Når det kommer til udendørs lyd, er god lyddækning og betjening afgørende for succes. Måske ønsker du at lytte til musik i forskellige områder i haven? Med individuel volumenkontrol kan du lytte til rolig musik på terrassen, mens der er mere fart på familielegene i baghaven. Udendørshøjttalere kan let forvandle haven til det mest populære område på ejendommen.

Boligens beliggenhed og det gode naboskab, har stor betydning for valg af højttalermodel og placering af disse. Bliver højttalerne placeret ved boligen og spiller ud i haven, har naboerne mere glæde af dem. Bliver højttalerne placeret i bede og spiller ind mod huset, er de kun til gavn for beboerne selv.

Typer af udendørshøjttalere

De mest benyttede udendørshøjttalere er onwall højttalere, som placeres uden på boligen eller på faste konstruktioner. Indbygningshøjttalerene monteres typisk i tagudhæng eller ydervægge. Stenhøjttalere fremstår kunstige i forbindelse med flisearealer, men placeres de i bede med beplantning og bunddække fremstår de helt anonyme. De mere luksuriøse modeller med satellitter og subwoofere nedgravet i beplantningen. Skal det være rigtigt hightech findes der modeller med motor eller for de kunstinteresserede, ægte italienske designperler.

SONANCE

C SEED

ARCHITETTURA SONORA

Musik under åben himmel

Musik under åben himmel er meget anderledes end i et isoleret rum med fire vægge. Her er der normalt mere baggrundsstøj fra vind, trafik og gøende hunde. Selvom baghaven kan være større end din stue, er et kompakt og diskret design værdsat af de fleste.

Det kræver stor erfaring at lave god lyd udendørs, men udført korrekt kan det være både fascinerende og betagende. De mest eksklusive løsninger indeholder en detaljeret analyse af haveplanen, for derved at opnå perfekt lyd uden ”døde” områder og hvor ekstra bas leveres af udendørs subwoofere som nedgraves i haven.

Udendørsløsningerne kan kombineres med resten af boligens lydsystem og betjenes via fjernbetjening eller smartphone. Der er rigtig mange faktorer som spiller ind for optimal udnyttelse af udendørshøjttalerne og for at få maksimal lydoplevelse i haven.

Havearkitekt Lyd
Udendørshøjttalere indbygning
Onwall Udendørshøjttalere

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER
Priserne for en udendørshøjttaler starter ved ca. 3.000 kr. for et par. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.