UDENDØRSHØJTTALERE

Mange har efterhånden etableret surround- og stereoløsninger i boligen, men når det kommer til haven benyttes stadig den gammel transistorradio med forlængerledning. Udendørshøjttalere kan opfylde individuelle ønsker til lydkvalitet på terrassen, ved bålpladsen, poolen, udespa osv. Højttalerne er designet til det danske vejr og er resistente overfor naturens elementer.

UDENDØRSHØJTTALERE | LØSSALG

Er du interesseret i udendørshøjttalere har vi Danmarks største udvalg. Du er velkommen til at sende nogle billeder og mål af lokalet på mail info@cso.dk, med en kort beskrivelse af projekter og budget. Husk at sende kontaktoplysninger inkl. telefonnr. Vi vender tilbage, i løbet af et par dage, med en optimale løsning tilpasset indretning, ønsker og budget.

Ved køb sender vi en tegning med produktplacering og en samlet tilslutningsvejledning. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for komplet montering.

MUSIK UNDER ÅBEN HIMMEL

Musik under åben himmel er meget anderledes end i et isoleret rum med fire vægge. Her er der normalt mere baggrundsstøj fra vind, trafik og gøende hunde. Selvom baghaven kan være større end din stue, er et kompakt og diskret design værdsat af de fleste.

Vi forhandlere mange forskellige typer af udendørshøjttalere, flere af disse mærker har samme karakteristika som ved indbygnings-højttalerne mht. udvalg af størrelser og former. Højttalerne kan indbygges i tagudhæng, ydervægge osv. En anden mulighed er at benytte Rock speakers eller sten højttalere, disse fremstår dog meget kunstige i forbindelse med flisearealer, men placeret de i bede med beplantning og bunddække fremstår de helt anonyme.

HAVEARKITEKT

Den mest eksklusive løsning indeholder en detaljeret analyse af haveplanen, for derved at opnå perfekt lyd uden ”døde” områder og hvor ekstra bas leveres af udendørs subwoofere som nedgraves i haven. Sidstnævnte løsning har en lyd så unik, at rødvin og musik skal nydes i haven.

Udendørsløsningerne kan kombineres med resten af boligens lydsystem og betjenes via fjernbetjening eller smartphone. Der er rigtig mange faktorer som spiller ind for optimal udnyttelse af udendørshøjttalerne og for at få maksimal lydoplevelse i haven.

Havedesign med højttalere
Udendørs indbygningshøjttalere
Udendørshøjttalere i tagudhæng

PRISER

Priserne for en udendørshøjttaler starter ved ca. 3.000 kr. for et par. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.