Usynlige Højttalere i lejlighed
Usynlig Hjemmebiograf
Smart Home i nybyggeri
Usynlige Højttalere

USYNLIGE HØJTTALERE

HØRES MED IKKE SES

Hvorfor lade almindelige højttalere skæmme indretningen, når usynlige højttalere kan bevare integriteten i boligen. De usynlige højttalere leverer musik, der udspringer fra vægge og lofter – overalt og intetsteds på én gang. Fuldstændig skjult bag gips, maling og endda tapet, leverer de bemærkelsesværdigt lyd, der udstråler i hele rummet uden at afslører kilden.

De usynlige højttalere gengiver et overbevisende lydbillede med både nuancer og detaljer. Højttalerne spreder lyden jævnt i lokalet og bevirker at folk opfatter dem som magiske – da de høres men ikke ses.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

HØJTTALERE

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere de usynlige højttalere, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. En oplevelse tilpasset dit behov og skaber magi i dit hjem. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering.

ARKITEKTENS VÅDE DRØM

De usynlige højttalere spartles ind i lofter og vægge. De kan overmales og tildækkes med filt eller tapet. Er du rigtig kreativ kan Sonance Invisible Serien beklædes med et tyndt lag metalfilm eller finer.

Usynlige Højttalere

De usynlige højttalere fås i mange kvaliteter og størrelser. Med de bedste modeller kan man ikke høre forskel på dem og almindelige højttalere. Højttalerne kan anvendes til musiksystemer overalt i boligen og meget velegnede til en hjemmebiograf i stuen. Ud over de almindelige usynlige højttalere, findes der også usynlige subwoofere. For den optimale oplevelse kan man få forstærkere som er udviklet specielt til højttalerne, f.eks. med EQ der matcher de valgte modeller.

Hvordan er den usynlige oplevelse

Du bevæger dig rundt i et rum, du kan høre musikken, men du kan ikke placere hvor den kommer fra – musikken er der bare. Klichéen “musik bør høres og ikke ses” har fået nyt liv og pludselig er der uendelige mange muligheder for indretningen af lyd. Det er en kæmpe oplevelse at hører de højttalerne første gang, man står og ryster på hovedet – “hvordan kan det lade sig gøre?”

SONANCE PRÆSENTATION

SONANCE INVISIBLE

INSTALLATION SONANCE

Installation af usynlige højttalere

Installationen er relativt ukompliceret, dog skal overgangen mellem højttalerne og gipspladerne spartles grundigt, på samme måde som samlingen mellem to gipsplader. Højttalerne skal placeres ugeneret og må ikke placeres bag inventar, malerier osv.

Vi har udført flere hjemmebiograf løsninger med usynlige højttalere og usynlige fladskærme. En fornøjelse for kunder som ønsker hele biografoplevelsen, uden nogen former for synlig teknik.

Usynlige Højttalere i Køkken Alrum
Usynlige højttalere i køkken
Usynlig Højttalere på badeværelset

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER
Priserne på højttalerne starter ved ca. 3.795 kr. pr. stk. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.

MÆRKER VI BENYTTER