USYNLIGE HØJTTALERE

Hvorfor lade almindelige højttalere skæmme indretningen, når usynlige højttalere kan bevare integriteten i boligen. Traditionelle højttalere er designet til øret – ikke øjet. De tiltrækker uønsket opmærksomhed, hvilket skaber en følelse af rod og ufrivillige kompromisser i boligindretningen. Højttalere leverer ambient musik, der udspringer fra vægge og lofter – overalt og intetsteds på én gang. Fuldstændig skjult bag gips, maling og endda tapet, leverer de bemærkelsesværdigt lyd, der udstråler i hele rummet uden at afslører kilden. De usynlige højttalere gengiver et overbevisende lydbillede med både nuancer og detaljer. Højttalerne spreder lyden jævnt i lokalet og netop den egenskab bevirker at folk opfatter dem som magiske, da de kan høres men ikke ses. Højttalerne skal placeres ugeneret og må ikke placeres bag inventar, malerier osv.

De usynlige højttalere fås i mange kvaliteter og størrelser. Installationen er relativt ukompliceret, dog skal overgangen mellem højttalere og gipsplader spartles grundigt, på samme måde som samlingen mellem to gipsplader. Ud over de almindelige højttalere, findes deciderede usynlige subwoofere. Vi har udført flere hjemmebiograf løsninger med usynlige højttalere og en motoriseret skjult fladskærm. En fornøjelse for kunder som ønsker hele biografoplevelsen uden nogen former for synlig teknik.

Usynlige højttalere | Webshop

Er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” løsning med usynlige højttalere eller noget andet nyt udstyr.
Er du velkommen til at besøge vores webshop: BilligAV

Ved køb af en komplet hjemmebiograf løsning, til gør det selv montering. Kan man tilkøbe kalibrering og diverse betjenings løsninger.
Husk at CSO selvfølgelig kan stå for komplet montering.

OPLEVELSEN

Du bevæger dig rundt i et rum, du kan høre musikken, men du kan ikke placere hvor den kommer fra – musikken er der bare. Klichéen “musik bør høres og ikke ses” har fået nyt liv og pludselig er der uendelige mange muligheder for indretningen af lyd. Det er en kæmpe oplevelse at hører de skjulte højttalere første gang, man står og ryster på hovedet – “hvordan kan det lade sig gøre?”

Usynlige højttalere i soveværelse
Usynlige højttalere i køkken
Usynlige højttalere på badeværelse

PRISER

Priserne på højttalerne starter ved ca. 3.795 kr. pr. stk. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.