Hjemmebiograf højttalere fra M&K Sound
Wisdom Audio Hjemmebiograf højttalere
Krix Hjemmebiograf Højttalere
JBL Synthesis Hjemmebiograf højttalere
Hjemmebiograf subwoofer

HJEMMEBIOGRAF HØJTTALERE

Ifølge radio/tv branchen kan surround sound opnås med mange forskellige højttalertyper og fabrikater. Men det kræver noget specielt at tryllebinde enhver filmfanatiker, set med instruktørens øjne eller genskabe oplevelsen fra 20. række i Hollywoods mest anerkendte biograf ”Grauman’s Chinese Theater”.

I filmindustrien ofre man formuer på udviklingen af lydeffekter, hvor instruktørernes mål er at pirre vores sanser og skabe uforglemmelige oplevelser. En god film i biografen, kan i en kort stund flytte fokus og vi glemmer alt om tid og sted. Oplev en sprød, klar dialog! Stemmer der ikke går tabt i action scener og eksplosioner. En utrolig dynamik der evner at gå fra stilhed til ravnerok på millisekunder. Lyden af pistolskud og glas som splintrer, en kontrol over lyden selv udenfor det hørbare område. En magi som kan fastfryse enhver til filmen.

HVAD KAN VI

Vi er specialiseret i optimalt valg af hjemmebiograf højttalere hvis man ønsker den helt rigtige biograflyd. Som det eneste danske firma er vi godkendt af THX i forbindelse med konstruktion af hjemmebiografer, for fuld udnyttelse og formidling af filmoplevelsen. Vi benytter flere forskellige leverandører, men fælles for dem alle er, at deres højttalere benyttes i både filmstudier, kommercielle biografer og i eksklusive hjemmebiografer. Nogle af hjemmebiograf højttalerne benyttes i mere end 650 kommercielle biografer alene i Europa, mens andre fungerer som reference højttalere hos Walt Disney, 20th Century Fox, DreamWorks, Paramount, Sony Pictures, Universal, Warner Brothers, Lucasfilm, Skywalker Sound og Nordisk Film.

Hjemmebiograf højttalere | Webshop

Er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” løsning med hjemmebiograf højttalere eller noget andet nyt udstyr.
Er du velkommen til at besøge vores webshop: BilligAV

Ved køb af en komplet hjemmebiograf løsning, til gør det selv montering. Kan man tilkøbe kalibrering og diverse betjenings løsninger.
Husk at CSO selvfølgelig kan stå for komplet montering.

FILM SKAL SES DERHJEMME

Klik. Billedet og lyden forsvinder og jeg er tilbage i mere jordnære omgivelser i showroom’et hos firmaet CSO, der har specialiseret sig i hjemmebiografer. Der er nærmest gået inflation i betegnelsen ’hjemmebiograf’, men det, vi taler om her, har absolut intet at gøre med en fladskærm med surroundhøjttalere, som du køber på udsalg i den lokale Fona eller Merlin. At sammenligne de to er som at sammenligne en trehjulet cykel med en Ferrari.
– Sole Bugge Møller, Bolig Eksklusiv

MULIGHEDERNE

I den lave ende af højttalerskalaen kan et godt rum og korrekt justering af udstyr være nok, men i den øvre ende er det uundgåeligt med akustisk arbejde, for at opnå maximalt udbytte af udstyr og investering. I forbindelse med ægte biografoplevelser, er højttalerne ikke velegnet i boligindretningen. Derfor opbygges disse rum så alt er skjult og integreret, for derved at opnå en æstetisk flot og hyggelig atmosfære.

Hjemmebiograf Højttalere
Hjemmebiografhøjttalere
De bedste højttalere til hjemmebiograf

PRISER

Priserne for en hjemmebiograf højttaler starter ved ca. 3.500 kr. pr. stk. og slutter hvor man skal have en oliekilde i baghaven.