Hjemmebiograf højttalere fra M&K Sound
M&K Sound X15+
Wisdom Audio Hjemmebiograf højttalere
Krix Hjemmebiograf Højttalere
Perlisten Hjemmebiograf
JBL Synthesis Hjemmebiograf højttalere
ArtCoustic Hjemmebiograf
Hjemmebiografhøjttalere

BIOGRAF HØJTTALERE

FILMLYD FRA HOLLYWOOD

Det kræver noget specielt at tryllebinde enhver filmfanatiker, set med instruktørens øjne eller genskabe oplevelsen fra 20. række i Hollywoods mest anerkendte biograf ”Grauman’s Chinese Theater”.

Vores hjemmebiograf højttalere benyttes i alt fra filmstudier til dedikerede hjemmebiografer og stueløsninger. Vi kan hjælpe med at finde den optimale løsning, der både matcher indretning, oplevelse og budget. CSO godkendt af THX i forbindelse med konstruktion af hjemmebiografer, for fuld udnyttelse og formidling af filmoplevelsen.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

HØJTTALERE

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende akustik og produktrådgivning. En surround oplevelse tilpasset dit behov og som bringer dig til en fjern galaxe. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede.

BON SOIR, PARIS!” RÅBER PHIL COLLINS

Han ser mig i øjnene, så det føles som jeg står lige ved scenekanten. Et øjeblik er jeg sikker på jeg kan mærke sveddråberne, der drypper fra hans pande og overlæbe. Så begynder musikken, som nærmest omgiver mig og bliver til en følelse, der forplanter sig ud i hele kroppen. At man sidder CSO’s showroom er næste ikke til at tro.
– Søren Flott, Berlingske Nyhedsmagasin

Hjemmebiograf Højttalere

I filmindustrien ofre man formuer på udviklingen af lydeffekter, hvor instruktørernes mål er at pirre vores sanser og skabe uforglemmelige oplevelser. En god film i biografen, kan i en kort stund flytte fokus og vi glemmer alt om tid og sted. Oplev en sprød, klar dialog! Stemmer der ikke går tabt i action scener og eksplosioner. En utrolig dynamik der evner at gå fra stilhed til ravnerok på millisekunder. Lyden af pistolskud og glas som splintrer, en kontrol over lyden selv udenfor det hørbare område. En magi som kan fastfryse enhver til filmen.

Hvad kan vi

Vi er specialiseret i optimalt valg af hjemmebiograf højttalere hvis man ønsker den helt rigtige biograflyd. Som det eneste danske firma er vi godkendt af THX i forbindelse med konstruktion af hjemmebiografer, for fuld udnyttelse og formidling af filmoplevelsen. Vi benytter flere forskellige leverandører, men fælles for dem alle er, at deres højttalere benyttes i både filmstudier, kommercielle biografer og i eksklusive hjemmebiografer. Nogle af hjemmebiograf højttalerne benyttes i mere end 650 kommercielle biografer alene i Europa, mens andre fungerer som reference højttalere hos Walt Disney, 20th Century Fox, DreamWorks, Paramount, Sony Pictures, Universal, Warner Brothers, Lucasfilm, Skywalker Sound og Nordisk Film.

M&K SOUND

KRIX

PERLISTEN

Showroom

Vi har ét af Danmarks bedste showroom, hvor man kan opleve nogle af de ypperste hjemmebiograf højttalere og bedste teknologi. Besøg KUN efter aftale!!

Mulighederne

I den lave ende af højttalerskalaen kan et godt rum og korrekt justering af udstyr være nok, men i den øvre ende er det uundgåeligt med akustisk arbejde, for at opnå maximalt udbytte af udstyr og investering. I forbindelse med ægte biografoplevelser, er højttalerne ikke velegnet i boligindretningen. Derfor opbygges disse rum så alt er skjult og integreret, for derved at opnå en æstetisk flot og hyggelig atmosfære.

Hvilke biograf højttalere skal du vælge?

Første skal du overveje antallet af hjemmebiograf højttalere (kanaler). Et 5.1-system er det mest almindelige og består af fem højttalere (2 fronthøjttalere, 1 center og 2 sidehøjttalere), samt en subwoofer. I 7.1 tilfører du 2 bagkanaler og måske en ekstra subwoofer eller 3, for en mere jævn og stram bas. Højttalere i loftet (Dolby Atmos) benyttes til at simulere f.eks. regndråberne som falder omkring dig. Dolby Atmos højttalerne kan fås i modeller som reflektere lyden på loftet og derved er de ikke indbygget i loftet. Løsninger kan fås i op til 13 højttalere og endda flere afhængig af rum, akustik, budget og valg af surround sound udstyr.

Baffelvæg Biograf Højttalere
JBL Synthesis Biograf Højttalere
Biograf Højttalere

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER
Priserne for en hjemmebiograf højttaler starter ved ca. 3.500 kr. pr. stk. og slutter hvor man skal have en oliekilde i baghaven.