Teknik i luksus hjemmebiograf
Storm Audio
Surround Sound
Marantz Surround
ATI - Amplifier Technologies Inc.
JBL Synthesis
Surround Sound

SURROUND I HJEMMEBIOGRAF

3D IMMERSIVE SURROUND SOUND

I en hjemmebiograf har man behov for en surrround receiver eller processor og effekttrin(s). Vi forhandler løsninger i alle prisklasser, med de lydformater, tilslutninger og funktionalitet, som er relevante i dit surround sound setup.

Vi udvælger produkter som sikre dig oplevelser, som overgår de gængse radiobutikkers traditionelle plastiklyd. Vi satser på at gøre tingene rigtigt, sparer på overflødige funktioner, er opmærksomme på detaljerne og bruger kun de bedste produkter. Vi er THX certificeret og har et dybdegående kendskab til installation og kalibrering.

Surround Sound - BilligAV.dk

SURROUND SOUND

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. En surround oplevelse tilpasset dit behov og som bringer dig til en fjern galaxe. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dit biograf udstyr.

“BON SOIR, PARIS!” – RÅBER PHIL COLLINS

Så begynder musikken, som nærmest omgiver mig og bliver til en følelse, der forplanter sig ud i hele kroppen. At man sidder i CSO’s showroom er næste ikke til at tro.
– Søren Flott, Berlingske Nyhedsmagasin

Surround Sound i Hjemmebiografen

I den lave ende af skalaen findes prisstærke produkter, der med god lyd og indstillingsmuligheder formår at leverer en virkelig god filmoplevelse. I den anden ende af skalaen fås produkter af høj kvalitet, som nærmest benyttes af ethvert større filmselskab og professionelt lydstudie. En kombination af utrolig kraft og præcision leverer produkterne fantastiske oplevelser og bryder grænserne for traditionel lyd. Håndbygget og konstrueret i CNC fræset aluminium, med op til 20 års garanti vidner om ypperlig kvalitet. Flere af mærkerne har avanceret rum korrektion, så lyden kan indstilles med optimalt udbytte af erfarende teknikere.

For at surround sound skal blive en succes, kræves høj teknisk viden og avanceret måleudstyr. Vi designer løsninger hvor højttalerne er tilpasset boligindretningen med skjult ledningsføring og kun én fjernbetjening. CSO giver dig en klarhed, rigdom og dybde i lyden. Vi bringer biografernes magi og atmosfære ind i privatboligen, med en lydkvalitet som vil pulsere igennem din krop. Du kan vælge imellem traditionelt surround sound eller 3D immersive sound, der hæver barren i din hjemmebiograf. Løsninger som giver dig oplevelser på mange plan og er lette at betjene.

Surround Sound

Surround sound i en stue eller et medierum kommer typisk fra et 5.1-system: fem højttalere og en subwoofer. I et større rum kan du vælge et 7.1-system, der placerer yderligere to højttalere bagved publikum.

Hver gruppe højttalere fungerer som en kanal til forskellige lydtyper. Front og centerhøjttaleren gengiver dialog og skaber bredde i lydbilledet; side og baghøjttalerne skaber de omliggende lydeffekter, som raslende blade eller jublende menneskeskarer. Med ’støj’ kommende fra forskellige retninger, føler du dig omgivet af lyd.

3D Immersive Sound

Du bliver nu draget endnu dybere ind i filmen, men 3D fordybende lydformater som Dolby Atmos, Auro 3D og DTS:X

Lyd og billede er tættere forbundet end nogensinde før og du vil opleve lyden som i den virkelige verden. Dine øjne og ører kan nu præcist følge helikopteren, der flyver ind over dit hoved, kuglen affyret fra en pistol eller regndråberne som falder omkring dig.

Dolby Atmos opnår dette ved at isolere individuelle lyde til et ‘lydobjekt’. Surround systemet flytter disse objekter intelligent rundt i dit tredimensionelle rum via højttalerne på væggene og i loftet – Desto flere højttalere, jo større oplevelse… Nu er du ikke bare omgivet af lyd, du er med i filmen.

Surround Sound Processor
Surround Sound udstyr i rack
Storm Audio 8 kanal forstærker

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER SURROUND SOUND
Priserne for en udmærket surround receiver starter ved ca. 10.000 kr. og for løsninger med processor og effektrin fra ca. 40.000 kr.