Storm Audio
Surround Sound
ATI - Amplifier Technologies Inc.
Marantz Surround
JBL Synthesis

SURROUND SOUND

I en hjemmebiograf har man behov for en surrround receiver eller en processor og effekttrin(s). Vi forhandler løsninger i alle prisklasser. Vore produkter indeholder alle ønskelige tilslutningsmuligheder og funktionalitet, relevante i et seriøst surround sound setup. Med produkter fra CSO er man sikret en oplevelse som overgår de gængse radiobutikkers traditionelle plastiklyd og for alvor bringer biografen hjem i boligen. Vi satser på at gøre tingene rigtigt, sparer på overflødige funktioner, er opmærksomme på detaljerne og bruger kun de bedste produkter.

Surround Sound | Webshop

Er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” løsning med surround sound eller noget andet nyt udstyr.
Er du velkommen til at besøge vores webshop: BilligAV

Ved køb af en komplet hjemmebiograf løsning, til gør det selv montering. Kan man tilkøbe kalibrering og diverse betjenings løsninger.
Husk at CSO selvfølgelig kan stå for komplet montering.

HVILKE MULIGHEDER

I den lave ende af skalaen findes prisstærke produkter, der med god lyd og indstillingsmuligheder formår at leverer en virkelig god filmoplevelse. I den anden ende af skalaen fås produkter af høj kvalitet, som næsten benyttes af ethvert større filmselskab og professionelt lydstudie. En kombination af utrolig kraft og præcision leverer produkterne fantastiske oplevelser og bryder grænserne for traditionel lyd. Et design hvor produkterne er lige så imponerende som lyd og billede. Håndbygget og konstrueret i CNC fræset aluminium, med op til 20 års garanti vidner om ypperlig kvalitet. Flere af mærkerne har avanceret rum korrektion, så lyden kan indstilles med optimalt udbytte af erfarende teknikere.

For en surround løsning skal blive en succes, kræves høj teknisk viden og avanceret måleudstyr. Vi designer løsninger hvor højttalerne er tilpasset boligindretningen – slut med grim ledningsføring og mange fjernbetjeninger. Løsninger som giver oplevelser på mange plan og er lette at betjene.

HVAD ER SURROUND SOUND

Her er tre typiske scenarier, hvor surround sound forbedre oplevelsen i hjemmebiografen.

FILM

Alle købe- og lejefilm har multikanal lyd og kan kun gengives korrekt hvis du har et surround sound anlæg. Filminstruktørerne bruger månedsvis på at skabe den optimale lyd og det er afgørende for filmoplevelsen hvor effekter er positioneret i lydbilledet. At se film udelukkende via fladskærmen og uden brug af subwoofer burde være strafbart. Surround Sound i privatboligen burde ikke være valgfrit, det er sådan man ser film, alt andet er bare et kompromis.

COMPUTERSPIL

De fleste spil er stærkt afhængige af positioneringen af lyden. At vide hvor fjenden kommer fra, er et spørgsmål om liv og død. I modsætning til film hvor surround løfter oplevelsen, kan surround sound i spil forbedre din præstation. Man har derved en bedre idé om placering af venner og fjender.

TV

Selskaber som Dolby har bragt surround ind i tv serier. Tænk på fodboldkampen eller X-Faktor hvor lyden fra publikum er allestedsnærværende. Surround Sound kan være gavnligt i næsten alle scenarier og i høj grad forbedre oplevelsen.

Surround Sound i møbel
Surround Sound i skab
Surround Sound i Biograf

PRISER SURROUND SOUND

Priserne for en surround receiver starter ved ca. 7.000 kr. for en god model til en lille stue eller hjemmebiograf. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.