Indbygningshøjttalere

Indbygningshøjttalere

Indbygningshøjttalere er blandt vores mest solgte modeller og fordelene er åbenlyse. De spiller godt nok til at imponerer selv de mest audiofile og en fantastisk løsning for folk som ikke ønsker at gå på kompromis med boligindretningen eller opgive pladsen til traditionelle højttalere. Mange af indbygningshøjttalerne er fuldstændig plan med loft/væg og netop denne egenskab er det ideale match i nutidens loftbelysning. Mange modeller fås med smal kant eller helt uden kant, modsat hovedparten af andre indbygningshøjttalere. Dette bevirker at der ikke opstår skygger og hermed skabes visuel ro og Feng Shui. Er højttalerne bare 5 mm. i tykkelsen, ses dette hurtigt på et plant loft. Yderligere er den en fordel hvis højttalerens grundfarve er hvid, for derved ikke at tiltrække unødvendig opmærksomhed.

Danmarks største sortiment af indbygningshøjttalere

Vi har Danmarks største sortiment af indbygningshøjttalere, der alle kendetegnes ved et smukt diskret design og en fremragende lydkvalitet. Indbygningshøjttalerne fungerer som en almindelig højttaler, men i stedet for at være monteret i et kabinet er de indbygget i loft & væg. De fleste indbygningshøjttalere kan males, så man kan camouflere dem i lokalets farver.

Indbygningshøjttalere | Webshop

Er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” løsning med indbygningshøjttalere eller noget andet nyt udstyr.
Er du velkommen til at besøge vores webshop: BilligAV

Ved køb af en komplet multirum løsning med indbygningshøjttalere, til gør det selv montering. Medfølger en komplet plantegning med ideal placeringer mv.
Husk at CSO selvfølgelig kan stå for komplet montering.

Mulighederne med indbygningshøjttalere

Indbygningshøjttalere kan fås i alle størrelser og dybder, både som firkantet, rektangulære, runde osv. Kvaliteten kan også tilpasses behovet for baggrundsmusik i badeværelse, køkken, hjemmebiograf eller til stereo lytning i stuen. Indbygningshøjttalere kan fås som single point stereo, dvs. at man f.eks. på badeværelset kun har en synlig højttaler i loftet, men stadig med et fint stereoperspektiv.

Ønsker man subwoofere i forbindelse med højttalerne findes også her mange muligheder for indbygning. Netop denne grundlæggende fleksibilitet og integration i boligen, nødvendiggør et kæmpe udvalg hvis løsningerne skal være tilpasset behov, indretning og bolig ned til mindste detalje. Flere af indbygningshøjttalerne leveres med livstidsgaranti på fabrikationsfejl, hvilket er en trykhed for kunder samt et signal om kvaliteten af produkterne.

Ønsker man ikke at se de diskrette gitter på indbygningshøjttalerne, forhandler vi også 100% usynlige højttalere til indbygning.

Indbygningshøjttalere ved fladskærm
Små indbygningshøjttalere ved kip og usynlig subwoofere
Indbygningshøjttalere fladskærm

Priser på indbygningshøjttalere

Priserne for indbygningshøjttalere starter ved ca. 900 kr. pr. stk. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.