Indbygningshøjttalere
Indbygningshøjttalere og projektor
Indbygningshøjttalere
CEDIA Awards 2011
Indbygningshøjttalere ved bord
Antal Indbygningshøjttalere ved køkkenbord
Indbygnings Højttalere

INDBYGNINGS HØJTTALERE

TIL VÆGGE OG LOFTER

Indbygningshøjttalerne spiller godt nok til at imponerer selv de mest audiofile og en fantastisk løsning for folk som ikke ønsker at gå på kompromis med boligindretningen eller opgive pladsen til traditionelle højttalere. Vi har DK’s største udvalg af indbygningshøjttalere og kan altid finde modeller som matcher dit prisniveau. Flere af indbygningshøjttalerne leveres med livstidsgaranti på fabrikationsfejl, hvilket er et signal om kvaliteten af produkterne.

Indbygningshøjttalere kan fås i alle kvaliteter, størrelser og dybder. Vælg mellem runde, kvadratiske eller rektangulære.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

HØJTTALERE

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. Indbygnings højttalere tilpasset dit behov og som imponerer selv de mest audiofile. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe en betjeningsløsning. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dine indbygnings højttalere.

VI HAR ALT I BACKBOKSE

Vi forhandler alt fra standard backbokse til bokse som kan indstøbes i betonvægge og lofter. Har du specielle ønsker til mål, skræddersyer vi dem på vores snedkeri så de passer til dine behov og mål. Ønsker du gitrene i en anden farve end hvid, kan de fås i alle RAL farver på bestilling.

Indbygningshøjttalere

Indbygningshøjttalere kan fås i alle størrelser og dybder, både som firkantede, rektangulære eller runde. Kvaliteten kan tilpasses behovet, f.eks. baggrundsmusik i badeværelset, køkkenet, hjemmebiografen eller til High-End stereo eller surround sound i stuen. Ønsker man subwoofere i forbindelse med indbygnings højttalerne, findes også her en masse muligheder for indbygning. Netop denne fleksibilitet og mulighed for integration i boligen, nødvendiggør et kæmpe udvalg hvis løsningerne skal være tilpasset boligen ned til mindste detalje.

INDBYGNING ABC

ANTAL HØJTTALERE

CASE STUDY – ASPEN

Typer af indbygningshøjttalere

Typisk opdeler man indbygningshøjttalerne i 5 kategorier; Standard, Single Point Stereo, Surround, Thin Line og vådrum / marine.

Standard modellerne virker som en traditionel højttaler – bare til indbygning. Single Point Stereo er ideelle til mindre rum og korridorer og er princippet 2 højttalere samlet i et kabinet. Single Point Stereo højttalerne har 2 diskanter (left/right) og en fælles bas (woofer). De skal forbindes med 2 sæt højttalerkabel, på samme måde som hvis du havde 2 højttalere. Flere af modellerne er velegnet som baghøjttalere i et surround system, hvor de leverer en mere diffus lyd. Surround Sound modellerne er udviklet specielt til film og tydelig dialog.

Thin Line modellerne benyttes ved begrænset monteringsdybde, da de er 34% smallere i dybden, de tyndeste modeller er ikke mere end 3 cm. tykke. Vådrum / marine modellerne er konstrueret til at håndtere ekstreme temperaturer og fugtighed. De kan modstå både salt og det maritime miljø. Højttalergitret er pulverlakeret rustfrit stål og kan ikke ruste.

Indbygningshøjttalere Arbejdsværelse
Indbygningshøjttalere på badeværelse
Indbygningshøjttalere køkken / alrum

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER
Priserne for indbygningshøjttalere starter ved 1.000 kr. pr. stk. Regn med en gennemsnitspris på 3.500kr. pr. højttaler i hele boligen.