KREATIV MONTERING

Innovative løsninger der æstetisk integrerer teknologi i boligen. Produkter designet til kreativ montering sideløbende med at kombinere nem funktionalitet med høj kvalitet og design. Nogle af verdens bedste beslag og motoriserede løsninger til fladskærme og projektorer.

FUTURE AUTOMATION
Med Future Automation har mulighed for at skjule produkter i lofter, gulve, vægge og møbler. Ved ét tryk på fjernbetjeningen kommer produkterne til syne og bliver automatisk justeret til foretrukne position, hvorefter de skjules igen efter brug. Man kan elektronisk justere vinklen på fladskærmen eller få bogreolen til at forvandle sig til en hjemmebiograf. Nedenstående videoer på vores YouTube kanal illustrerer nogle af mulighederne, men der findes 100vis af andre triks med kreativ montering.

LAUNCHPORT
LaunchPort er navnet på en innovativ løsning til Apples iPad og iPad Mini. LaunchPort systemet består af de tre produkter; PowerShuttle, BaseStation og WallStation. Systemet fungerer ved at iPad’en monteres i den såkaldte PowerShuttle sleeve, der gør det muligt at lade iPad’en op induktivt, mens den sidder på væggen eller i docken på bordet. PowerShuttle er et specielt cover til iPad’en.

Både BaseStationen og WallStation fastholder iPaden ved hjælp af en kraftig magnet, og begge indeholder en induktiv lader, som oplader iPad’en helt uden brug af ledninger. Når iPad’en sidder på BaseStationen eller WallStationen er det muligt at dreje på orienteringen af iPad’en.

PRISER
Priserne for LaunchPort starter ved 3.500 kr. for et sæt, bestående af cover og lader. Priserne på Future Automation fås ved at kontakte os, da der findes mange muligheder.

UDVALG AF MÆRKER VI BENYTTER: