Fladskærm monteret i loft
Indbygningslærred
Ladestand iPad
Projektorlift
Indbygningshøjttalere og projektor
Kreativ montering af teknologi i Smart Home

KREATIV MONTERING

I GULVE, VÆGGE OG LOFTER

Innovative løsninger der æstetisk integrerer teknologi i boligen. Produkter designet til kreativ montering, kombineret med nem funktionalitet og høj kvalitet. Vi forhandler verdens bedste motoriserede beslag og kan skjule alt fra fladskærme, projektorer til kaffemaskinen på køkkenbordet. Benyt din iPad som betjening til dit Smart Home eller din hjemmebiograf og monter den på væggen med magnetisk induktiv opladning.

Vi designer møbler på vores snedkeri som 100% passer til dit lokale, design, træsort og selvfølgelig funktionalitet og motoroplevelse.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

MOTORBESLAG

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. Kreativ montering tilpasset dit behov og bolig. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af udstyret.

DET ER HELT VÆK!

… hvad vi kan med vores kreativitet, teknologi og møbelsnedkers evner.

Motorbeslag til dit Smart Home

Med de eksklusive beslag fra Future Automation og Nexus21 kan vi skjule produkter i lofter, gulve, vægge og møbler. Med ét tryk på fjernbetjeningen kommer produkterne til syne og bliver automatisk justeret til foretrukne position, hvorefter de skjules igen efter brug. Med vores betjeningsløsninger kan du nemt justere vinklen på fladskærmen eller forvandle bogreolen til en hjemmebiograf. Nedenstående videoer illustrerer få af mulighederne og vi kan lave i hundredvis af andre tricks med kreativ montering.

Britiske Future Automation er uden sidestykke og deres produkter er udviklet og produceret på deres engelske og amerikanske fabrikker. Produktkvaliteten er helt unik og man kan kun blive imponeret over deres finish og sans for CNC fræsede detaljer. Vi har benyttet Future Automationen til kreativ montering i mere end 15 år og alle deres beslag virker stadig optimalt.

Nexus21 er en Amerikansk producent med en imponerende reference liste. De har ikke helt så mange beslagtyper, men kan holde priserne nede pga. en større serieproduktion. Som med Future Automation, leverer Nexus21 også beslag til både privatboliger og luksus yachts.

USYNLIGT TV

SKJULT TV LOFT

SKJULT TV VÆG

SKJULT PROJEKTOR

SMART HOME KØKKEN

SKJULT DØR

AV-racks og manuelle beslag

Vi benytter udelukkende racks fra Amerikanske Middle Atlantic, da de har modeller med udtræk til f.eks. indbygning i skabe. Deres kvalitet kan nemt håndtere udstyr på mange hundred kilo, nødvendig til en hel bolig med mange rum og hjemmebiograf. Det er ikke uden grund at de er verdens førende rack leverandør til professionelle.

I vores standard installationer benytter vi kun beslag fra Amerikanske Chief, som i mere end 30 år har specialiseret sig i, at lave nogle af verdens mest gennemtænkte og holdbare beslag til alt fra projektorer til fladskærme.

Efter mere end 20 år i branchen har vi mange leverandører, hvis produkter hæver standarden på vores installationer. Produkterne nævnt på denne side, er kun et lille udsnit af disse.

Kreativ montering af usynlig fladskærm
Kreativ montering af fladskærm
Fladskærm skjult i væg med kreativ montering

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER
Kontakt os for kreative løsninger og priser. Du kan finde flere af produkterne i vores webshop, men du kan se alt hos producenterne.