PRESSEOMTALE

Et lille udvalg af den presseomtale CSO har fået igennem tiderne.

Dansk Energi

Fremtidens smart elnet vil kræve, at husene bliver udstyret med endnu mere avancerede løsninger, hvor alt er forbundet og kommunikerer på kryds og tværs af produktnavne og standarder. – Nøglen til energioptimering og den ægte intelligente bolig er komplet kontrol.

Bolig Eksklusiv

Klik. Billedet og lyden forsvinder og jeg er tilbage i mere jordnære omgivelser i showroomet hos CSO. Normalt tager det lidt tid i biografens mørke, før jeg lader jeg mig rive med af en film, men i dette tilfælde går der ikke mere end 30 sekunder fra filmen er sat på..

Børsen

Efter mange år i radio-, tv- og hifi-branchen har han lavet sit eget firma, hvis speciale er at tilbyde totalentrepriser på hjemmebiografer og såkaldte multirum. Lyd, billede og Internet integreres i hjemmet og kan nydes i alle de rum man ønsker.

Jyllandsposten

Carsten Overgaard er indehaver af CSO, som fokuserer på hjemmebiografer, intelligente boliger og multirum. Han kan betragtes som en slags digital indretningsarkitekt, og det er tydeligt at han foretrækker helhedsløsninger fremfor “lapperier”.

Berlingske Nyhedsmagasin

Den ene slags kan sammenlignes med frosne fiskefingre fra supermarkedet. Den anden slags svarer til et måltid på Noma i København. I hvert fald er der langt fra ugens tilbud i forretningerne til de custom made hjemmebiografer, som CSO har specialiseret sig i.

PC World

Ofte får vores kunder det bedste resultat, hvis de lader os tage projektet i totalentreprise. Så foretager vi minutiøse opmålinger og hyrer alle de nødvendige håndværkere. På den måde kan vi om nødvendigt bygge rummet fuldstændig om, så akustikken bliver perfekt.

Jyske Vestkysten

Står det til Carsten Overgaard, indehaver af firmaet CSO i Lyngby, bliver fremtidens hjem et intelligent hjem, hvor stort set alt styres fra én simpel fjernbetjening. Det intelligente ligger i, at forskellige funktioner i hjemmet – lys, lyd, billede mv. – spiller sammen.

CEDIA Awards

The projects that you’ll see, on the pages that follow, include some of the best examples of home electronic systems integration in the industry. The CEDIA Awards 2010 reflects the true depth of design and installation talent amongst our members, from across CEDIA.