Et område i kælderen er indrette som lounge og hjemmebiograf. De to områder er adskilt af en New Yorker væg, hvor et kraftigt gardin bevarer akustikken i hjemmebiografen. Lyden leveres af M&K Sound og højttalerne drives af en stor Yamaha receiver. De forreste højttalere og subwoofere er placeret bagved det akustiske transparente filmlærred i en snedkerbygget medievæg. Alt udstyr er placeret i skabe under lærredet, hvor stoflågerne er betrukket af vores møbelpolstre.

Alt fra 4K film, Netflix, YouTube og Playstation. Denne Hjemmebiograf er udstyret med nyeste 4K teknologi og 7.2 Surround. Tilsluttet medier: Apple TV, Sony UHD / Blu-ray, Playstation. Alt styres nemt fra en eksklusiv touch fjernbetjening tilsluttet vores kontrolsystem.

OPBYGNING AF HJEMMEBIOGRAFEN

Loftet er lyddæmpet og beklædt med akustikpaneler. Der er monteret en kraftig LED strip i en aluminiumskinne med opalglas i loftet. Bagved filmlærredet er der monteret rockfon bats, for at forhindre lyden i at bounce frem og tilbage i lokalet. Den flotte New Yorker Style glasvæg adskiller elegant de to områder. Flisegulvet er beklædt med et blødt og lækkert tæppe.

EKSKLUSIVE BIOGRAFSTOLE OG SOFA

Biografstolene er fra Cineak og er en kombination af 2 modeller. Bagerste række hedder ”Nero” og den forreste sofa ”Gramercy”. Siddekomforten er helt i top og alle siddepladser har indbygget motorstyring for ben, læn og nakkestøtte, på samme måde som sæderne i en luksusbil. Stolene kan fås i uendelige kombinationer af læder, stof og forskellige syninger. Yderligere information vedr. biografstole.

SE MERE PÅ HJEMMESIDEN ELLER BESØG VORES WEBSHOP

Har du et tomt lokale, så glæd alle i familien med en hjemmebiograf i kælderen – Book møde i dag.

På vores webshop BilligAV.dk kan man se priser på mange af vore produkter og hver dag kommer flere til.

Se mere under punktet Hjemmebiograf. Kontakt CSO for yderligere information og priser.