Et område i kælderen er indrette som lounge og hjemmebiograf. De to områder er adskilt af en New Yorker væg, hvor et kraftigt gardin bevarer akustikken i hjemmebiografen. Lyden leveres af M&K Sound og højttalerne drives af en stor Yamaha receiver. De forreste højttalere og subwoofere er placeret bagved det akustiske transparente filmlærred i en snedkerbygget medievæg. Alt udstyr er placeret i skabe under lærredet, hvor stoflågerne er betrukket af vores møbelpolstre.

Alt fra 4K film, Netflix, YouTube og Playstation. Denne Hjemmebiograf er udstyret med nyeste 4K teknologi og 7.2 Surround. Tilsluttet medier: Apple TV, Sony UHD / Blu-ray, Playstation. Alt styres nemt fra en eksklusiv touch fjernbetjening tilsluttet vores kontrolsystem.

OPBYGNING AF HJEMMEBIOGRAFEN

Loftet er lyddæmpet og beklædt med akustikpaneler. Der er monteret en kraftig LED strip i en aluminiumskinne med opalglas i loftet. Bagved filmlærredet er der monteret rockfon bats, for at forhindre lyden i at bounce frem og tilbage i lokalet. Den flotte New Yorker Style glasvæg adskiller elegant de to områder. Flisegulvet er beklædt med et blødt og lækkert tæppe.

EKSKLUSIVE BIOGRAFSTOLE OG SOFA

Biografstolene er fra Cineak og er en kombination af 2 modeller. Bagerste række hedder ”Nero” og den forreste sofa ”Gramercy”. Siddekomforten er helt i top og alle siddepladser har indbygget motorstyring for ben, læn og nakkestøtte, på samme måde som sæderne i en luksusbil. Stolene kan fås i uendelige kombinationer af læder, stof og forskellige syninger. Yderligere information vedr. biografstole.

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

SE MERE PÅ HJEMMESIDEN ELLER BESØG VORES WEBSHOP

Har du et tomt lokale, så glæd alle i familien med en hjemmebiograf – Book møde i dag.
På vores webshop BoligAV kan man se priser på mange af vore produkter og hver dag kommer flere til.