Vi bygger din hjemmebiograf!

HJEMMEBIOGRAF

TIL LANDS, VANDS OG I LUFTEN

Vil du have den bedste hjemmebiograf? Inventar til biografen, lavet på eget snedkeri. Alt fra CNC fræsede akustikpaneler til specialkonstruerede lofter, podier og møbler. Vi tager højde for ønsker til materialevalg, farver, lysdesign og indretning. CSO står for hele hjemmebiograf projektet, fra første spadestik til ibrugtagning og smil på læberne.

Ingen opgave er for stor og vi har bygget eksklusive hjemmebiografer i alt fra typehuse, godser, privatfly, yachts og på færger. Vi overlader intet til tilfældighederne og garanterer en succesfuld oplevelse hver gang!

VI ER ALTID KLAR TIL EN NY UDFORDRING!

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

HJEMMEBIOGRAF

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. En surround oplevelse tilpasset dit behov og som bringer dig til en fjern galaxe. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dit biograf udstyr.

BESØG >> BilligAV.dk <<

CSO kåret blandt de bedste i verden!
… I både hjemmebiografer og Smart Home teknologi i privatboligen.

21 år med eksklusive løsninger!

Hjemmebiograf

DESIGN OG KABELPLAN

Boligen er mere end bare en hjemmebiograf. I forbindelse med nybyggeri og renovering, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømligner byggeprocessen for alle.

INFORMATION
Design Hjemmebiograf

… OG SÅ ER DER HJEMMEBIOGRAFER

Den ene slags kan sammenlignes med frosne fiskefingre fra supermarkedet. Den anden slags svarer til et måltid på Noma i København. I hvert fald er der langt fra ugens tilbud i elektronikforretningerne til de custom made hjemmebiografer, som firmaet CSO har specialiseret sig i.
– Søren Flott, Berlingske Nyhedsmagasin

Rigtig hjemmebiograf

RIGTIG HJEMMEBIOGRAF

Med et selvstændigt rum i boligen indrettet til en rigtig hjemmebiograf, kan du få en filmoplevelse de kommercielle biografer ikke kan matche. Vi skaber et univers der er fuldstændig skræddersyet dit rum.

Hjemmebiograf i stuen

HJEMMEBIOGRAF I STUEN

Hvis det ikke er muligt med et selvstændigt rum til biografen, kan vi designe imponerende oplevelser som hverken ødelægger indretningen eller atmosfæren i lokalet.

Projektor hjemmebiograf

PROJEKTOR

Med en projektor i hjemmebiografen fås den ultimative biografoplevelse, intet andet kommer tæt på!! Film og Tv sprængfyldt med detaljer, leveret på et lærred målt i meter og ikke antallet af tommer.

 >> PROJEKTOR <<

Lærred hjemmebiograf

FILMLÆRRED

Filmlærreder i mange varianter afhængig af funktionalitet, kvalitet og størrelse. Det optimale biograflærred findes på baggrund af boligindretning, projektor og mængden af lys.

Surround Sound Hjemmebiograf

SURROUND SOUND

I en hjemmebiograf har man behov for surrround sound. Vi forhandler produkter og løsninger i alle prisklasser, der med god lyd og korrekte indstillinger leverer fantastiske filmoplevelser.

Design Akustik Hjemmebiograf

DESIGN OG AKUSTIK

For at sikre at du får den bedst mulige oplevelse, er nøglen korrekt planlægning. Vi tilbyder den højeste kvalitet af design, akustik, hardware og interiør, én samlet pakke som bliver til en imponerende løsning.