HJEMMEBIOGRAFER TIL LANDS, VANDS OG I LUFTEN

Vi er altid klar på en ny udfordring.

Eksklusiv Hjemmebiograf

DESIGN OG KABELPLAN

I forbindelse med nybyggeri og renovering af boligen, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømligner byggeprocessen for alle.

INFORMATION
Design og kabelplan

… OG SÅ ER DER HJEMMEBIOGRAFER

Den ene slags kan sammenlignes med frosne fiskefingre fra supermarkedet. Den anden slags svarer til et måltid på Noma i København. I hvert fald er der langt fra ugens tilbud i elektronikforretningerne til de custom made hjemmebiografer, som firmaet CSO har specialiseret sig i.
– Søren Flott, Berlingske Nyhedsmagasin

En rigtig eksklusiv hjemmebiograf

RIGTIG HJEMMEBIOGRAF

Med et selvstændigt rum i boligen indrettet til en rigtig hjemmebiograf, kan du få en filmoplevelse de kommercielle biografer ikke kan matche. Når vi skaber en hjemmebiograf, er den fuldstændig skræddersyet og designet til dit rum.

Eksklusiv hjemmebiograf i stuen

HJEMMEBIOGRAF I STUEN

Hvis det ikke er muligt med et selvstændigt rum til hjemmebiografen, kan man stadig opnå utrolige resultater. Imponerende oplevelser som hverken ødelægger indretningsstil eller atmosfæren i rummet.

Projektor i hjemmebiografen

PROJEKTOR

Med en projektor fås den ultimative hjemmebiograf, intet andet kommer i nærheden mht. at genskabe oplevelsen fra biografen. Film og Tv sprængfyldt med detaljer, leveret på et lærred målt i meter og ikke antallet af tommer.

 >> PROJEKTOR <<

Lærred Hjemmebiograf

LÆRRED

Lærrederne fås i mange varianter afhængig af funktionalitet, materiale, størrelse og pris. Den optimale model findes på baggrund af ønsker til integration i boligen,  projektor, synsvinkel og mængden af lys.

>> LÆRRED <<

Surround udstyr til hjemmebiograf

SURROUND SOUND

I en hjemmebiograf har man behov for surrround sound. Vi forhandler produkter og løsninger i alle prisklasser, der med god lyd og indstillingsmuligheder formår at leverer en virkelig god filmoplevelse

Design og Akustik af hjemmebiograf

DESIGN OG AKUSTIK

For at sikre at du får den bedst mulige oplevelse i din hjemmebiograf er nøglen korrekt planlægning. Vi tilbyder den højeste kvalitet af design, akustik, hardware og interiør, én samlet pakke som bliver til en imponerende løsning.