HJEMMEBIOGRAF TIL LANDS, VANDS OG I LUFTEN

Vi er altid klar til en ny spændende udfordring!

Inventar til hjemmebiografen, lavet på eget snedkeri. Alt fra CNC fræsede akustikpaneler til specialkonstruerede lofter, podier og møbler. Vi tager højde for ønsker til materialevalg, farver, lysdesign og indretning. CSO står for hele hjemmebiograf projektet, fra første spadestik til ibrugtagning. Ingen opgave er for stor og vi har bygget eksklusive hjemmebiografer i alt fra typehuse, godser, privatfly, yachts og på færger. Vi overlader intet til tilfældighederne – en succesfuld hjemmebiograf hver gang!

HJEMMEBIOGRAF | GØR DET SELV | LØSSALG

Ønsker du selv at installere udstyret, er vi leveringsdygtige i alle typer produkter til hjemmebiografen. Under de respektive produktgrupper, kan man se et udvalg af de mærker vi forhandler.

Er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” hjemmebiograf eller noget nyt udstyr. Er du velkommen til at sende nogle billeder af lokalet på mail info@cso.dk, med en kort beskrivelse af ønsker til funktionalitet, design / indretning og budget. Husk at sende kontaktoplysninger inkl. telefonnr. Vi vender tilbage, i løbet af et par dage, med den optimale løsning tilpasset indretning, ønsker og budget.

Ved køb sender vi en tegning med produktplacering og en samlet tilslutningsvejledning. Ved køb af en komplet hjemmebiograf løsning, til gør det selv montering,  kan man tilkøbe kalibrering og diverse betjeningsløsninger. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for komplet montering.

Hjemmebiograf

Detaljer om ovenstående: Hjemmebif

DESIGN OG KABELPLAN

Boligen er mere end bare en hjemmebiograf. I forbindelse med nybyggeri og renovering, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømligner byggeprocessen for alle.

INFORMATION
Design Hjemmebiograf

… OG SÅ ER DER HJEMMEBIOGRAFER

Den ene slags kan sammenlignes med frosne fiskefingre fra supermarkedet. Den anden slags svarer til et måltid på Noma i København. I hvert fald er der langt fra ugens tilbud i elektronikforretningerne til de custom made hjemmebiografer, som firmaet CSO har specialiseret sig i.
– Søren Flott, Berlingske Nyhedsmagasin

Rigtig hjemmebiograf

RIGTIG HJEMMEBIOGRAF

Med et selvstændigt rum i boligen indrettet til en rigtig hjemmebiograf, kan du få en filmoplevelse de kommercielle biografer ikke kan matche. Vi skaber et univers der er fuldstændig skræddersyet dit rum.

Hjemmebiograf i stuen

HJEMMEBIOGRAF I STUEN

Hvis det ikke er muligt med et selvstændigt rum, kan man stadig opnå utrolige resultater. Imponerende oplevelser som hverken ødelægger indretningsstil eller atmosfæren i rummet.

Projektor hjemmebiograf

PROJEKTOR

Med en projektor i hjemmebiografen fås den ultimative oplevelse, intet andet kommer i nærheden den ægte biografstemning. Film og Tv sprængfyldt med detaljer, leveret på et lærred målt i meter og ikke antallet af tommer.

 >> PROJEKTOR <<

Lærred hjemmebiograf

LÆRRED

Lærrederne fås i mange varianter afhængig af funktionalitet, materiale, størrelse og pris. Den optimale hjemmebiograf model findes på baggrund af ønsker til integration i boligen,  projektor, synsvinkel og mængden af lys.

>> LÆRRED <<

Surround Sound Hjemmebiograf

SURROUND SOUND

I en hjemmebiograf har man behov for surrround sound. Vi forhandler produkter og løsninger i alle prisklasser, der med god lyd og indstillingsmuligheder formår at leverer en virkelig god filmoplevelse

Design Akustik Hjemmebiograf

DESIGN OG AKUSTIK

For at sikre at du får den bedst mulige oplevelse, er nøglen korrekt planlægning. Vi tilbyder den højeste kvalitet af design, akustik, hardware og interiør, én samlet pakke som bliver til en imponerende løsning.