Bedste Hjemmebiograf

HJEMMEBIOGRAF

TIL LANDS, VANDS OG I LUFTEN

Vil du have den bedste hjemmebiograf? Inventar til biografen, lavet på eget snedkeri. Alt fra CNC fræsede akustikpaneler til specialkonstruerede lofter, podier og møbler. Vi tager højde for ønsker til materialevalg, farver, lysdesign og indretning. CSO står for hele hjemmebiograf projektet, fra første spadestik til ibrugtagning og smil på læberne.

Ingen opgave er for stor og vi har bygget eksklusive hjemmebiografer i alt fra typehuse, godser, privatfly, yachts og på færger. Vi overlader intet til tilfældighederne og garanterer en succesfuld oplevelse hver gang!

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

HJEMMEBIO

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. En surround oplevelse tilpasset dit behov og som bringer dig til en fjern galaxe. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering.

Eksklusive træsorter på vores snedkeri

CSO KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN!

… I både hjemmebiografer og Smart Home teknologi i privatboligen.

Vi er certificeret og godkendt af THX

Hjemmebiograf

LUKSUS HJEMMEBIOGRAF

Se hvordan vi forhandlede et 70’er hus til det ultimative Smart Home, med en Luksus Hjemmebiograf
Vores showhouse kan KUN opleves ved invitation eller forudgående aftale

DESIGN AF HJEMMBIOGRAF

CSO har i 23 år designet komplette hjemmebiografer. Mange kunder ønsker én ansvarlig samarbejdspartner, da de ikke har tid til at ansætte og kordinerer entreprenører og håndværkere selv. Vi arbejder ud fra et blankt lærred, som et tomt værelse, en kælder eller garage. Vi leverer designs, budgetter, planlægning og styring af alt, så du kan forvandle rummet til en biograf.

Design Hjemmebiograf

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

… OG SÅ ER DER HJEMMEBIOGRAFER

Den ene slags kan sammenlignes med frosne fiskefingre fra supermarkedet. Den anden slags svarer til et måltid på Noma i København. I hvert fald er der langt fra ugens tilbud i elektronikforretningerne til de custom made hjemmebiografer, som firmaet CSO har specialiseret sig i.
– Søren Flott, Berlingske Nyhedsmagasin

Rigtig hjemmebiograf

RIGTIG HJEMMEBIOGRAF

Et selvstændigt rum i boligen indrettet som en rigtig hjemmebio. Oplevelse de kommercielle biografer ikke kan matche. Vi skaber et univers der er fuldstændig skræddersyet dit rum.

Hjemmebiograf i stuen

HJEMMEBIOGRAF I STUEN

Hvis det ikke er muligt med et selvstændigt rum til biografen, kan vi designe imponerende oplevelser som hverken ødelægger indretningen eller atmosfæren i lokalet.

Projektor til hjemmebiograf

PROJEKTOR

En projektor giver den ultimative biograf oplevelse. Den seneste Blockbuster, Tv eller spillekonsoller sprængfyldt med detaljer, leveret på et lærred målt i meter og ikke antallet af tommer.

 >> PROJEKTOR <<

Lærred hjemmebiograf

FILMLÆRRED

Filmlærreder i mange varianter afhængig af funktionalitet, kvalitet og størrelse. Det optimale biograflærred findes på baggrund af boligindretning, projektor og mængden af lys.

Surround Sound Hjemmebiograf

SURROUND SOUND

I en hjemmebio har man behov for surrround sound. Vi forhandler produkter og løsninger i alle prisklasser, der med god lyd og korrekte indstillinger leverer fantastiske filmoplevelser.

Design Akustik Hjemmebiograf

DESIGN OG AKUSTIK

For at sikre at du får den bedst mulige oplevelse, er nøglen korrekt planlægning. Vi tilbyder den højeste kvalitet af design, akustik, hardware og interiør, én samlet imponerende pakkeløsning.

Biografstole

BIOGRAFSTOLE

Danmarks mest eksklusive biografstole fra de bedste producenter i verden. Alt fra stole, sofaer og loungemøbler, med og uden motorer. Fremstillet af de fineste materialer og elegante syninger.

Betjening Hjemmebiograf

BETJENING

Enkel betjening af udstyret i hjemmebiografen. Tryk blot på én knap og alt starter op… Betjen alt fra lys, gardiner, Netflix osv. Vi tilpasser det grafiske layout så det matcher lokalet.

>> BETJENING <<

THX Hjemmebiograf

THX TECHNICIAN

CSO er THX Certified Professional – Home Theater Technician II og har et dybdegående kendskab til alt fra design og konstruktion af hjemmebiografer til installation og kalibrering af hardware.