Projekbeskrivelse

En fugtig kælder i en 70’er bolig, forvandles til en tør familie oplevelse med en luksus hjemmebiograf og dertilhørende lounge. Sidstnævnte fungerer samtidig som knudepunkt for alt udstyr til både Smart Home og hjemmebiograf. I denne luksus hjemmebiograf er der lagt vægt på en exceptionel lyd- og billede oplevelse, samt at akustikken er perfekt.

Smart Home
Boligen har lyd i 14 zoner, lige fra køkken / alrum til toiletter og lyd i haven. I alle rum er højttalerne indbygget i lofterne, i alt fra single point stereo modeller til områder med fuld 5.1 surround sound. I mange af lokalerne sidder der monteret fladskærme, men alt funktionalitet bliver leveret fra udstyret i teknik skabene, via avanceret videodistribution. Dvs. ingen grimme synlige bokse i nogle rum – kun fladskærme.

Fjernbetjeninger, vægpaneler og smartphones betjener alt funktionalitet, inkl. lys, sikkerhed og alle relevante Smart Home features. Alt kan selvfølge betjenes fra ens Smart Phone fra hele verden, hvis man finder dette relevant.

Hjemmebiografen
Da kælderen har haft udfordringer med fugt, er der på alle ydervægge monteret Skamowall plader. Akustikpanelerne i loftet er de originale Kino paneler i gips og vægversionerne er i sort MDF lavet på en CNC-maskine.

Denne luksus hjemmebiograf har en fuldstændig enestående Dolby Atmos lyd! Der er integreret 6 stk. M&K Sound IW150 i nogle custom kabinetter. Højttalerne har igennem tiden været benyttet af filmproducenter til mixning af lyden på film som, Pearl Harbor, King Kong, Star Wars Episode 1 – 3, Lord of the Rings, Black Hawk Down, Pirates of Caribbean, Wall- E og mange flere. Derudover er Dolby Atmos højttalerne drevet af Amplifier Technologi 4006 og en Storm Audio ISP Elite 16 MK3.

En tilsvarende løsning ekskl. installation koster mellem 1 mio. og 2 mio. kr.

Mere information vedr. din kommende hjemmebiograf.

Denne løsning er helt unik og på nedenstående 2 videoer, kan man enten få en 4 min. tour (venstre) eller en 40 min. detaljeret gennemgang af hele projektet (højre). Denne hjemmebiograf kan opleves, hvis vi skal hjælpe dig med en komplet løsning.