Væghøjttaler multirum
Væghøjttalere Køkken Alrum
Væghøjttaler stue
Væghøjttalere multirumslyd
Flade væghøjttalere
Væghøjttalere til stuen
Væghøjttalere

VÆGHØJTTALERE

STEREO, MULTIRUM OG HJEMMEBIOGRAF

Uanset indretningsstil findes der flade væghøjttalere som kan integreres i boligen. Synlige højttalere skal udover god lyd, også bringe glæde med deres flotte design. Væghøjttalere fås i mange varianter, træsorter og farver. Flere af modellerne kan bestilles med valgfrie RAL farver, på både kabinet og frontstof, så de matcher design og indretning i boligen. På nogle modeller er det muligt at få påtrykt billeder og kunstværker på frontstoffet.

Væghøjttalerne er velegnede til af fra multirum lyd, surround sound i stuen eller i din hjemmebiograf og monteres nemt på væggen.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

HØJTTALERE

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. En væghøjttaler som passer til enhver tænkelig installation. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dine væghøjttalere.

THE HAPPY COUPLE PRODUCT

Væghøjttalerne fra Artcoustic er anerkendte i hele verden for deres skalerbare design og lydkvalitet.

Væghøjttalere til musik og film

Glem alt om, at væghøjttalerne blot er en praktisk designløsning. Vi har modeller velegnede til de mest entusiastiske musik og filmelskere. En væghøjttaler kan monteres i korrekte geometriske linjer med fladskærmen eller skjules i hjørnerne. Nogle modeller giver mulighed for at vinkle højttalerenhederne imod lyttepositionen, for at opnå den helt perfekt lytteoplevelse. Det vigtigste er dog, at det flade design fremstår flot, med fokus på elegance og ro for øjet.

Kreativitet med væghøjttalere

Ofte findes de bedste løsninger med væghøjttalere ikke på baggrund af en højttalernes lydkvalitet eller design, men på baggrund af kreativitet og utraditionelle ideer i forbindelse med planlægning og installation. Væghøjttalerne kan monteres på mange måder og flere modeller både lodret og vandret. Der medfølger integrerede vægbeslag, så de er klar til montering. I forbindelse med væghøjttalere er det vigtigt, at alle kabler skjules elegant for øjet. De kan enten rilles ind i væggen ved istandsættelse eller du kan bruge nogle flotte aluminiumskanaler som matcher i farven.

Flade High-End Væghøjttalere
Væghøjttaler til Hjemmebiografen
Design Væghøjttaler

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER
Priserne for en god væghøjttaler starter ved ca. 1.250 kr. pr. stk. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.