Hjemmebiograf Showroom
CSO Hjemmebiograf New York
CSO Hjemmebiograf Stjernehimmel
CSO Hjemmebiograf Akustikpanel
CEDIA Awards 2011
Lille luksus Hjemmebiograf
Teknik i luksus hjemmebiograf

Hvem er vi

CSO har siden 2000 specialiseret sig inden for Custom Installation, herunder Smart Home og hjemmebiograf løsninger af højeste kvalitet. Vi følger konstant udviklingen og deltager på kurser og konferencer verden over. Dette sikrer dig en ajourført viden med fokus på oplevelser, komfort og fremsynethed.

CEDIA

CSO har i mange år været medlem af CEDIA – Custom Electronic Design Installation Association og registreret som “Founding Member” i Danmark. En international brancheorganisation inden for Home Automation som dækker tre kontinenter med et globalt medlemskab på over 4.000 virksomheder. CEDIA medlemmerne er specialiseret i planlægning, projektering, levering og installation af automatiske elektroniske systemer til den moderne bolig. Vi har et tæt samarbejde med vore kunder og udfører alt fra hjemmebiografer, Smart Home’s, avancerede løsninger med multirum lyd og multirum billede, netværk, lysstyring og intuitiv betjening. CEDIA’s mål er at bevare og højne standarderne i branchen. Som kunde er man sikker på at CEDIA medlemmerne er ”up to date” med den seneste udvikling på markedet. Dette sikre CEDIA via løbende kurser for deres medlemmer, afholdt af nogle af de dygtigste specialister i branchen på hver deres område.

CSO er løbende involveret i projekter vedr. Smart Home teknologi for private i Danmark og i udlandet. Vi betragter os som førende, når det gælder rådgivning og installation af teknologi i moderne boligbyggeri, samt vores speciale – eksklusive hjemmebiografer. Vores teknikere sætter en stor ære i, at alt er perfekt når de forlader kunden og at vore installationer er af højeste håndværksmæssige standard.

AWARDS

FINALIST I CEDIA AWARDS 2010

I kategorien ‘ Best Home Cinema over £100.000 ‘. Dette er første gang CSO og et skandinavisk firma bliver nomineret i denne prestigefyldte konkurrence under CEDIA Region 1, som omfatter Europa, Afrika, Indien, Mellemøsten og Rusland.

RUNNER-UP I CEDIA AWARDS 2011

I kategorien ‘ Best Integrated Home over £100.000 ‘. For andet år i træk medvirkede CSO i verdensmesterskabet for Custom Installere.

BEDSTE INSTALLATION I VERDEN – SEPTEMBER 2011

Installation of the month i CEDIA: House of Entertainment.

THX Home Theater Technician

THX Ltd. blev stiftet af George Lucas i 1983. Firmaet har siden starten specialiseret sig i at formidle korrekt lyd og billede i alle faser fra indspilning, kopiering og til det vi ser og hører i film. Vi er THX Certified Professional – Home Theater Technician II og har et dybdegående kendskab til alt fra design og konstruktion af hjemmebiograf til installation og kalibrering af hardware.

Service – En livsstil

Når firmaets målsætning er at være den bedste i branchen, kræves der noget exceptionelt. Denne filosofi har givet os mange tillidsfulde kunder og vi går meget langt for at leve op til denne tillid.

Med venlig hilsen
Carsten Overgaard