CSO Hjemmebiograf New York
CSO Hjemmebiograf Stjernehimmel
CSO Hjemmebiograf Akustikpanel

HVEM ER VI

CSO har siden 2000 specialiseret sig inden for Custom Installation, herunder teknik i moderne boliger og hjemmebiografløsninger af højeste kvalitet. Vi følger konstant udviklingen og deltager på kurser og konferencer verden over. Dette sikrer dig en ajourført viden med fokus på oplevelser, komfort og fremsynethed.

CSO er registreret som Electronic Systems Professional Member af CEDIA – Custom Electronic Design Installation Association. En international brancheorganisation inden for Home Automation som dækker tre kontinenter med et globalt medlemskab på over 4.000 virksomheder. CSO er registreret som CEDIA Pro Member og “Founding Member” i Danmark. CEDIA medlemmer er specialiseret i planlægning, projektering, levering og installation af automatiske elektroniske systemer til det moderne hjem. Vi har et tæt samarbejde med vore kunder og udfører alt fra hjemmebiografer, intelligente boliger, avanceret løsninger med lyd / video, lysstyring og alarmsystemer. CEDIA’s mål er at bevare og højne standarderne i branchen. Så man som kunde er sikker på at CEDIA medlemmerne er ”up to date” med den seneste udvikling på markedet. Dette sikre CEDIA via løbende kurser for deres medlemmer, afholdt af nogle af de dygtigste specialister i branchen på hver deres område.

Uanset hvilke krav man har som kunde, er det en fordel at hyre en CEDIA godkendt virksomhed.

CSO er løbende involveret i projekter vedr. teknik i den moderne bolig for private i Danmark og i udlandet. Vi betragter os som førende, når det gælder rådgivning og installation af teknologi i moderne boliger, samt vores speciale eksklusive hjemmebiografer. Vore teknikere sætter en stor ære i, at alt er perfekt når de forlader kunden og at vore installationer er af højeste håndværksmæssige standard.

AWARDS

FINALIST I CEDIA AWARDS 2010

I kategorien ” Best Home Cinema over £100.000”. Dette er første gang CSO og et skandinavisk firma bliver nomineret i denne prestigefyldte konkurrence under CEDIA Region 1, som omfatter Europa, Afrika, Indien, Mellemøsten og Rusland.

RUNNER-UP I CEDIA AWARDS 2011

For andet år i træk medvirkede CSO i en af verdens mest anerkendte konkurrence for Custom Installere. I kategorien ” Best Integrated Home over £100.000”.

BEDSTE INSTALLATION I VERDEN – SEPTEMBER 2011

Installation of the month i CEDIA: House of Entertainment

SERVICE – EN LIVSSTIL

Når firmaets målsætning er at være den bedste i branchen, kræves der noget exceptionelt. Denne filosofi har givet os mange tillidsfulde kunder og vi går meget langt for at leve op til denne tillid.

Med venlig hilsen
Carsten Overgaard