VI HAR DET DER SKAL TIL

… for at gøre din installation unik.

Fjernbetjening af Boligen

DESIGN OG KABELPLAN

I forbindelse med nybyggeri og renovering af boligen, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømligner byggeprocessen for alle.

INFORMATION
Design og kabelplan

SKJUL FLADSKÆRMEN I LOFTER, GULVE, VÆGGE OG MØBLER

Ved ét tryk på fjernbetjeningen kommer produkterne til syne og bliver automatisk justeret til foretrukne position, hvorefter de skjules igen efter brug.

Spejl TV

SPEJL TV

Spejl Tv er velegnede i badeværelser ved håndvask og Jacuzzi, men kan sagtens bruges i andre sammenhænge, f.eks. i køkkenskabe, i stuen eller ved kosmetikbordet i soveværelset.

>> SPEJL TV <<

Frislev Møbler

FRISLEV MØBLER

Med utallige kombinationsmuligheder klarer reolerne enhver udfordring. Håndpolstrede stoflåger med rigtigt møbelstof, der elegant dækker højttalere og elektroniske produkter.

Krevativ montering med motorbeslag

KREATIV MONTERING

Innovative løsninger der flot integrerer teknologi i boligen. Produkter designet til kreativ montering sideløbende med, at kombinere nem funktionalitet med høj kvalitet og eksklusivt design.

Betjening af Bolig og HJemmebiograf

BETJENING

Vi har detaljeret kendskab til alle produkter og ved hvordan disse påvirker hinanden. Vi tilpasser det grafiske layout og garanterer en nem betjening, der passer til din familie, bolig og jeres behov.

>> BETJENING <<

Eksklusive Biografstole til Hjemmebiografen

BIOGRAFSTOLE

Skal hjemmebiografen udstråle stemningen fra de kommercielle biografer, hører det til med flere biografstole. Denne opbygning sikre yderligere, at alle personer for optimalt udbytte af filmen.