Smart Home og Hjemmebiograf Tilbehør

SMART HOME TILBEHØR

TIL SMART HOME OG HJEMMEBIOGRAF

For os er det en selvfølgelig, at ethvert Smart Home og hjemmebiograf har elegant og intuitiv betjening. Alt skal kunne styres via IOS og Android enheder, samt elegante touchscreen fjernbetjeninger i Tv-zoner mv. Du skal ikke bruge en masse fjernbetjeninger og forskellige apps for at betjene din bolig – vores betjening hersker over dem alle!

Ingen bliver efterhånden imponeret over en app, men derimod af usynlige fladskærme, spejl Tv, biografstole med G-påvirkninger og teknologi som bare virker – velkommen til vores verden!

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

TILBEHØR

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende produktrådgivning. Tilbehør til dit Smart Home tilpasset behov og forventninger. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering.

VI HAR DET DER SKAL TIL

… for at gøre din løsning unik.

Fjernbetjening Hjemmebiograf og Smart Home

DESIGN OG KABELPLAN

I forbindelse med nybyggeri og renovering, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømligner byggeprocessen for alle.

Smart Home Kabelplan

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

HVOR SKAL VI PLACERE FLADSKÆRMEN?

.. måske i loftet, gulvet, væggen eller skjult bagved et spejl. Ét tryk på fjernbetjeningen bringer det til live, hvorefter det forsvinder igen efter brug.

Spejl Tv

SPEJL TV

Spejl Tv er velegnede i badeværelser ved håndvask og Jacuzzi, men kan sagtens bruges i andre sammenhænge, f.eks. i køkkenskabe, i stuen eller ved kosmetikbordet i soveværelset.

>> SPEJL TV <<

AV møbler

AV MØBLER

Med utallige kombinationsmuligheder klarer reolerne enhver udfordring. Håndpolstrede stoflåger med rigtigt møbelstof, der elegant dækker højttalere og elektroniske produkter.

Kreativ montering

KREATIV MONTERING

Innovative løsninger der flot integrerer teknologi i boligen. Produkter designet til kreativ montering sideløbende med, at kombinere nem funktionalitet med høj kvalitet og eksklusivt design.

Betjening af Smart Home og Hjemmebiograf

BETJENING

Vi har detaljeret kendskab til alle produkter og ved hvordan disse påvirker hinanden. Vi tilpasser det grafiske layout og garanterer en nem betjening, der passer til din familie, bolig og jeres behov.

>> BETJENING <<

Biografstole - tilbehør til hjemmebiografen

BIOGRAFSTOLE

Skal hjemmebiografen udstråle stemningen fra de kommercielle biografer, hører det til med flere biografstole. Denne opbygning sikre yderligere, at alle personer for optimalt udbytte af filmen.