Smart Home Moderne Bolig
Grøn Bolig
Luksus Smart Home
Smart Home i nybyggeri

MODERNE BOLIG

Integreret teknologi vil hjælpe med at sikre, at din tid i hjemmet opleves behagelig, praktisk, komfortabel og tryg. Kontrollen af din belysning, film, lyd, overvågning, varme, vinduer, gardiner og persienner samlet i ét system, så alt kun er et klik væk, uanset om du er hjemme eller ude i verden.

En moderne bolig vil i sagens natur have en tyverialarm, gulvvarme, underholdning og et lysstyringssystem. Selv om alle disse systemer kan fungere uafhængigt af hinanden, er formålet med den intelligente bolig at sammensmelte disse teknologier via én enkelt brugervenlig touch skærm, som gør hele dit hjem smartere og enklere at betjene. Integrerede systemer arbejder sammen i harmoni, hvor f.eks. musikken dæmpes når det ringer på døren, persienner som lukkes til på en varm sommerdag, en sensor som opfanger en fremmed på grunden og straks vises sikkerhedskameraerne på boligens Tv skærme.

I den moderne bolig bibeholder du både indretning og hygge i hjemmet, da alt teknologi er skjult indtil du har brug for det. Vi kan skjule dine fladskærme når de ikke er i brug, forvandle dem til spejle eller gemme dem bag billeder eller i møbler.

VISIONEN ER NÆR

Nøglen til det ægte Smart Home er komplet kontrol. Alt skal fungere og betjenes som en enhed. Hver gang et produkt eller en funktionalitet ikke kan integreres i symbiosen, vil dette skabe ustabilitet, øget strømforbrug og reduceret brugervenlighed, siger Carsten Overgaard.
– Torben S. Christensen, Dansk Energi

INTEGRERET NEM BETJENING

Måske har du opdaget, at mange af de centrale rum i din bolig har en bred vifte af afbrydere ved døren. På væggen sidder måske betjening til inde og ude belysning, alarm, samtaleanlæg, varme og garageport. Derudover ligger der fjernbetjeninger til både Tv, parabol og musikanlæg på bordet. En masse kontakter og betjeninger i forskellige stilarter, former, størrelser og virkemåde. Den elegante indretning falmer i mængden af grim betjening. Det ser forfærdeligt ud og er sjældent andet end forvirrende at betjene. Få noget som virker, involverer os i dit næste boligprojekt.

MODERNE BOLIGBYGGERI

Vi er specialiseret i alle teknologier vedr. det moderne boligbyggeri og kan håndtere dine behov. Kender vi dine ønsker og forventninger, kan vi rådgive dig på en let forståelig måde. Du kan få udarbejdet en design & kabelplan til dit kommende byggeprojekt. Med denne vil du have en klar forståelse af dit behov, samt et godt udgangspunkt i byggeprocessen.

PRISER

Priserne er afhængig af boligens størrelse og funktionalitet. Med du er velkommen til at booke en times gratis rådgivning.