Det bedste netværk i boligen
Luksus Smart Home
Stabilt trådløst netværk til Zoom og Teams
Kabelplan Smart Home
Gaming på trådløs eller med kabel
Netværk, WiFi og trådløs i bolig

NETVÆRK | WIFI | IOT

DET BEDSTE NETVÆRK TIL BOLIGEN

Flere bliver i dag underholdt og arbejder hjemmefra, så et stabilt netværk har aldrig været vigtigere. CSO tilbyder det bedste indenfor avancerede netværk, WiFi og IT-sikkerhed til privatboligen. Vores netværksdesign kombinerer både trådløs og kabelforbundet teknologi og sikrer dig WiFi og netforbindelse uden udfald. Slut med døde zoner på matriklen, ingen mistede VoIP opkald eller streaming tjenester der hakker i lyd og billede.

Vi finder den optimale løsning til din eksisterende bolig og vores designs til nybyggeri og renoveringer, er gearet til professionelle Smart Home installationer. Slut med flaskehalse og opnå maksimal sikkerhed, af både data og uventede gæster.

Kabelplan netværk, trådløs og WiFi i hjemmet

KABELPLAN

PROFFISIONELLE NETVÆRK

Rygraden i ethvert moderne boligbyggeri er hurtigt WiFi, driftsikkerhed og et kablet netværk til alle rum i boligen. I forbindelse med nybyggeri og renovering af boligen, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma.

Et korrekt netværksdesign er baseret på dit nuværende behov og CSO’s viden om fremtiden. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømliner byggeprocessen for alle. Et godt design og korrekt dokumentation, vil uanset ambitionsniveauet være rentabelt.

HØRT UTALLIGE GANGE DET SENESTE ÅR

’Hele familien er fastlåst derhjemme og internettet er i knæ, vi oplever hele tiden udfald i Teams og på Netflix’. Måske fortalt med en anelse mere bitterhed og forbandelse – Carsten Overgaard, CSO

Hvor vigtigt er et godt netværk i boligen?

Tænk på alt den teknologi du tilslutter dit netværk; super højtopløselige fladskærme, avancerede spillekonsoller, stemmestyring og flere trådløse enheder end der findes i en afrikansk landsby. De fleste hjem sender og modtager langt flere data end mindre virksomheder og hele familien er involveret! Måske bedstemor benytter sine VR-briller til en latinamerikansk tango med hendes online partner Lorenzo, mens IoT babyalarmen er på overarbejde i tremmesengen. I dag er et stabilt netværk nærmest vigtigere end vand i hanen og alligevel kan de fleste hjemmenetværk, sammenlignes med at hente vand ved gadekæret. Dårlige hastigheder, ustabilitet og intet filter mod bakterier og vira.

Intet Smart Home, uden et pro. designet netværk!

Vi designer professionelle netværksløsninger, der uproblematisk forbinder alt i boligen. Vi ved, at ingen boliger er ens og for nogle er stabilt WiFi nok, mens andre har brug for avancerede løsninger med lyd og billede, overvågningssystemer, cloud løsninger, Internet of Things (IoT), kontrolsystemer til boligen og avancerede sikkerhedssystemer som beskytter mod hackere, datatyveri og ransomware. Vi har en professionel tilgang til opgaven og alt bliver dokumenteret og opmærket. Vi tilbyder både onsite og remote support.

Hvordan får du det bedste netværk i boligen?

1. Brug netværkskabler til udstyr som fladskærme, Tv bokse, streamere og konsoller.
2. Tilslut alt kablet udstyr direkte til et centralt krydsfelt (Switch)
3. Tilslut Acces Points til switch i krydsfelt
4. Brug trådløse Access points med central administration (Alle konfigureres fra et sted)
5. Brug en firewall til at beskytte dit netværk og segmenter gerne udstyr i flere VLAN (netværk).
6. Undgå brug af WiFi forstærker og WiFi extender (Kun af nød)

Vi designer dit netværk i hjemmet!

Har du brug for hjælp er du velkommen til at kontakte os.

Bedste WiFi og trådløs
Stabilt trådløst netværk
Netværk og trådløs Smart Home

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER

Priserne afhænger 100% af behov!

MÆRKER VI BENYTTER