Et tomt pulterrum vækkes til live og forvandles til en hjemmebiograf i kælderen for hele familien.

Alt fra Netflix, YouTube, spil og de nyeste film. Denne biograf er udstyret med nyeste 4K teknologi og Dolby Atmos. Tilsluttet medier: Nvidia Shield, Apple TV, Panasonic UHD / Blu-ray, PS4 og diverse tv-kanaler. Alt styres nemt fra vores App til iPad / iPhone.

OPBYGNING AF HJEMMEBIOGRAFEN

I lokalet er der lagt et flydende gulv, med tæppe. På loftet er der monteret både stjernehimmel og akustikpaneler med integrerede Atmos højttalere. Den venstre frisekant er en ventilationskanal og denne er kopieret i højre side for at skabe symmetri og begge er monteret med indbygningsspots.

Alt inventar herunder akustikpaneler, skabe og medievæg er lavet på vores snedkeri og medievæggen er polstreret af vores møbelpolstrer. Akustikpanelerne er lavet på en CNC maskine og kan laves på special mål, som f.eks. udfræsning til højttalere.

HJEMMEBIOGRAF STOLE OG LYS

Biografstolene er fra Cineak og på bagerste række kan stolene elektrisk justeres på samme måde som sæderne i en luksus bil. Fødderne hævet og nakkestøtten indstillet perfekt. Yderligere information vedr. biografstole.

Lyset i biografen er fra Philips Hue og kan justeres i alle farver via scenevalg. Stjernehimlen har indbygget stjerneskud og står altid svagt og funkler, når den er tændt. Alt lys styres via den medfølgende App til biografen. Efter ønske kan man få en traditionel fjernbetjening med knapper og display.

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

UDSTYR BRUGT I HJEMMEBIOGRAFEN

I hjemmebiografen er der højttalere fra M&K Sound og JBL Synthesiss og alt er elegant er integreret i rummet. Hver højttalere har adgang til næsten 600watt effekt og biografen mangler aldrig kraft til de store eksplosioner.

SE MERE PÅ HJEMMESIDEN ELLER BESØG VORES WEBSHOP

Har du et tomt kælderrum, så glæd alle i familien med en hjemmebiograf i kælderen – Book møde i dag.
På vores webshop BoligAV kan man se priser på mange af vore produkter og hver dag kommer flere til.