Et tomt pulterrum vækkes til live og forvandles til en hjemmebiograf i kælderen for hele familien.

Alt fra Netflix, YouTube, spil og de nyeste film. Denne biograf er udstyret med nyeste 4K teknologi og Dolby Atmos. Tilsluttet medier: Nvidia Shield, Apple TV, Panasonic UHD / Blu-ray, PS4 og diverse tv-kanaler. Alt styres nemt fra vores App til iPad / iPhone.

OPBYGNING AF HJEMMEBIOGRAFEN
I lokalet er der lagt et flydende gulv, med tæppe. På loftet er der monteret både stjernehimmel og akustikpaneler med integrerede Atmos højttalere. Den venstre frisekant er en ventilationskanal og denne er kopieret i højre side for at skabe symmetri og begge er monteret med indbygningsspots.

Alt inventar herunder akustikpaneler, skabe og medievæg er lavet på vores snedkeri og medievæggen er polstreret af vores møbelpolstrer. Akustikpanelerne er lavet på en CNC maskine og kan laves på special mål, som f.eks. udfræsning til højttalere.

STOLE OG LYS
Biografstolene er fra Cineak og på bagerste række kan stolene elektrisk justeres på samme måde som sæderne i en luksus bil. Fødderne hævet og nakkestøtten indstillet perfekt.

Lyset i biografen er fra Philips Hue og kan justeres i alle farver via scenevalg. Stjernehimlen har indbygget stjerneskud og står altid svagt og funkler, når den er tændt. Alt lys styres via den medfølgende App til biografen. Efter ønske kan man få en traditionel fjernbetjening med knapper og display.

HARDWARE
I hjemmebiografen er der 13 store højttalere og subwoofere som elegant er integreret i rummet. Hver højttalere har adgang til næsten 600watt effekt og biografen mangler aldrig kraft til de store eksplosioner.

Se mere under punktet Hjemmebiograf. Kontakt CSO for yderligere information og priser.