Akustisk Transparent laerred
Indbygningslærred
Lærred Hjemmebiograf

LÆRRED HJEMMEBIOGRAF

BÅDE TIL OSCAR OG CANNES

I forbindelse med projektorløsninger er lærredet lige så vigtig som projektoren. Vi har filmlærreder i alle varianter afhængig af funktionalitet, materiale, størrelse og pris. Flere af modellerne benyttes af filmselskaber i hele verden, Oscar uddelingen i Los Angeles og Cannes Film Festival. Disse modeller er certificeret af både THX & ISF, en garanti for optimal billedkvalitet, ved korrekt montering og kalibrering.

Det optimale lærred findes på baggrund af ønsker til integration i boligen, projektor, filmformat, synsvinkel, mængden af omgivende lys i rummet og afstanden fra projektor til lærred.

Lærred - BilligAV.dk

LÆRRED

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. En surround oplevelse tilpasset dit behov og som bringer dig til en fjern galaxe. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dit biograf udstyr.

ET SMIL PÅ LÆBERNE

Har du først sat fod i en rigtig dedikeret hjemmebiograf og mærket adrenalinsuset dunke og blodet bruse i din krop, så vil du aldrig se film på samme måde igen. Der er i hvert fald ikke længere noget imponerende ved naboens 75 tommers fladskærm.
– Sole Bugge Møller, Bolig Eksklusiv

Hjemmebiograf lærred

Filmlærred findes i et utal af varianter og kvaliteter. Lærrederne er designet til at reflektere lys i et bestemt miljø og der findes mange forskellige dugtyper afhængig af lysforhold, projektortype og installation. Derudover fås akustisk transparente lærreder, så højttalerne kan skjules optimalt bagved lærredet. Alle vores lærreder kan fås på specialmål.

Oplev en uovertruffen billedkvalitet selv i meget lyse rum! Med et specielt optisk materiale, får man fuldt udbytte af film uanset lysforholdene. Dermed er det muligt at nyde hjemmebiografens herligheder i fuldt dagslys, uden at det imponerende billede går tabt.

Fastramme lærred

Et fastrammelærred er den bedste løsning til en dedikeret hjemmebiograf, da dugen altid er udspændt på samme måde som et trommeskind. Fastramme lærrederne giver det optimale billede, da der ikke kan opstå folder eller bevægelser pga. gennemtræk i lokalet. Et fastramme lærred kan fås i mange kvaliteter, lige fra forskellige farver stof- og læderrammer til avancerede elektriske masking systemer.

Har man mod på et stort billede i sin stue eller medierum, kan man benytte et akustisk transparent dug på sin fastramme lærred. Derved kan man placere indbygningshøjttalere og subwoofere bagved dugen og man opnår en meget stilren løsning kombineret med en projektor lift. Fordelen ved det akustiske transparente lærred er, at højttalerne kan placeres i den korrekte højde bagved lærredet. Dvs. at alt tale kommer fra munden i billedet og ikke nede fra fødderne (Under lærredet).

Rullelærred

Et rullelærred fås enten manuelt eller med indbygget motor. Fordelen ved disse er, at man kan have malerier, dekorationer eller en mindre fladskærm hængende permanent. Når biografen tændes, ruller lærredet ned og når skærmen ikke er i brug, ruller den op i kassetten igen. Kassetten kan monteres på væg eller loft og i mere elegante løsninger er kassetten indbygget i loftet. Derudover findes systemer hvor lærredet kommer op af gulvet eller modeller med Tab-Tension hvor snore i siden strammer dugen op.

Masking Lærred

Princippet med et masking lærred er, at sort stof maskere de ikke anvendte områder på lærredet. Derved fokuserer man på filmen og opnår en mere intens oplevelse. Maskinsystemerne fås i mange konfigurationer både til fastrammelærreder og de motoriserede rullelærreder mv.

Cinemascope Lærred

De fleste kender Cinemascope (2.35:1) fra biografernes bredde lærred og mange af de store Hollywood film er udgivet i dette format. Skal dette opleves i privatboligen skal man bruge et Cinamascope lærred og en Anamorphic linse til projektoren. Uden dette udstyr vil der være sorte bjælker i top og bund på filmen.

Motor Lærred
Transparent lærred
Fastramme Lærred

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER PÅ FILMLÆRRED
Priserne starter fra ca. 5.000 kr. for et udmærket lærred, med vi anbefaler typisk akustisk transparente lærred til 30-40.000 kr. i vores løsninger.