Smart Home Moderne Bolig
Kabelplan Smart Home
Det bedste netværk i boligen
Væghøjttalere multirumslyd
Indbygningshøjttalere
Kabelplan Smart Home og Moderne Bolig

SMART HOME KABELPLAN

EN GOD INVESTERING

I forbindelse med nybyggeri og renovering af boligen, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig, samt Smart Home teknologien er i rivende udvikling. For at opnå succes, er det afgørende at du samarbejder med et professionelt firma!

CSO har designet Smart Homes og hjemmebiografer i mere end 20 år og allerede tilbage i 2011, blev en af vores Smart Home installationer kåret blandt de bedste i verden. I 2018 færdiggjorde vi ét af verdens mest avancerede Smart Homes i Sydeuropa, med teknologi der kunne få Q (James Bond) til at blive grøn af misundelse.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

WEBSHOP

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design og produktrådgivning. En lyd eller surround sound oplevelse, tilpasset din bolig eller dit Smart Home. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dit udstyret.

VISIONEN ER NÆR

Nøglen til det ægte Smart Home er komplet kontrol. Alt skal fungere og betjenes som én enhed. Hver gang et produkt eller en funktionalitet ikke kan integreres i symbiosen, vil dette skabe ustabilitet, øget strømforbrug og reduceret brugervenlighed, siger Carsten Overgaard.
– Torben S. Christensen, Dansk Energi

Hvordan designer vi et Smart Home

Fra betagende oplevelser med lyd og billede, til hjemmebiografer og banebrydende Smart Homes. Passioneret forsøger vi at vise vejen, med udviklingen af innovative løsninger der integrerer moderne teknologi i boligen. Vi kan give dig adgang til din yndlingsmusik, 4K film, kameraovervågning og din spillekonsol i alle rum i boligen. Vi centralisere alt teknologi og derved behøver du ingen “sorte kasser” ved dine fladskærme. Uanset hvilket udstyr du tilslutter centralt, kan det benyttes i alle rum.

Et Smart Home handler ikke om antallet af gadgets, men hvor godt disse spiller sammen. Det er altafgørende af løsningen er driftssikker, brugervenlig og passer til familiens behov. Et professionelt designet Smart Home, kan bl.a. bestå af multirum lyd og multirum billede, IT-netværk inkl. WiFi og beskyttelse mod hackere, datatyveri og ransomware. Internet of Things (IoT), surround og hjemmebiograf oplevelser, lysstyring, energioptimering og overvågning. Alt skal nemt kunne betjenes via f.eks. smartphone, tablets, touchscreen fjernbetjeninger og vægpaneler. Vores designes kan nemt integreres med KNX, IHC, og diverse andre elinstallationer.

Den optimale kabelplan, er designet og baseret på dit nuværende behov og CSO’s viden om fremtiden. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømliner byggeprocessen for alle. Et godt design og korrekt dokumentation, vil uanset ambitionsniveauet være rentabelt. Som kunde vil man efterfølgende stå med en skalerbar bolig, som lever op til forventningerne nu og langt ind i fremtiden.

Udover at arbejde for private, udfærdiger CSO kabelplaner for arkitekter, elektrikere, entreprenører, developere, typehusfirmaer og flere internationale virksomheder. Vi kan hyres som ekstern konsulent til 750,- inkl. moms pr. time.

Hvad får jeg for pengene?

Et møde med en ekspert i moderne teknologi og Smart Home integration i boligen. Et fagligt og konstruktivt modspil, som åbner en ny verden af muligheder. Et grafisk layout / plantegning over de tekniske elementer i boligen og en kabelplan med detaljerede oplysninger baseret på dine ønsker og behov. Prisen på kabelplanen er for en standard bolig og omfatter ikke komplette systemdiagrammer til f.eks. liebhaveri eller avancerede 3D tegninger.

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

Fremtiden og sikkerhed

Kabelplanen er skalerbar, dvs. at de tekniske løsninger kan udbygges efter behov og pengepung i mange år fremover. Design & kabelplanen er ikke låst til CSO og alle med den fornødne ekspertise kan udnytte den fuldt ud. Design & kabelplanen er samtidig dokumentation over for andre faggrupper og din juridiske sikkerhed ved evt. senere fejl eller mangler i henhold til kabelplanen.

Derudover medfølger et par sider med nyttige oplysninger, som vi finder relevante for dit byggeprojekt. Disse oplysninger er baseret på mange års erfaringer og går på tværs af alle faggrupper, små hints som kan spare dig for bekymringer.

Nogle kunder vælger at gennemfører alt fra design til endelig installation. Nogle fremtidssikrer boligen på baggrund af kabelplanen og ønsker ikke udstyr fra starten. Enkelte kunder vælger bare at betale for detaljeret rådgivning og en god nattesøvn.

Hvad nu?

Udfyld ”Book Møde” formularen. Her kan du uploade plantegninger, billeder og en kort beskrivelse af ønsker til funktionalitet, indretning, kvalitet og budget.

Betjening Smart Home
Komplet Smart Home
Usynlig Fladskærm

PRISER
Kampagnepris: 50% i denne måned på komplet boligpakke.