HJEMMEBIOGRAF STUE

Hvis det ikke er muligt med et selvstændigt rum til hjemmebiografen, kan man stadig opnå utrolige resultater med effektiv planlægning og omtanke. En typisk hjemmebiograf i stuen eller fællesrummet, indeholder en god fladskærm, som enten monteres elegant på væggen eller skjult via et motoriseret beslag. Denne løsning fungerer fint til dagligdagens Tv-kiggeri og nyhederne. Når lysten til en god film eller sportsbegivenhed melder sig, kommer projektor og lærred glidende ned fra loftet. Surround oplevelsen leveres fra usynlige højttalere eller diskrete indbygningshøjttalere.

En imponerende oplevelse som hverken ødelægger indretningsstil eller atmosfæren i rummet.

FILM SKAL SES DERHJEMME

Klik. Billedet og lyden forsvinder og jeg er tilbage i mere jordnære omgivelser i showroom’et hos firmaet CSO, der har specialiseret sig i hjemmebiografer. Der er nærmest gået inflation i betegnelsen ’hjemmebiograf’, men det, vi taler om her, har absolut intet at gøre med en fladskærm med surroundhøjttalere, som du køber på udsalg i den lokale Fona eller Merlin. At sammenligne de to er som at sammenligne en trehjulet cykel med en Ferrari.
– Sole Bugge Møller, Bolig Eksklusiv

FÆLLESRUM
Hygge med familien eller PS4 med vennerne, et fællesrum eller hjemmebiograf i stuen er blevet et populært supplement hos mange af vore kunder. En afgørende faktor i et multifunktionelt fællesrum, er lysstyring, musik og underholdning på det store lærred. Lysstyring deler rummet op i flere zoner, lys over pool bordet, god stemning ved baren og nedtonet belysning i biffen.

En eller flere fladskærme giver dig mulighed for at se sport og tv-programmer i løbet af dagen. Om aftenen sættes rummet i scene og med et enkelt tryk sænkes projektor og lærred ned fra loftet, persiennerne lukkes og lyset dæmpes til en perfekt filmoplevelse med familien.

SKJULTE BIOGRAFER
Vi tilbyder vore kunder en bred vifte af hjemmebiograf løsninger, integreret usynligt i alt fra fællesrum til soveværelser. Vi kan forvandle selv den mest elegante rum til en højtydende biograf, men ét tryk på en knap.

Hjemmebiograf i stuen
Hjemmebiograf - Tvstue med lærred
Hjemmebiograf - Moderne stue

PRISER
Priserne starter fra ca. 50.000 kr. for en komplet løsning. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.