Hjemmebiograf Stue
Hjemmebiograf iafslappet stil
Sim2 Hjemmebiograf Projektor
Hjemmebiograf i Pejsestuen

HJEMMEBIOGRAF STUE

Hvis det ikke er muligt med et selvstændigt rum til hjemmebiografen, kan man stadig opnå utrolige resultater med effektiv planlægning og omtanke. En typisk hjemmebiograf i stuen eller fællesrummet, indeholder en god fladskærm, som enten monteres elegant på væggen eller skjult via et motoriseret beslag. Denne løsning fungerer fint til dagligdagens Tv-kiggeri og nyhederne. Når lysten til en god film eller sportsbegivenhed melder sig, kommer projektor og lærred glidende ned fra loftet. Surround oplevelsen leveres fra usynlige højttalere eller diskrete indbygningshøjttalere.

En imponerende oplevelse som hverken ødelægger indretningsstil eller atmosfæren i rummet.

Hjemmebiograf i stuen | Webshop

Er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” hjemmebiograf til stuen eller noget nyt udstyr.
Er du velkommen til at besøge vores webshop: BilligAV

Ved køb af en komplet hjemmebiograf løsning, til gør det selv montering. Kan man tilkøbe kalibrering og diverse betjenings løsninger.
Husk at CSO selvfølgelig kan stå for komplet montering.

ET LILLE SMIL PÅ LÆBERNE

Har du først sat fod i en rigtig dedikeret hjemmebiograf og mærket adrenalinsuset dunke og blodet bruse i din krop, så vil du aldrig se film på samme måde igen. Der er i hvert fald ikke længere noget imponerende ved naboens 65 tommers fladskærm…
– Sole Bugge Møller, Bolig Eksklusiv

FÆLLESRUM

Hygge med familien eller PS4 med vennerne, et fællesrum eller hjemmebiograf i stuen er blevet et populært supplement hos mange af vore kunder. En afgørende faktor i et multifunktionelt fællesrum, er lysstyring, musik og underholdning på det store lærred. Lysstyring deler rummet op i flere zoner, lys over pool bordet, god stemning ved baren og nedtonet belysning i biffen.

En eller flere fladskærme giver dig mulighed for at se sport og tv-programmer i løbet af dagen. Om aftenen sættes rummet i scene og med et enkelt tryk sænkes projektor og lærred ned fra loftet, persiennerne lukkes og lyset dæmpes til en perfekt filmoplevelse med familien.

SKJULTE BIOGRAFER

Vi tilbyder vore kunder en bred vifte af hjemmebiograf løsninger, integreret usynligt i alt fra fællesrum til soveværelser. Vi kan forvandle selv den mest elegante rum til en højtydende biograf, men ét tryk på en knap.

Hjemmebiograf i stuen
Hjemmebiograf - Tvstue med lærred
Hjemmebiograf - Moderne stue

PRIS PÅ KOMPLET HJEMMEBIOGRAF I STUEN

Priserne starter fra ca. 50.000 kr. for en komplet løsning. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.