Surround-anlæg stue
Indbygningshøjttalere
Indbygningslærred
Hjemmebiograf møbel stue
Usynlig Hjemmebiograf
Projektorlift
Komplet Hjemmebiograf Stue
Hjemmebiograf i Stuen

HJEMMEBIOGRAF I STUEN

MEDIE OG FÆLLESRUM

Det er ikke alle som ønsker at forvandle rummet til en biograf, for at få den bedste lyd- og billedoplevelse. En elegant monteret fladskærm på væggen eller skjult med et motoriseret beslag. Når lysten til en god film eller sportsbegivenhed melder sig, kommer projektor og lærred glidende ned fra loftet eller måske en 300” Samsung ”The Wall” til din luksuriøse bolig. Surround oplevelsen leveres af usynlige højttalere eller eksklusive inwall / onwall højttalere.

Uanset i hvilket omfang du ønsker vores service, har vi kun et enkelt mål – at leverer den bedst mulige oplevelse tilpasset dit budget.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

HJEMMEBIOGRAF

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. En surround oplevelse tilpasset dit behov og som bringer dig til en fjern galaxe. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dit biograf udstyr.

“BON SOIR, PARIS!” RÅBER PHIL COLLINS

Han ser mig i øjnene, så det føles som jeg står lige ved scenekanten. Et øjeblik er jeg sikker på jeg kan mærke sveddråberne, der drypper fra hans pande og overlæbe. Så begynder musikken, som nærmest omgiver mig og bliver til en følelse, der forplanter sig ud i hele kroppen. At man sidder i CSO’s showroom er næste ikke til at tro.
– Søren Flott, Berlingske Nyhedsmagasin

En Hjemmebiograf i Stuen

I mere end 21 år har vi specialiseret os i at skabe de bedste biografoplevelser i privatboligen. Imponerende oplevelser, som hverken ødelægger indretningsstil eller atmosfæren i lokalet. Vi har designet og installeret løsninger i hele Scandinavian og helt ned i Sydeuropa.

Med innovativ og kreativ montering kan vi skjule alt fra din fladskærm, projektor, lærred eller højttalere. Vi gemmer produkterne i vægge, lofter eller skræddersyr møbler på vores snedkeri. Produkterne kommer til syne med ét enkelt tryk på fjernbetjeningen. Vi er certificeret af THX og ingen i Danmark har vores ekspertise mht. komplette hjemmebiograf installationer.

Bedste teknologi og håndværkere

Vi finder de optimale produkter og udstyr, tilpasset dit lokale og budget. Vi kan levere en komplet stueløsning, hvor det håndværksmæssige er udført af vores dygtige møbelsnedkere og møbelpolstrer. Vi arbejder i alle træsorter og benytter udelukkende eksklusive møbelstoffer og lædertyper. Vi forhandler standard AV-møbler, men fabrikerer også alt fra reoler til Tv-møbler i alle træsorter.

Showroom

Vi har ét af Danmarks bedste showroom, hvor man kan opleve det ypperste inden for hjemmebiografer og Smart Home teknologi. Besøg KUN efter aftale!!

Hjemmebiograf Højttalere

Det kræver noget specielt at tryllebinde enhver filmfanatiker, set med instruktørens øjne eller genskabe oplevelsen fra 20. række i Hollywoods mest anerkendte biograf ”Grauman’s Chinese Theater”. Vores hjemmebiograf højttalere benyttes i alt fra filmstudier til dedikerede hjemmebiografer og stueløsninger.

Belysning

Med elegante lamper skaber vi en perfekt stemning og atmosfære velegnet hygge, film, Tv eller gaming. Alt samme med ét enkelt tryk på fjernbetjeningen.

Eksklusive sofaer med motor

Komfort og afslapning er et vigtigt element når man ser film, da man sidder i en forholdsvis fastlåst position i op til 3 timer. Vi tilbyder mange eksklusive og specielle sofaer og stole fra de allerbedste producenter i verden, lige fra standardversionerne til de ypperste modeller.

Fjernbetjening til Stuebiografen

I din elegante hjemmebiograf i stuen, vil du med et betjeningssystem flytte oplevelsen til nye højder. Tryk ”tænd” på fjernbetjeningen og åben posen med slik. Dit betjeningssystem tænder alle dine produkter og vælger de rette indstillinger automatisk. Hvis du ønsker det, kan lyset dæmpes så du ikke behøver at trykke på afbryderen på vægen og famle dig tilbage til sofaen. Alt udstyr kan gemmes væk i et skab og styres nemt fra en fjernbetjening.

Hjemmebiograf stole
Hjemmebiograf højttalere i stuen
Hjemmebiograf Sofa

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRIS PÅ HJEMMEBIOGRAF I STUEN
Priserne starter fra ca. 100.000 kr. for en komplet løsning. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.