Kalibrering af billede og lyd

Uanset hvor mange penge man har investeret på udstyr på sin hjemmebiograf, vil man aldrig opnå det maksimale medmindre det er korrekt kalibreret. Som ved en enhver anden højtydende sportsvogn, er korrekt tuning af motoren forskellen mellem gennemsnitslig og exceptionel ydelse.

Vi har personale uddannet af THX og ISF og dette giver os mulighed for at opnå den maksimale lyd og billedkvalitet i de løsninger vi installerer. I multirum installationer laver vi en simpel og effektiv kalibrering og i biografløsninger kan man med korrekt kalibreret udstyr få en livagtig oplevelse.

THX Home Theater Technician II

THX Ltd. blev stiftet af George Lucas i 1983. Firmaet har siden starten specialiseret sig i at formidle korrekt lyd og billede i alle faser fra indspilning, kopiering og til det vi ser og hører i film. Vi er THX Certified Professional – Home Theater Technician II og har et dybdegående kendskab til alt fra design og konstruktion af hjemmebiograf til installation og kalibrering af hardware. Dette omfatter alt fra stueløsninger til ægte hjemmebiografer.

Image Science Foundation

ISF, Image Science Foundation er beliggende i USA og arbejder for at forbedre billedkvaliteten i branchen. De har i årevis undervist producenter og bidraget til udviklingen af nye standarder. En ISF kalibrering giver dig fuldt dynamikområde og i særdeleshed præcise detaljer i de lyse og mørke områder af billedet. Et klart billede med livagtige farver og uforfalskede detaljer.

Vi kan sikre at fladskærmen eller projektoren yder optimalt og giver dig glæde mange år fremover. Omkostningerne ved kalibrering vil være en brøkdel af den samlede pris og gavner både levetiden på dit udstyr og et ofte lavere strømforbrug.