Design & akustik – Hjemmebiograf

For at sikre at du får den bedst mulige oplevelse i din hjemmebiograf er nøglen korrekt planlægning, uanset om det er en usynlig løsning i stuen eller en ægte hjemmebiograf. Vi samarbejder med din arkitekt, indretningsarkitekt og hovedentreprenør eller står for hele entreprisen og leverer en komplet nøglefærdig løsning. Vi tilbyder den højeste kvalitet af design, akustik og interiør, én samlet pakke som er forskellen på den middelmådige og den imponerende løsning.

3D Design

Vi er overbevist om at enhver som investerer i en seriøs hjemmebiograf, bør være i stand til at se de forskellige designs i 3D. Med dette får du den bedste ide om rummets udseende, samt placering af siddepladser og udstyr. Ikke alene leverer vi komplette 3D designs til vore kunder, vi bruger de samme skalerede modeller til at placere højtalere, udregning af podiehøjder og lærredstørrelser, samt placeringen af akustik materialer i rummet. Det er langt billigere at arbejde med elementerne i 3D, fremfor at ændre konstruktionen når hjemmebiografen er bygget. Dette niveau af design sikrer at den færdige hjemmebiograf ser fantastisk ud og giver en enestående oplevelse.

Komplet designløsning

CSO er en af de få danske virksomheder, som leverer en komplet løsning fra rådgivnings fasen til den endelige biograf. Mange kunder ønsker én ansvarlig samarbejdspartner, da de ikke har tid til at ansætte og kordinerer entreprenører og håndværkere selv. Vores konsulenter arbejder ud fra et blankt lærred, som et tomt værelse, en kælder eller garage. Vi leverer designs, budgetter, planlægning og styring af alt, så du kan forvandle rummet til en hjemmebiograf.

Fra tidspunktet hvor vi bliver enige om design og forløb, vil vi tage kontrollen og via et præcist beskrevet projektforløb, holde dig orienteret om udviklingen og de beslutninger som kræver dine inputs. Vi har et team af foretrukne håndværkere, der kombineret med vore teknikere leverer den optimale kvalitet. Vi samarbejder gerne med dine håndværkere, men dette kræver ofte mere koordinering, planlægning og meget dybdegående beskrivelse.

Vores passion for faget skabes af unikke løsninger, som vi kan tænke tilbage på med stolthed.

MÆRKER VI BENYTTER