Eksklusive Hjemmebiografstole
CSO Hjemmebiograf New York
CSO Hjemmebiograf Akustikpanel
Budapest Biografstole fra Moovia
Biografstol
Venice Biografstole fra Moovia
Monaco Biografstole fra Moovia
Chesterfield Biografstole fra Moovia
Dallas Biografstole fra Moovia
Boston Biografstole fra Moovia
Copenhagen Biografstole fra Moovia
Berlin Biografstole fra Moovia
Cannes Biografstole fra Moovia

Biografstole

En ægte hjemmebiograf kræver en masse planlægning, som er tiden værd i det lange løb. En af de vigtigste aspekter er biografstole og der findes et utal af muligheder. Alt afhænger af lokalets form og størrelse, samt hvor mange mennesker der deltager på film, spilleaftner og til sportsbegivenheder.

Eksklusive og komfortable biografstole

En stilfuld og moderne hjemmebiograf, se godt ud når den er færdigt. Men den skal også være et hyggeligt og afslappende sted. CSO har alt fra eksklusive motoriserede biografstole til store sofaer med plads til mange mennesker – fantastisk til filmaftner. Alt sammen med håndlavede syninger og eksklusive materialer.

Designlayout og materialer

På baggrund af ønsker, udfærdiger CSO et layout med størrelsesforhold på lokalet, biografstole og eventuelt højder på podie mv. Alt sammen for at du opnår den optimale filmopleves, uden at bede forreste række om at dukke hovedet. Vi har et stort udvalg af materialer, kvaliteter og farver, som passer til ethvert budget. Bare beskriv dine ønsker, så finder vi den perfekt løsning til dig.

Teknologi og gaming

Nogle af vores biografstole kan styres via vores smarthome teknologi, hvor du nemt kan styre vinkler og memory funktioner. Vi anbefaler dog, at biografstolene blot styres med knapperne i siden, da det er mere effektivt! Det er dog praktisk, ikke at skulle justere stolene manuelt til oprejst position efter endt filmaften.

Hvis du vil gå et skridt videre? Giver vores D-Box-systemer den mest fuldendte biografoplevelse, med fuld 3D sædebevægelse. Systemet er forbundet direkte med dit computerspil og film system. Nu er hjemmebiografen mere intens end i de største forlystelsesparker.

Biografstole | Løssalg

Er du interesseret i nye biografstole eller loungemøbler. Er du velkommen til at sende nogle billeder og mål af lokalet på mail info@cso.dk, med en kort beskrivelse af design, funktionalitet og budget. Husk at sende kontakt oplysninger inkl. telefonnr. Vi vender tilbage, i løbet af et par dage, med en optimale løsning tilpasset indretning, ønsker og budget.

CSO monterer selvfølgelig alle biografstolene i din nye hjemmebiograf.

Eksklusive Biografstole fra Moovia
Bedste Biografstole fra Cineak
Lækre Biografstole fra Fortress Seating

Mærker vi benytter