BIOGRAFSTOLE

Da man skal sidde i en forholdsvis fastlåst position i op til 3 timer, er det vigtigt med komfort i hjemmebiografen. Skal hjemmebiografen udstråle stemningen fra de kommercielle biografer, hører det til med flere rækker af biografstole. Denne opbygning sikre yderligere, at alle personer for optimalt udbytte af filmoplevelsen.

Vi tilbyder mange eksklusive og specielle biografstole fra de allerbedste producenter i branchen, lige fra standard modellerne til de skræddersyede løsninger der perfekt matcher dig, antallet af pladser og indretningen af rummet. Der findes utallige modeller på markedet, men som udgangspunkt, skal kvaliteten være i top, hvis man ønsker at sidde længe i dem. Alle biografstole kan fås i mange udformninger, materialer, farver og priser. Vi leverer kun biografstole i forbindelser med komplette installationer.

D-BOX
I de meget eksotiske hjemmebiografer og gaming rooms indbygges et D-Box system i stolene. Ved hjælp af hydraulik bevæger stolen sig i forhold til handlingen i film og spil. De kraftigste D-BOX modeller kan generere tryk på over 2G. Disse stole benyttes i mange af de amerikanske 3D biografer og simulatorer.

For at D-BOX stolene kan bevæge sig til film og spil skal der benyttes specielle controllere til af dekode signaler fra f.eks. Blu-Ray og computer. Under produktionen af film bruges der ofte mange hundred timer på D-BOX kodningen, så hver en actionscene perfekt formidles i stolen.

Biografstole med D-box
Racerstol med D-Box
Biografstol fra Fortress

UDVALG AF MÆRKER VI BENYTTER: