Højttalere

HØJTTALERE

INDE, UDE ELLER USYNLIGE

Højttalerne er de synligste komponenter i et musik og surround anlæg, så ikke overraskendende er valget af model er forbundet med udfordringer. De skal matche indretningen og have den bedste lyd til budgettet. Vi har højttalere i alle typer, kvaliteter, stilarter og prisklasser. Uanset om de skal bruges til hjemmebiografen, lyd i hele boligen eller dit stereo i stuen.

Vi har i mere end 20 år indrettet boliger med lyd og har stor erfaring med alt fra akustik til valg af forstærkere. Vi finder altid de optimale løsning, med en plantegning, et billede og en kort beskrivelse.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

HØJTTALERE TIL BOLIGEN

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. En lydoplevelse tilpasset dit behov og som kan bringe dig til en fjern galaxe. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides og produktplaceringer.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dit musikanlæg.

DK’S STØRSTE UDVALG AF INDBYGNINGSHØJTTALERE

… også de 100% usynlige modeller.

Bedste højttalere til boligen

DESIGN OG KABELPLAN

I forbindelse med nybyggeri og renovering af boligen, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømligner byggeprocessen for alle.

Kabelplan til højttalerplacering

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

“BON SOIR, PARIS!” – RÅBER PHIL COLLINS

Så begynder musikken, som nærmest omgiver mig og bliver til en følelse, der forplanter sig ud i hele kroppen. At man sidder i CSO’s showroom er næste ikke til at tro.
– Søren Flott, Berlingske Nyhedsmagasin

Usynlige Højttalere

USYNLIGE HØJTTALERE

Usynlige højttalere bevare integriteten i boligen og med en overbevisende lyd gengiver de usynlige højttalere både nuancer og detaljer. De er magiske – da de høres men ikke ses.

>> USYNLIGE <<

Indbygningshøjttalere

HØJTTALERE INDBYGNING

Indbygningshøjttalere kan fås i alle størrelser og dybder, både som firkantet, rektangulære og runde. De findes også subwoofere til indbygning, hvis man ønsker en diskret gennemført løsning.

Væghøjttalere

VÆGHØJTTALERE

Væghøjttalerne monteres synligt på væggen og erstatter lyden fra de tynde fladskærme. Ønskes en god lydoplevelse er væggen en oplagt placering, hvis du ikke ønsker at ofre gulv eller hyldeplads.

>> VÆG <<

HiFi Højttalere

HIFI HØJTTALERE

Kendetegnet ved HiFi højttalere er, at de gengiver musikken levende. HiFi højttalere findes i mange størrelser, stilarter og priser. Modeller med bløde former, smukke træsorter, farver og lakeringer.

>> HIFI <<

Udendørshøjttalere

UDENDØRS HØJTTALERE

Udendørshøjttalere kan opfylde individuelle ønsker til lydkvalitet på terrassen, ved bålpladsen, poolen, udespa osv. Højttalerne er designet til det danske vejr og er resistente overfor naturens elementer.

>> UDENDØRS <<

Hjemmebiograf Højttalere

HØJTTALERE BIOGRAF

Det kræver noget specielt at tryllebinde enhver filmfanatiker, set med instruktørens øjne eller genskabe oplevelsen fra 20. række i Hollywoods anerkendte biograf ”Grauman’s Chinese Theater”.