DANMARKS STØRSTE UDVALG AF HØJTTALERE TIL INDBYGNING

… også de 100% usynlige modeller.

Højttalere

DESIGN OG KABELPLAN

I forbindelse med nybyggeri og renovering af boligen, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømligner byggeprocessen for alle.

INFORMATION
Design og kabelplan

KLICHÉEN “MUSIK BØR HØRES OG IKKE SES”

Du bevæger dig rundt i et rum, du kan høre musikken men ikke placere hvor den kommer fra. Det er en kæmpe oplevelse at hører de usynlige højttalere første gang, man står og ryster på hovedet – “hvordan kan det lade sig gøre?”

Usynlige Højttalere

USYNLIGE HØJTTALERE

Usynlige højttalere kan bevare integriteten i boligen, traditionelle højttalere er designet til øret – ikke øjet. De usynlige højttalere gengiver et overbevisende lydbillede med både nuancer og detaljer.

>> USYNLIGE <<

Indbygningshøjttalere

INDBYGNINGSHØJTTALERE

Indbygningshøjttalere kan fås i alle størrelser og dybder, både som firkantet, rektangulære og runde. Ønsker man subwoofere i forbindelse med højttalerne findes også her mange muligheder for indbygning.

>> INDBYGNING <<

Hjemmebiografhøjttalere

HJEMMEBIOGRAFHØJTTALERE

Det kræver noget specielt at tryllebinde enhver filmfanatiker, set med instruktørens øjne eller genskabe oplevelsen fra 20. række i Hollywoods mest anerkendte biograf ”Grauman’s Chinese Theater”.

OnWall Højttalere

ONWALL HØJTTALERE

OnWall højttalerne monteres synligt på væggen og erstatter lyden fra de tynde fladskærme. Ønskes en god lydoplevelse er væggen en oplagt placering, hvis du ikke ønsker at ofre gulv eller hyldeplads.

>> ONWALL <<

Udendørs højttalere

UDENDØRS HØJTTALERE

Udendørshøjttalere kan opfylde individuelle ønsker til lydkvalitet på terrassen, ved bålpladsen, poolen, udespa osv. Højttalerne er designet til det danske vejr og er resistente overfor naturens elementer.

>> UDENDØRS <<

Traditionelle højttalere

STEREO HØJTTALERE

Kendetegnet ved de traditionelle højttalere er at de gengiver musikken levende. Højttalere findes i mange størrelser, stilarter og priser. Modeller med bløde former, smukke træsorter, farver og lakeringer.

>> STEREO <<