Projekbeskrivelse

En kunde med et lille kælderrum på 14m2. og 1.95meter fra gulv til loft, ønskede en High-End hjemmebiograf med projektor og en masse stemning og atmosfære. Det var vigtigt for kunden at det håndværksmæssige var i top og at der var en lille stjernehimmel. Så vidt muligt skulle vi undgå synligt hardware og teknik i lokalet. Hjemmebiografen skulle være enkel at betjene for hele familien.

Hjemmebiografen
Hele kælder var lavet i jernarmeret beton, så det var nærmest umuligt at fræse kabler i væggene. Vi byggende en form for baffelvæg, hvor vi skjule M&K fronthøjttalerne og de 2 subwoofere. I skabene under lærredet er der adgang til PS5 og Nintendo Wii. Surround receiveren fra Marantz og diverse andet hardware er placeret i et teknikskab i foyeren.

Vi benyttede den seneste laserprojektor fra Sony og et akustisk transparent lærred fra Screen Research. Projektoren blev skjult i en skræddersyet projektorkasse, som er let at servicere. Akustik panelerne er lavet på mål, med samme finish som de skræddersyede armlæn med kopholdere til sodavand og diverse controllere.

Betjeningssystemet er fra RTI og kan styre alt relevant udstyr inkl. stjernehimmel og lysfrise.

En tilsvarende løsning ekskl. installation koster mellem 2-400.000kr. ekskl. installation.

Mere information vedr. din kommende hjemmebiograf.