HiFi højttalere i glas
High-End HiFi højttalere
Kompakt HiFi højttaler
HiFi Højttalere i træ
HiFi Højttalere

HIFI HØJTTALERE

BÅDE REOL OG GULVMODELLER

Hvorfor bruge tid på at læse anmeldelser og deltage i lyttetests i lokaler som ikke matcher dit? Vi har 20 års erfaring med akustik og indretning med lyd og billede. Vi hjælper med at finde de optimale HiFi højttalere, som matcher din musiksmag, indretning, akustik og budget. Modeller med bløde former, smukke træsorter, varierende farver eller betrukket med læder. Skal de passe til dit eksisterende musikanlæg, eller skal vi finde den optimale pakke løsning?

I Smart Home installationer designer vi ofte et High-End område, hvor kunderne kan lytte til deres multirumslyd på seriøse HiFi højttalere.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

HØJTTALERE

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design, akustik og produktrådgivning. En HiFi højttaler tilpasset dit lokale og budget. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dine HiFi højttalere.

CUSTOM LARKERING

Ønsker du unikke HiFi højttalere? Skal farven matche din Lamborghini, Ferrari eller Aston Martin? Vi adskiller højttalerne og indleverer dem hos en af Danmarks bedste MC og autolakerer. Efterfølgende bliver de samlet og installeret hos dig.

Gulvhøjttalere

Da gulvhøjttalere generelt har en vis størrelse, indvilliger man i at højttalerne skal være en del af boligindretningen. Gulvhøjttalerne er fleksible mht. placering og kan medbringes når man flytter. Kabinettet er optimeret til at leverer de bedste resultater og derfor fortrækkes de af mange lydentusiaster.

Reolhøjttalere

Reolhøjttalerne har ligeledes en fremragende lydkvalitet, men optager mindre plads end gulvhøjttalerne. Reolhøjttalerne kan placeres på en hylde, skænk eller et bord uden at virke dominerende i boligindretningen. Nogle vælger at placere HiFi reolhøjttalerne på gulvstandere for optimal lydoplevelse. Mens andre placerer højttalerne i møbler, hvormed de kan skjules og spille igennem stof låger. Pga. reolhøjttalernes størrelse, opnår man ikke de lave frekvenser og mange vælger at supplere med en subwoofer.

Design højttalere

Med designhøjttalere er alt lidt udover det sædvanlige. Enten elsker eller hader man dem, men de vil fascinere med deres udseende og lydkvalitet. Nogle vælger de frække og provokerende, mens andre de futuristiske eller skulpturerne. De fleste foretrækker dog at bevare boligens indretning med elegante HiFi kunstværker.

Med HiFi højttalerne er mulighederne nærmest uendelige, men vi hjælper med en løsning som stemmer overens med dine ønsker, lokale og forventninger. Vi forhandler alt i 2 kanal High-End udstyr og matchende kvalitetskabler.

Højttalere i eksklusive materialer
Højttalere i glas
Design HiFi højttalere

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER
Priserne på HiFi højttalere starter ved ca. 1.500 kr. stykket. Vi anbefaler dog typisk højttalere fra ca. 10.000 kr. pr. stk.