Et tomt kælderrum forvandles til en imponerende hjemmebiograf med akustikpaneler, fuld Dolby Atmos og en fantastisk 4K HDR-oplevelse. Lyden leveres af M&K Sound og højttalerne drives af effektforstærkere fra Amerikanske ATI, med 300 Watt pr. kanal – En samlet effekt i biografen på mere end 4000 ægte Watt.

Alt fra 4K film, Netflix, YouTube og Playstation. Denne biograf er udstyret med nyeste 4K teknologi og Dolby Atmos. Tilsluttet medier: Nvidia Shield, Apple TV, Panasonic UHD / Blu-ray, Playstation. Alt styres nemt fra en eksklusiv touch fjernbetjening tilsluttet vores kontrolsystem.

OPBYGNING AF HJEMMEBIOGRAFEN

Loftet er lyddæmpet til stueplan og beklædt med akustikpaneler. Der er monteret indbygningsspots og 4 x Dolby Atmos højttalere. I venstre side af lærredet er muren ikke helt symmetrisk, denne effekt er forstærket og beklædt med akustikpaneler og kopieret til højre side af lærredet. Bagved filmlærredet, samt i loftet og udvalgte steder bagved akustikpanelerne, er der brugt støjbats. Akustikpanelerne er monteret med en lille afstand til væggen, for at bevarer ventilationen af væggen og uhindret fordele varmen fra radiatorerne ud i hjemmebiografen. Betongulvet er beklædt med et blødt og lækkert åndbart tæppe.

I en hjemmebiograf med en Power der for ”Imperial” til at opleves som et sæt dårlige hovedtelefoner, er det nødvendigt at fokusere på akustikken i lokalet. Er akustikken dårlig vil tale opleves utydeligt, bassen vil være mudret og hele rummet vil synge med dårlige vibrationer. Med god akustik undgår man at blive udmattet og man kan let afholde meget lange filmaftner.

EKSKLUSIVE BIOGRAFSTOLE (SOFA)

Hjemmebiografstolene eller sofaen er fra Cineak og modellen hedder Gramercy. Tre af stolene kan elektrisk justeres på samme måde som sæderne i en luksusbil. Fødderne hævet og nakkestøtten indstillet perfekt. Yderligere information vedr. biografstole.

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

SE MERE PÅ HJEMMESIDEN ELLER BESØG VORES WEBSHOP

Har du et tomt lokale, så glæd alle i familien med en hjemmebiograf i kælderen – Book møde i dag.
På vores webshop BoligAV kan man se priser på mange af vore produkter og hver dag kommer flere til.