USYNLIGE HØJTTALERE

Hvorfor lade almindelige højttalere skæmme indretningen, når usynlige højttalere kan bevare integriteten i boligen. Traditionelle højttalere er designet til øret – ikke øjet. De tiltrækker uønsket opmærksomhed, hvilket skaber en følelse af rod og ufrivillige kompromisser i boligindretningen. Usynlige højttalere leverer ambient musik, der udspringer fra vægge og lofter – overalt og intetsteds på én gang. Fuldstændig skjult bag gips, maling og endda tapet, leverer de bemærkelsesværdigt lyd, der udstråler i hele rummet uden at afslører kilden. De usynlige højttalere gengiver et overbevisende lydbillede med både nuancer og detaljer. Højttalerne spreder lyden jævnt i lokalet og netop den egenskab bevirker at folk opfatter dem som magiske, da de kan høres men ikke ses. Usynlige højttalere skal placeres ugeneret og må ikke placeres bag inventar, malerier osv.

De usynlige højttalere fås i mange kvaliteter og størrelser. Installationen er relativt ukompliceret, dog skal overgangen mellem højttalere og gipsplader spartles grundigt, på samme måde som samlingen mellem to gipsplader. Ud over de almindelige usynlige højttalere, findes deciderede usynlige subwoofere. Vi har udført flere hjemmebiografløsninger med usynlige højttalere og en motoriseret skjult fladskærm. En fornøjelse for kunder som ønsker hele biografoplevelsen uden nogen former for synlig teknik.

OPLEVELSEN
Du bevæger dig rundt i et rum, du kan høre musikken, men du kan ikke placere hvor den kommer fra – musikken er der bare. Klichéen “musik bør høres og ikke ses” har fået nyt liv og pludselig er der uendelige mange muligheder for indretningen af lyd. Det er en kæmpe oplevelse at hører de usynlige højttalere første gang, man står og ryster på hovedet – “hvordan kan det lade sig gøre?”

Usynlige højttalere i soveværelse
Usynlige højttalere i køkken
Usynlige højttalere på badeværelse

PRISER
Priserne for usynlige højttalere starter ved ca. 3.795 kr. pr. stk. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.

UDVALG AF MÆRKER VI BENYTTER: