For mange mennesker er fladskærme et nødvendigt onde, der tiltrækker sig unødig opmærksomhed og ødelægger boligindretningen. Selvom det efterhånden er muligt af finde flotte TV møbler, er afstanden til 80’ernes husalter stadig minimal. I forbindelse med nybyggeri eller renovering kan korrekt kabelføring fjerne alt tilbehør som Blu-ray afspiller, satellitboks mv. men fladskærmen vil stadig virke dominerende i indretningen.

Med motoriserede beslag fra CSO er det muligt at skjule fladskærmen i lofter, gulve, vægge, møbler, under sengen eller gemt bag et maleri. Ved ét tryk på fjernbetjeningen kommer fladskærmen til syne og bliver automatisk justeret til foretrukne position, hvorefter den skjules igen efter brug, ved ét tryk på en knap.

Se vores udvalg af Future Automation motorbeslag til fladskærme, projektorer, døre og hemmelige rum.

De mere end 100 forskellige typer motoriserede fladskærmsbeslag, er tilpasset til tommestørrelse og installationstype. Løsningerne kan ud over fjernbetjeningen styres via f.eks. KNX eller IHC. I installationer som f.eks. badeværelser eller vådrum kan man skjule fladskærme bagved spejle, så Tv’et kun ses når det er tændt.

Ofte ønsker personer motorbeslag i forbindelse med store glaspartier, så fladskærmen i det daglige ikke skygger for udsigten. I andre tilfælde er det fleksibiliteten med et 360 grader beslag i indretningen som trækker.

Se mere under punktet Kreativ Montering eller Spejl TV. kontakt CSO for yderligere information og priser.