For mange mennesker er fladskærme et nødvendigt onde, der tiltrækker unødig opmærksomhed og ødelægger boligindretningen. Selvom det efterhånden er muligt med flotte TV møbler, er afstanden til 80’ernes husalter stadig minimal. I forbindelse med nybyggeri eller renovering kan korrekt kabelføring fjerne alt tilbehør som Blu-ray afspiller, satellitboks mv. men fladskærmen vil stadig virke dominerende i indretningen.

Med motoriserede beslag fra CSO er det muligt at få en usynlig fladskærm, da de skjules i lofter, gulve, vægge, møbler, under sengen eller gemt bag et maleri. Ved ét tryk på fjernbetjeningen kommer fladskærmen til syne og bliver automatisk justeret til foretrukne position, hvorefter den skjules igen efter brug, ved ét tryk på en knap.

Inspiration til at skjule din fladskærm
Nexus21
Future Automation
AquaVision
Ad Notam
Nexus21 har de billigste motoriserede Tv beslag og AquaVision standard størrelser af spejl Tv.

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

De har mere end 100 forskellige typer motoriserede fladskærmsbeslag og projektorbeslag, alt tilpasset tommestørrelse og installationstype. Vi laver simple fjernbetjeninger til dit Smart Home, så alt dit andet udstyr kan skjules i et skab… Måske usynlige højttalere i væggen??

Ofte ønsker personer motorbeslag i forbindelse med store glaspartier, så fladskærmen i det daglige ikke skygger for udsigten. I andre tilfælde er det fleksibiliteten med et 360 grader beslag i indretningen som trækker. Hvis du vil have en usynlig fladskærm, har vi fantasien, håndværkerene og det korrekte beslag!

Ønsker du et specialfremstillet møbel til beslaget, kan vi fremstille det på vores snedkeri!

Se mere under punktet Kreativ Montering eller Spejl tv.