For mange mennesker er fladskærme et nødvendigt onde, der tiltrækker unødig opmærksomhed og ødelægger boligindretningen. Selvom det efterhånden er muligt med flotte TV møbler, er afstanden til 80’ernes husalter stadig minimal. I forbindelse med nybyggeri eller renovering kan korrekt kabelføring fjerne alt tilbehør som Blu-ray afspiller, satellitboks mv. men fladskærmen vil stadig virke dominerende i indretningen.

Med motoriserede beslag fra CSO er det muligt at få en usynlig fladskærm, da de skjules i lofter, gulve, vægge, møbler, under sengen eller gemt bag et maleri. Ved ét tryk på fjernbetjeningen kommer fladskærmen til syne og bliver automatisk justeret til foretrukne position, hvorefter den skjules igen efter brug, ved ét tryk på en knap.

Future Automation priser og muligheder
Er du interesseret i et Future Automation beslag?
Er du velkommen til at besøge vores webshop: BilligAV.dk og se vores udvalg af Future Automation

De har mere end 100 forskellige typer motoriserede fladskærmsbeslag og projektorbeslag, alt tilpasset tommestørrelse og installationstype. Vi laver simple fjernbetjeninger, så alt dit andet udstyr kan skjules i et skab… Måske usynlige højttalere i væggen??

Ofte ønsker personer motorbeslag i forbindelse med store glaspartier, så fladskærmen i det daglige ikke skygger for udsigten. I andre tilfælde er det fleksibiliteten med et 360 grader beslag i indretningen som trækker. Hvis du vil have en usynlig fladskærm, har vi fantasien, håndværkerene og det korrekte beslag!

Ønsker du et specialfremstillet møbel til beslaget, kan vi fremstille det på vores snedkeri!

Se mere under punktet Kreativ Montering eller Spejl TV. Se evt. priser på Future Automation på vores webshop.