Børnene har sommerferie, græsplænen er under kontrol og grillen står klar til at fodre en uendelig strøm af uventede slægtninge og venner. Måske skulle du skrue lidt op for blusset i år og installere nogle udendørshøjttalere i haven eller på terrassen. Din sommer, dit soundtrack, den bedste måde at drukne tante Odas underholdning om dine akavede barndomsminder.

Selvfølgelig kan man bruge transportable højttalere fra Sonos eller Lebratone, men er du til æstetik og havefest har du brug for noget mere potent.

Overvejelser med udendørshøjttalere

Når det kommer til udendørs lyd, er god lyddækning og betjening afgørende for succes. Måske du eller din kunde ønsker at lytte til musik i forskellige områder i haven? Med individuel volumenkontrol kan du lytte til rolig musik på terrassen, mens der er mere fart på familielegene i baghaven. Udendørshøjttalere kan let forvandle haven til det mest populære område på din ejendom.

Boligens beliggenhed og det gode naboskab, har stor betydning for valg af højttalermodel og placering af disse. Bliver højttalerne placeret ved boligen og spiller ud i haven, har naboerne mere glæde af dem. Bliver højttalerne placeret i bede og spiller ind mod huset, er de kun til gavn for beboerne selv.

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

Typer af udendørshøjttalere

De mest benyttede udendørshøjttalere er væg højttalere, som placeres uden på boligen eller på faste konstruktioner. Indbygningshøjttalerene monteres typisk i tagudhæng eller ydervægge. Stenhøjttalere er ofte skjult i bede hvor de med tiden dækkes af bunddække. Sidst men ikke mindst findes de mere luksuriøse modeller med satellitter og subwoofere nedgravet i beplantningen.

Havearkitekt, landskabsarkitekt og anlægsgartner

Ønsker man en rigtig god oplevelse med lyd i haven eller på terrassen, er det en stor fordel at etablerer det i forbindelse med større omlægninger af haven og gerne i samarbejde med en havearkitekt, landskabsarkitekt eller anlægsgartner.  Som med indendørslyd er målet at integrere højttalerne i omgivelserne og give brugerne den maksimal lydoplevelse med fokus på æstetikken.

Lyd i haven – Hvad nu?

Det kræver stor erfaring at lave god lyd udendørs, men udført korrekt kan det være både fascinerende og betagende. CSO rådgiver slutkunder og arkitekter så alle er sikret den optimale oplevelse.

Se mere på hjemmesiden eller besøg vores webshop

På vores webshop BoligAV kan man se priser på mange af vore produkter og hver dag kommer flere til.