Spejl Tv
Spejl Tv ved komfur
Spejl Tv i bad

Spejl Tv

Spejl Tv benyttes hovedsageligt i eksklusive boliger hvor de integreres elegant på et begrænset område. De er velegnede i badeværelser i forbindelse med håndvask og Jacuzzi, men kan sagtens bruges i andre sammenhænge, f.eks. integreret i køkkenskabe, som stænkplade ved komfuret, diskret i stuen eller ved kosmetikbordet i soveværelset. Udvalget og kombinationsmulighederne er enorme og i planlægningsfasen udfordres både kreativitet og fantasi. Skærmene er velegnet i mange andre sammenhænge såsom Yachts, frisørsaloner, hoteller osv.

Med ét tryk på fjernbetjeningen og spejlet forvandles til f.eks. TV 2 News. Man har mulighed for at benytte spejl Tv’et på samme måde som ens normale fladskærm, den eneste forskel er at skærmen er integreret i spejlet. Vi forhandler flere af verdens førende mærker og kan levere løsninger fra 16” til 110”. Alle modellerne er godkendte til montering i vådrum, i modsætning til traditionelle fladskærme.

Spejl Tv modeller

Kombineres spejl tv’et med vores multirum billede løsninger, kan man f.eks. se hvem der ringer på døren, vælge film fra medieserveren eller se Apple Tv. Engelske AquaVision fås i 9 forskellige skærmstørrelser og med 5 forskellige glastyper; Black, White, MirrorVision, MirrorVision+ eller Custom. Med sidstnævnte type kan vi 100% skræddersy rammen på dit spejl Tv, med et 1200 dpi digital print. AquaVision modellerne kan fås i både 1080p og 4K versioner og med mulighed for integration med 3. parts betjeningssystemer. Vi forhandler mange flotte højttalermodeller, som passer til vådrum og AquaVision modellerne. Skærmene fra Tyske Ad Notam kan skræddersyes 100% efter størrelsen af spejl, ønsket placering, form og tommestørrelse og skærmopløsning.

Spejl Tv på badeværelse
Spejl Tv til WC
Spejl Tv ved badekar og håndvask

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER
Priserne varierer afhængig af konfiguration, men koster ca. 1.000 kr. pr. tomme skærm størrelse. Eksempelvis koster et standard Aquavision spejl tv på 16″ inkl. højttalere ca. 15.000 kr. Vi har rigtig mange modeller, størrelser og glastyper.

MÆRKER VI BENYTTER