AV møbel fladskærm staffeli
AV møbel Bulow stand
AV møbler Horm Cobra
AV møbler snedker
AV møbel snedker
Tv stue snedker møbel
AV møbler

AV MØBLER

ELEGANT, KUNST OG CUSTOM

AV møbler i høj kvalitet, med mulighed for at skjule komponenter, højttalere, kabler mv. Der er lagt vægt på funktionalitet, holdbarhed og fleksibilitet. Håndpolstrede stoflåger med eksklusivt møbelstof, der elegant skjuler højttalere og elektronik. Stoflågerne fås i mere end 100 forskellige farver, både med og uden akustisk transparent stof.

Et smukt staffeli eller en eksklusiv Tv-stand på hjul. Vi skræddersyr unikke og specielle AV-møbler på vores snedkeri, i alt fra farvet MDF til massivt hårdttræ. Låger og skuffer kan beklædes med stof.

Besøg vores webshop - BilligAV.dk

WEBSHOP

GØR DET SELV WEBSHOP

Vil du selv installere produkterne, eller er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” pakke med dertilhørende design og produktrådgivning. Et AV møbel tilpasset boligindretning og udstyr. Vi hjælper dig i mål med projektet og fremsender gerne skitsetegninger med ideer til opbygning, guides, produktplaceringer og en samlet tilslutningsvejledning.

Ved køb af en komplet løsning til ”Gør det selv” montering, kan du tilkøbe betjeningsløsninger og kalibrering af lyd | billede. Husk at CSO selvfølgelig kan stå for en professionel montering af dit udstyr.

UNIKKE AV MØBLER

Flotte skræddersyede møbler i eksklusive materialer – tilpasset boligindretning. Vi designer alt fra AV-møbler til hjemmebiografer. Lakeret MDF i alle farver, eksklusive finértyper og hårdttræ i alt fra eg, kirsebær, valnød til mahogni.

AV-Møbel

Vores mission er at skabe unikke og særprægede AV-installationer i stuer og dedikerede rum. Luksuriøse løsninger der matcher din indretning og fremstår som ét enkelt attraktivt møbel. F.eks. møbler der med indbygget motor, elegant skjuler fladskærmen når den ikke benyttes.

Uanset om du vælger et skræddersyet møbel eller en standardmodel. Kan du via vores intuitive betjening kontrollere, alt dit udstyr og kun med én fjernbetjening.

AV møbel med blå stoflåge
AV møbel med rosa stoflåge
AV møbel med sand stoflåge

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER
Priserne varierer afhængig af mærke, model og konfiguration. Alt lavet på vores snedkeri afregnes i henhold til fremsendte tilbud.

MÆRKER VI BENYTTER