Smart lys alrum
Hjemmebiograf smart belysning
Belysning i Smart Home
Smart belysning med Philips Hue
Smart Home Betjening
Stue biograf Philips Hue

Smart Belysning

Vi benytter smart belysning i forbindelse med projekter hvor der ikke findes avancerede elinstallationer som KNX og IHC. Vi benytter lyset til at fremhæve projektets kvaliteter og skabe de rette stemninger i forhold til rummets funktion og omgivelser.

Valget af lamper og placeringer er lige så vigtige som evnen til hurtigt og nemt, at vælge lysscener og skabe stemninger. Med vores komplette Smart Home betjening, kan vi nemt integrere Philips Hue eller kommunikere med dit KNX og IHC-system.

Smart Belysning – Nybyggeri og renovering

Hvis man i forbindelse med nybyggeri eller gennemgribende renoveringer ønsker en avanceret elinstallation, anbefaler vi KNX. Dette system er velegnet kombineret med vores eksklusive AV-løsninger, hvor vi nemt kan styre alt fra lyd, lys, motorbeslag, fladskærme til hjemmebiograf via samme fjernbetjening / smart device.

Vi har et stort netværk af dygtige KNX-samarbejdspartnere og vi arbejder gerne sammen med din El installatør. Vi har stor erfaring i planlægning og dokumentation i forbindelse med Smart Home installationer og ved hvordan man skal undgå faldgruberne.

Belysning i individuelle rum

Du behøver ikke at etablere lysstyring i hele boligen, vælg blot smart belysning i stue, køkken eller hjemmebiograf. Et simpelt system kan sagtens skabe den rette stemning til underholdning, afslapning eller en god bog. Et enkelt tryk på vores betjening iscenesætter rummet og skaber den optimale atmosfære. En god belysning skaber gode rammer for hverdagslivet – både inde og ude. Smart belysning gør det bare enkelt!

Philips Hue

Med Smart belysning fra Philips Hue, findes der nærmest uendelige muligheder for at integrere lysstyring i boligen. Du kan installere Philips Hue lamper i loftet, placere lamperne ved spisebordet eller i haven. Med vores betjening kan du via vægpaneler, fjernbetjeninger, smartphone og tablets styre både lyd, billede, hjemmebiograf og selvfølge alle produkterne fra Philips Hue.

Når vi siger vores betjening er toppen af Smart Home, er det fordi den kan styre alt i ét rum eller hele boligen – selv fra verdens fjerneste egne.

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

PRISER

Priserne er afhængig af boligens størrelse og funktionalitet. Med du er velkommen til at booke en times gratis rådgivning.