Smart Home Teknologi

Håber snart medierne forstår, at et Smart Home ikke defineres ved antallet af gadgets!

CSO har designet Smart Home i mere end 20 år og flere af vores løsninger har været kåret blandt verdens bedste. Konceptet har altid været – en skalerbar infrastruktur i boligen (backbone). Det smarte er, når boligen kan udvikle sig med din Smart Home teknologi, tilpasses nuværende og fremtidige beboere og IKKE skulle betjenes via utallige fjernbetjeninger og apps.

Hvad er et Smart Home?

Et Smart Home handler ikke om ”Bleeding edge” produkter, IoT og gadgets, men om at designe driftssikre intuitive løsninger og oplevelser. At kunne separere backbone fra dagens trend og vide hvornår et produkt er stabilt nok, til at indgå som et element i boligens backbone.

Hvordan virker IoT på dårligt WiFi?

Er mit Smart TV – smart næste år?
Hvad med sikkerheden?
Kan jeg opdatere uden problemer?
Virker ikke?
Service og vedligeholdelse?

Vores erfaring med IoT og WiFi er, at det virker mange steder – men ikke alle steder. Der kan forekomme udfald i forbindelsen, som man ikke bemærker på en computer, men er kritisk i en Smart Home installation. Skal du til at bygge nyt eller renovere, er det mest sikkert at forbinde enhederne med et kabel og benytte en god firewall.

Et Smart Home Backbone skal være brugervenligt, stabilt, skalerbart, med høj funktionalitet og én nem betjening. Selvfølgelig kan boligen krydders med tidens gadgets efter smag og behag.

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

Hvad er holdbarheden på Smart Home Teknologi?

Ofte er Smart Home produkterne fra nyopstartede firmaer og for rigtig mange virksomheder er det et nyt forretningsområde. Dette gælder især indenfor IoT til gør det selv segmentet. Af denne årsag skal man være tilbageholdende med at kaste sig ud i et IoT projekt, da det kan være noget tvivlsomt om det færdige resultat kommer til at fungere efter hensigten. Det er en fordel at benytte en professionel Smart Home Installatør!!