Projekbeskrivelse

Et tomt kælderrum forvandles til en imponerende hjemmebiograf med akustikpanel, fuld Dolby Atmos og en fantastisk 4K HDR-oplevelse. Lyden leveres af M&K Sound og højttalerne drives af effektforstærkere fra Amerikanske ATI, med 300 Watt pr. kanal – En samlet effekt i biografen på mere end 4000 ægte Watt.

Alt fra 4K film, Netflix, YouTube og Playstation. Denne biograf er udstyret med nyeste 4K teknologi og Dolby Atmos. Tilsluttet medier: Nvidia Shield, Apple TV, Panasonic UHD / Blu-ray, Playstation. Alt styres nemt fra en eksklusiv touch fjernbetjening tilsluttet vores kontrolsystem.

Opbygning af hjemmebiografen
Loftet og væggene er lyddæmpet og beklædt med akustikpanel. Der er monteret indbygningsspots og 4 x Dolby Atmos højttalere. I venstre side af lærredet er muren ikke helt symmetrisk, denne effekt er forstærket og beklædt med akustikpanel og kopieret til højre side af lærredet. Bagved filmlærredet, samt i loftet og udvalgte steder bagved akustikpanel, er der brugt støjbats.

Biograf sofa
Hjemmebiograf sofa fra Cineak og modellen hedder Gramercy. Tre af stolene kan elektrisk justeres på samme måde som sæderne i en luksusbil. Fødderne hævet og nakkestøtten indstillet perfekt.

En tilsvarende løsning ekskl. installation koster mellem 500.000 – 1.000.000 kr.

Mere info vedr. din kommende hjemmebiograf