Opfinderne af indbygningshøjttalerne er tilbage og nu revolutionerer de igen markedet med deres kreative og praktiske indgangsvinkel. Siden 80erne har de udviklet højttalere for de store Brands som Sonance, Bang & Olufsen, JBL, Niles Audio, SpeakerCraft og mange flere.

Origin Acoustics

For de fleste kommer det ikke som en overraskelse at korrekt placerede indbygningshøjttalere, samt gennemtænkt bagvedlæggende teknologi kan give oplevelser og komfort i særklasse. Men i selve byggefasen har bygherre ikke altid overblik over f.eks. størrelse, model og økonomi. Men med Origin Acoustics kan højttalerne monteres uden brug af værktøj, man kan skifte størrelse og model på under 5 sek. og endda nøjes med at montere højttalergitteret i boligen. Dvs. at i evt. nybyggeri kan køberne efterfølgende selv bestemme kvalitet af højttalere og i hvilke rum de ønsker lyd. Højttalere behøver først at indkøbes efter boligen er indflytningsklar.

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

Når man opleveler indbygningshøjttalernes fleksibilitet, er den fabelagtige lydkvalitet, finish og livstidsgaranti pludselig sekundært. Det er dette som gør højttalerne fra Origin Acoustics unikke. På ovenstående to videoer får man indblik i teknologien og filosofien bagved Origin Acoustics.

Se mere på hjemmesiden eller besøg vores webshop

Kontakt CSO for priser på Origin Acoustics.