Opfinderne af indbygningshøjttalerne er tilbage og nu revolutionerer de igen markedet med deres kreative og praktiske indgangsvinkel. Siden 80erne har de udviklet højttalere for de store Brands som Sonance, Bang & Olufsen, JBL, Niles Audio, SpeakerCraft og mange flere.

Origon Acoustics

For de fleste kommer det ikke som en overraskelse at korrekt placerede indbygningshøjttalere, samt gennemtænkt bagvedlæggende teknologi kan give oplevelser og komfort i særklasse. Men i selve byggefasen har bygherre ikke altid overblik over f.eks. størrelse, model og økonomi. Men med Origon Acoustics kan højttalerne monteres uden brug af værktøj, man kan skifte størrelse og model på under 5 sek. og endda nøjes med at montere højttalergitteret i boligen. Dvs. at i evt. nybyggeri kan køberne efterfølgende selv bestemme kvalitet af højttalere og i hvilke rum de ønsker lyd. Højttalere behøver først at indkøbes efter boligen er indflytningsklar.

Når man opleveler indbygningshøjttalernes fleksibilitet, er den fabelagtige lydkvalitet, finish og livstidsgaranti pludselig sekundært. Det er dette som gør højttalerne fra Origon Acoustics unikke.

På nedenstående to videoer om Origin Acoustics får man indblik i teknologien og filosofien bagved Origon Acoustics.

Se mere på hjemmesiden eller besøg vores webshop

På vores webshop BilligAV.dk kan man se priser på mange af vore produkter.

Kontakt CSO for yderligere information | Origin Acoustics Webside