Netværk Privatbolig

NETVÆRK I PRIVATBOLIGEN

Ryggraden i ethvert moderne boligbyggeri er hurtigt WiFi, driftsikkerhed og et kablet netværk til alle rum i boligen. Vi designer fremtidssikre systemer og sælger og montere udstyr så du undgår flaskehalse og opnår maksimal sikkerhed i boligen. Denne enkelte og økonomiske kabelinstallation giver en bred vifte af muligheder, som kan fordeles mellem forskellige rum og familiemedlemmer. Denne kablede infrastruktur er samtidig den optimale fremtidssikring mht. ny teknologi. Med fiberoptik installeret i boligen, findes der ingen former for tænkelige signaler som ikke kan sendes rundt i boligen.

Et netværk i boligen, vil i sin enkleste form give dig mulighed for at dele musik, billeder og film imellem computere. Deling af printere, scannere og et kraftigt / sikkert trådløst signal i alle rum, til hurtig surfing på Internettet. I vores mere avancerede installationer, er vi afhængige af et effektivt og stabilt netværk for korrekt og pålidelig drift af de audio visuelle løsninger, betjening samt kontrolsystemer. Private cloud løsninger som giver adgang til alle dine film, musik og dokumenter fra hele verden. I disse løsninger er et standard hjemme netværk ikke tilstrækkeligt og netværket skal designes efter kommercielle standarder. Vi designer altid et netværket afhængig af udstyrsniveau og behov.

Vi oplever mange kunder som kontakter os pga. ustabile netværk, dette sker typisk fordi de har for meget udstyr på samme netværk (lan). Flere af produkterne generere ofte en masse støj og skal typisk segmenteres i mindre netværk (Vlan) med et konfigureret regelsæt for at fungere stabilt. Dette sker ofte hvis netværket er installeret af personer uden den rette baggrund, som tror alt udstyr bare kan tilsluttes samme switch. Et korrekt opsat netværk giver os samtidig mulighed for at servicere systemet fra firmaet, herunder kan rutinemæssig vedligeholdelse gennemføres hurtigere og med færre gener for dig.

TELEFONANLÆG / INTERCOM

Et konventionelt telefonsystem vil generelt ikke være egnet til store boliger, da rækkeviden ofte halter i selv standard typehusbyggeri. I disse senarier benytter vi mere professionelle systemer, der rækker overalt i boligen, kælderen, haven og fra indgangsporten til ejendommen.

Netflix streaming på netværk
Trådløs Accespoint
Korrekt kablet netværk

PRISER

Priserne afhænger 100% af behov!

MÆRKER VI BENYTTER