CSO SERVICERER KUNDER I HELE EUROPA

Enkle og fremtidssikre løsninger til private. Vi samarbejder gerne med din arkitekt og el-installatør.

DESIGN OG KABELPLAN

I forbindelse med nybyggeri og renovering af boligen, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømligner byggeprocessen for alle.

Smart Home Kabelplan

SERVICE – EN LIVSSTIL

Når firmaets målsætning er at være den bedste i branchen, kræves der noget exceptionelt. Denne filosofi har givet os mange tillidsfulde kunder og vi går meget langt for at leve op til denne tillid.
– Carsten Overgaard, CSO

HVEM ER VI

CSO har siden 2000 specialiseret sig inden for teknik i moderne boliger og hjemmebiograf løsninger af højeste kvalitet. Vi følger konstant udviklingen og deltager på kurser og konferencer verden over. Dette sikrer dig en ajourført viden med fokus på oplevelser, komfort og fremsynethed

Hvordan arbejder CSO

HVORDAN ARBEJDER VI

Uanset om du ønsker en løsning i en eksisterende bolig eller at bygge nyt, vil CSO være til stede gennem hele projektet, for at sikre at alt kører så problemfrit som muligt. Du får igennem projektforløbet hurtig kommunikation, ansvarlighed og et resultat som lever op til forventningerne.

Presseomtale CSO

PRESSEOMTALE

“Den ene slags kan sammenlignes med frosne fiskefingre fra supermarkedet. Den anden slags svarer til et måltid på Noma i København. I hvert fald er der langt fra ugens tilbud i elektronik forretningerne til de custom made hjemmebiografer, som firmaet CSO har specialiseret sig i.”