Er du på udkik efter den bedste soundbar i 2020? En vigtig investering for enhver hjemmebiograf entusiast, uanset om den skal benyttes som en selvstændig enhed eller den skal være en del af et større 5.1 hjemmebiograf.

Efterhånden som fladskærmene bliver slankere og slankere, er den indbyggede lyd ikke tilstrækkelig. De har svært med at gengive en tydelig dialog (tale) og dynamikken er ikke eksisterende. Lad os se de i øjnene, selv de bedste fladskærme fra Samsung og LG kunne godt bruge et eksternt højttalersystem. Denne lille guide vil hjælpe dig med at træffe det bedste valgt til din kommende soundbar.


Soundbar Design

Du er vild med designet på din nye 4K fjernsyn, men du ønsker ikke en masse synlige højttalere ved siden af fladskærmen og har ikke mulighed for at indbygge usynlige højttalere. En soundbar vil i dette tilfælde være den bedste løsning, hvis du skal have det maksimale ud af Netflix og spillekonsollen. De er også en god løsning for dem, som ikke har plads til et kvalitets 7.1 system. En soundbar er designet til at sidde under en fladskærm eller stå på et møbel og de skal være en fryd for både øjne og ører. De eksklusive modeller er udført i pulverlakeret aluminium og eksotiske træsorter og i den anden ende af skalaen plasticversionerne.


Soundbar anmeldelser

Når vi læser en anmeldelse af den bedste soundbar eller ”Bedst i test”, gå skribenterne ofte op i funktionalitet, teknologi og hvad producenterne kan fylde i kassen af ligegyldigheder. Hovedfokus i en soundbar anmeldelse bør være lydkvaliteten, da det er den primære grund til vi investerer i dem. Kunstig surround vil aldrig være i nærheden af den ægte varer og mange af de løsninger som kommunikere med trådløse baghøjttalere og subwoofere, er blot endnu flere kompromisser. Hvis du vil have en kvalitets løsning, findes der et bedre alternativ!


Skal min soundbar være aktiv eller passiv?

Hovedparten af de soundbars man kan købe på markedet er med indbyggede forstærkere og producenterne konkurrer internt om, hvem som kan fylde flest højttalere enheder i kabinettet. Da der også skal være plads til forstærkere, tilslutninger og teknik, kan du få bedre lyd i samme størrelse kabinet. Med en passiv soundbar er der kun højttalerenheder i kabinettet og soundbaren tilsluttes direkte til din surround receiver. Stadig samme størrelse kabinet, nu med meget bedre højttalere. Andre fordele som mange flere tilslutnings muligheder, mere forstærkerkraft, korrekt dekodning af lydformater, bedre justering af surround kanalerne, mulighed for endnu flere højttalere osv.

BOOK ET GRATIS MØDE

CSO ER KÅRET BLANDT DE BEDSTE I VERDEN

Overvejer du hel eller delvis integration af Smart Home i boligen eller måske en hjemmebiograf, så tøv ikke med at booke et møde. Vi har hele paletten af elegante, driftssikre, innovative løsninger og oplevelser. Vi sætter en ære i, at integrationen i boligen er ligeså strømlinet som kvaliteten af vores udstyr. Let the show begin – udfyld formularen!

NYHEDSBREV

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN!

Få de seneste Smart Home og Hjemmebiograf nyheder! Tips og tricks, inspiration og RABAT koder til vores webshop. Nyhedsbrevet udsendes max. 1 gang pr måned og afmeldes nemt. Tilmeld dig nu og modtag din velkomst bonus!

JA TAK

DEL ARTIKEL

Soundbar Dolby Atmos

Med en god passiv soundbar har du en dedikeret venstre, center og højre kanal og da den er tilsluttet en surround receiver, kan du nemt tilslutte små side, baghøjttalere og eller Dolby Atmos indbygningshøjttalere i loftet.


Soundbar HiFi

En passiv soundbar kan godt have så god lyd at den kan benyttes til HiFi, da du selv bestemmer kvaliteten på resten af dit anlæg. Udfordringen er her at de typisk ikke spiller lavere end 80 Hz, så du må supplere med en subwoofer.


Den bedste soundbar 2020

Vores ubetingede bedste soundbar 2020 er Sonance SB46 serien, som består af 4 størrelser som passer enten til en 55”, 65”, 75” eller en 85”. Vi igennem de sidste par år installeret mange forskellige løsninger med soundbar’s og Sonance SB46 serien er uden tvivl den eneste som kommer i nærheden af en hjemmebiografoplevelse.


Soundbar : Hvad nu?

Er du interesseret i Sonance SB46 Serien?
Er du velkommen til at besøge vores webshop og se de fire versioner: Soundbar 55″, Soundbar 65″, Soundbar 75″, Soundbar 85″