Stereo højttalere

Kendetegnet ved de stereo højttalere vi benytter til installation er, at de gengiver musikken levende. Man fornemmer musikkens detaljer og bliver opslugt af stemningen. Vi finder de korrekte højttalere baseret på din musiksmag, ønsker til integration og kvalitet. Stereo højttalere findes i mange størrelser, stilarter og priser. Nogle modeller kendetegnes ved bløde former, smukke træsorter eller varierende farver med flotte lakeringer. Sågar mulighed for individuelt farvevalg på forskellige elementer af højttalerne eller betrukket med læder osv.

Stereo højttalere | Webshop

Er du interesseret i en komplet ”Gør det selv” løsning med stereo højttalere eller noget andet udstyr.
Er du velkommen til at besøge vores webshop: BilligAV

Husk at CSO selvfølgelig kan stå for komplet montering.

Gulvhøjttalere

Da gulvhøjttalere generelt har en hvis størrelse, indvilliger man i at højttalerne skal være en del af boligindretningen. Gulvhøjttalerne er velegnet i rum af en hvis størrelse, fleksible mht. placering og kan medbringes når man flytter. Kabinettet er optimeret til at leverer de bedste resultater og derfor fortrækkes de ofte af lydentusiaster.

Reolhøjttalere

Reolhøjttalerne tilbyder fremragende lydkvalitet og optager mindre plads end gulvhøjttalere. I de fleste tilfælde kan reolhøjttaleren placeres på en hylde, skænk eller bord og virker ikke dominerende i boligindretningen. Nogle vælger at placere dem på gulvstandere for optimal lydoplevelse, mens andre placerer højttalerne i møbler, hvormed de kan skjules og spille igennem eventuelle stof låger. Pga. reolhøjttalernes størrelse opnår man ikke de lave basfrekvenser og mange vælger at supplere med en subwoofer.

Design højttalere 

Med designhøjttalere er alt lidt udover det sædvanlige. Enten elsker eller hader man dem, men de vil fascinerer med deres udseende og lydkvalitet. Nogle vælger de frække og provokerende, mens andre det futuristiske design eller de smukke skulpturer. De fleste foretrækker dog at bevare boligens indretning med små elegante kunstværker.

Med stereohøjttalere er mulighederne nærmest uendelige, men vi hjælper med en løsning som stemmer overens med dine ønsker og forventninger.

ELAC gulvhøjttalere
Finish højttalere
Reol Højttalere

Priser på gulvhøjttalere

Priserne for stereo højttalere starter ved ca. 999 kr. pr. stk. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.