Spejl TV

Spejl tv

Spejl Tv benyttes hovedsageligt i eksklusive boliger hvor de integreres elegant på et begrænset område. De er velegnede i badeværelser i forbindelse med håndvask og Jacuzzi, men kan sagtens bruges i andre sammenhænge, f.eks. integreret i køkkenskabe, diskret i stuen eller ved kosmetikbordet i soveværelset. Udvalget og kombinationsmulighederne er enorme og i planlægningsfasen udfordres både kreativitet og fantasi. Spejl Tv er velegnet i mange andre sammenhænge såsom Yachts, frisørsaloner, hoteller osv.

Med ét tryk på fjernbetjeningen og spejlet forvandles til f.eks. TV 2 News. Man har mulighed for at benytte spejl Tv’et på samme måde som ens normale fladskærm, den eneste forskel er at skærmen er integreret i spejlet. Vi forhandler flere af verdens førende mærker og kan leverer løsninger fra 11” til 110”. Alle spejl tv er godkendte til montering i vådrum, i modsætning til traditionelle fladskærme.

Kombineres spejl tv’et med vore multirum video løsninger, kan man evt. se hvem der ringer på døren eller vælge film fra medieserveren. Der findes flere standard modeller med fastlagte priser, men normalt har de fleste krav til størrelsen af spejl, ønsket placering, form og billedstørrelse.

Ad Notam Spejl TV
Aquavision Spejl Tv
Ad Notam standard Spejl Tv

PRISER

Priserne varierer afhængig af konfiguration, men koster ca. 1.000 kr. pr. tomme skærm størrelse. Eksepelvis koster et standard spejl tv inkl. 1m2 spejl ca. 16.000 kr. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.

Mærker vi benytter