ONWALL HØJTTALERE

Hovedparten af dagens fladskærme har behov for højttalere som er fysisk flade, med en kraftig og fyldig lyd. OnWall højttalerne monteres synligt på væggen og erstatter lyden fra de tynde OLED, LED, Plasma og 3D fladskærme på markedet. Ønskes en god lydoplevelse er væggen en oplagt placering, hvis du ikke ønsker at ofre hverken gulv eller hyldeplads.

DESIGN
Næsten uanset indretningsstil, findes der OnWall højttalere som lader sig integrere i boligen. Synlige højttalere skal udover god lyd, være en glæde og ikke ødelægge humøret pga. dårlig design. Højttalerne fås i mange varianter, farver og træsorter. I forbindelse med OnWall højttalere er det vigtigt, at alle kabler skjules elegant for øjet.

INSTALLATION
Vi tilbyder OnWall højttalere, som passer til enhver tænkelig installation. De kan monteres i korrekte geometriske linjer med fladskærmen eller skjules i hjørnerne. Nogle modeller giver mulighed for at vinkle højttalerenhederne imod lytte positionen, selvom højttaleren sidder monteret i en anden retning. Det vigtigste er dog, at den endelige løsning fremstår flot, med fokus på elegance og ro for øjet.

DESIGN PRISER
Mange af de OnWall højttalere vi forhandler, er anerkendte i hele verden for deres design. Nogle endda kåret i flere udenlandske magasiner som ”The happy couple product”. Mulighederne med Onwall højttalere er en smugle mere begrænset mht. udvalg end ved traditionelle højttalere.

KREATIVITET
Ofte findes de bedste løsninger med OnWall højttalere ikke på baggrund af en højttalernes lydkvalitet eller design, men på baggrund af kreativitet og utraditionelle ideer i forbindelse med planlægning og installation.

Artcoustic onwall højttalere
System Audio Saxo Onwall højttalere
SA Exact Onwall højttalere

PRISER
Priserne for en god onwall højttaler starter ved ca. 1.249 kr. pr. stk. Har man yderligere behov er det kun fantasi og pengepung som sætter begrænsningen.