Lysstyring og kontrol

Et smukt lysdesign kombineret med intelligent lysstyring, kan forvandle en flot bolig til et virkelig inspirerende hjem. Valget af lamper og placering er lige så vigtigt som evnen til hurtigt og nemt, at vælge lysscener og skabe stemninger. Vi strømliner og forenkler alt teknologi i boligen og tilbyder den ultimative livsstil, komfort og bekvemmelighed. Vi kan styre alt, uanset om det drejer sig om lys, gardiner, varme, alarm, film, musik, hjemmebiograf, e-mail, kameraer osv. Alt i boligen kan betjenes via trykfølsomme skærme på væggen, elegante fjernbetjeninger eller smartphones, den totale kontrol er altid inden for rækkevidde.

Vi har i mange år designet moderne boligbyggerier, hvor vi står for den overordnede intelligente styring på baggrund af et tæt samarbejde med arkitekter, lysdesignere og elektrikere. Evnen til succes ligger i vores forståelse for din indretning, samt hvordan du og din familie ønsker at bruge de individuelle rum. Vi kender mulighederne med de forskellige systemer på markedet og ved hvilket system som matcher dine behov. Et godt lysdesign fremhæves yderligere af intelligente systemer som f.eks. Crestron eller KNX, hvor man men et enkelt tryk kan skabe den perfekte stemning i hele boligen. Baggrundsbelyste indgraverede kontakter eller touch skærme, gør det hele nemt at bruge uden at famler i mørket. Med blot ét enkelt tryk, kan alt i boligen tilpasses dine ønsker.

Individuelle rum

Du behøver ikke at etablerer lysstyring i hele boligen, vælg blot stuen eller eksempelvis hjemmebiografen. Et simpelt system kan skabe den rette stemning til underholdning, afslapning eller en god bog. Et enkelt tryk på en forhånds programmeret knap, giver dig mulighed for at kombinere lyset fra væglamper, indbygningsspots, LED, effektbelysning osv. til en perfekt atmosfære tilpasset humør og behov.

Eftermontering

Der findes flere muligheder for eftermontering af lysstyring. Pålidelige trådløse systemer der næsten altid kan monteres uden større istandsættelser eller byggerod. Disse systemer giver som ved de komplette løsninger stadig mulighed for stemningsbelysning og iscenesættelse af lyset og selvfølgelig kan vi styrer dem fra vores betjeningsløsninger.

Fjernbetjening

Belysningen betjenes let via kontakter men også fra din fjernbetjening eller iPhone. Med vores tilgang til den intelligente styring, opnår du alt den fleksibilitet som du ønsker. Sidder du i bilen et par minutter fra boligen, trykker du blot på din iPhone og alt fra indkørsel til køkkenbelysning scenesættes til din ankomst.

Hele boligen

Udvider man konceptet med individuel rumstyring til at omfatte hele boligen, kan vi designe et system som kontrollerer alt belysning i både bolig og have. Når man inkorporerer lysstyring i hele boligen, opnår man alle fordelene ved systemerne og kan udnytte disse maksimalt.

PRISER

Priserne er afhængig af boligens størrelse og funktionalitet. Med du er velkommen til at booke en times gratis rådgivning.

Elementer i den moderne bolig