ALT ER KUN ET KLIK VÆK!

..uanset om du er hjemme eller på farten

Intelligent Bolig

DESIGN OG KABELPLAN

I forbindelse med nybyggeri og renovering af boligen, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømligner byggeprocessen for alle.

INFORMATION
Design og kabelplan

HVAD KAN VI HJÆLPE MED

Nogle kunder vælger at gennemfører alt fra design til endelig installation, andre fremtidssikrer boligen på baggrund af kabelplanen og køber først produkter efter de er flyttet ind. Enkelte kunder ønsker bare at betale for detaljeret rådgivning og en god nattesøvn.

Moderne Bolig

MODERNE BOLIG

Integreret teknologi vil hjælpe med at sikre, at din tid i hjemmet opleves behagelig, praktisk, komfortabel og tryg. Kontrollen af din belysning, film, lyd, overvågning mv. samlet i ét system.

Lyd i Boligen

MULTIRUM LYD

Uanset om din musiksamling ligger på en cloud server eller din iPhone, findes der et utal af muligheder for valg af musik. Fra en simpel App til en vægmonteret touchskærm til hele boligen.

Film og TV i boligen

MULTIRUM VIDEO

Et HD multirum video system giver dig nem adgang til satellit bokse, overvågning, film på Blu-Ray, computere mv. Uanset i hvilket rum du befinder dig, kan du se den ønskede kilde i fuld 1080p/4K.

Netværk i boligen

NETVÆRK

Vi har mange kunder som kontakter os pga. ustabile netværk, dette sker typisk fordi de har for meget udstyr på samme netværk (lan). Flere af produkterne generere ofte støj og skal typisk segmenteres i mindre netværk.

>> NETVÆRK <<

Lysstyring i boligen

LYSSTYRING OG KONTROL

Et smukt lysdesign kombineret med intelligent lysstyring, kan forvandle en flot bolig til et virkelig inspirerende hjem. Vi har i 15 år designet moderne boligbyggerier, hvor vi står for den overordnede intelligente styring.

Design og kabelplan

DESIGN OG KABELPLAN

Den moderne bolig består bl.a. af integreret AV udstyr (billede & lyd), IT netværk, AV netværk, hjemmebiograf, lysstyring, energioptimering, sikkerhed, klima styring osv. Alt skal integreres i boligen og nemt kunne betjenes.